NAC Breda

Strijdvaardige VDSar: 'Niet aan de orde om op te stappen'

Bron: www.ajaxlife.nl

Sar wil zijn zaakjes komend seizoen snel op orde hebben. © Pro Shots

Drie trainers in anderhalf jaar, een Ajaxonwaardige snelle Europese eliminatie en bovenal het opnieuw missen van de landstitel. Algemeen directeur Edwin van der Sar ligt zwaar onder vuur, maar is te strijdvaardig om de handdoek te werpen. “Ik ben eindverantwoordelijk. Daarvoor loop ik zeker niet weg, maar het is niet aan de orde om op te stappen.”

Door Sander Zeldenrijk

PSV na kampioensfeest op bezoek bij strijdend Roda JC

Bron: www.ad.nl

Na twee dagen feesten staat voor landskampioen alweer de volgende wedstrijd op het programma, uit bij het tegen degradatie strijdende Roda JC. PSV won weliswaar 23 van de 43 vorige duels met Roda in Kerkrade, maar in de laatste vier edities won het maar één keer. Roda JC staat vier punten achter op de veilige vijftiende plaats (NAC). Het mist Schahin en Avdijaj (geschorst).

NAC voor degradatiekraker naar Sparta Rotterdam

Bron: www.ad.nl

Hoewel Sparta-NAC al aan zijn 41ste editie toe is, stamt het laatste duel van acht seizoenen geleden. Sparta won 19 van de 40 duels, NAC tien. Eerder dit seizoen in Breda werd het 2-2.Sparta pakte toen een punt door late treffers van invaller Ache. Sparta won één van de laatste vijf duels, NAC verloor drie van zijn laatste vier wedstrijden.

Pusic doet beroep op sportieve plicht van PSV

Bron: www.ad.nl

Iedereen bij FC Twente sprak na afloop van de overwinning op PEC Zwolle over Sparta, dat morgen aantreedt tegen NAC. Maar ook Roda JC is nog in te halen, stelde trainer Marino Pusic vast. ,,Ik verwacht van de landskampioen dat ze het seizoen waardig afsluiten'', deed Pusic een beroep op de sportieve plicht van PSV, dat morgen speelt tegen Roda.

Einde seizoen NAC-topscorer Ambrose

Bron: www.ad.nl

Hoewel de ernst van de blessure nog definitief moeten worden vastgesteld, lijkt het seizoen ten einde voor Thierry Ambrose. Dat heeft NAC maandag, een dag na de wedstrijd tegen Willem II, laten weten. Op Instagram schrijft Ambrose: ,,Het is seizoen is over voor mij... Ik hoop zo snel als mogelijk terug te keren op het veld.''

Pages

Subscribe to NAC Breda