NAC Breda

Ajax O19 geeft met grote zege goede voorbeeld

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax O19 heeft zonder enige moeite gewonnen van AEK Athene in de Youth League. Op Sportpark De Toekomst werd het dankzij treffers van Nicolas Kühn, Ché Nunnely, Victor Jensen, Sontje Hansen, Sergino Dest en Naci Ünüvar liefst 6-0. Daarmee gaven de jongelingen het perfecte voorbeeld voor het eerste elftal dat later op woensdagavond aantreedt tegen AEK Athene in de Champions League.

Selectie Ajax O19 voor duel met AEK Athene

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax O19 begint woensdagmiddag aan de UEFA Youth League met een thuiswedstrijd tegen AEK Athene. Trainer John Heitinga heeft achttien spelers geselecteerd voor dit duel. Vanuit Jong Ajax sluiten onder meer Sven Botman, Jurgen Ekkelenkamp, Victor Jensen en Ché Nunnely aan. Naci Ünüvar stroomt vanuit Ajax O17 door. De wedstrijd op sportpark de Toekomst begint woensdagmiddag om 14:00 uur.

Ünüvar kan woensdag debuteren in Youth League

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

John Heitinga heeft zijn selectie bekendgemaakt voor het eerste duel in de Youth League. De opvallendste naam is die van de 15-jarige Naci Ünüvar. Heitinga schreef ook enkele andere 15-jarige talenten in bij de UEFA, maar die zitten niet bij de wedstrijdselectie voor het duel met AEK.

De selectie:

Daan ReizigerIssam El MaachJurrien TimberLiam van GelderenNoah AbidBrian BrobbeyTerrence DouglasQuinten TimberSontje HansenSergino DestNordin MusampaNaci ÜnüvarJurgen EkkelenkampNicolas KühnVictor JensenSven BotmanBoy KemperChé Nunnely

De Vergeten Voetballer #1: Gabri

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Wij introduceren bij dezen een nieuwe rubriek: de vergeten voetballer! De vergeten voetballer is een speler, die in dienst van Ajax is geweest en die op ons als supporters een onuitwisbare indruk heeft gemaakt. Of een Ajax-voetballer waar wij goede en warme herinneringen aan hebben beleefd, een voetballer die bekend is geworden door een incident of gewoon om zijn verdiensten voor onze mooie club. In deel 1 van deze rubriek richten wij onze aandacht op Gabriel Garcia de la Torre. In de Arena beter bekend als Gabri.

Ajax schrijft 15-jarige talenten in voor Youth League

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Voor Ajax 1 begint woensdag de groepsfase van de Champions League, voor Ajax O19 de groepsfase van de Youth League. Op de website van de UEFA is inmiddels te vinden welke spelers Ajax heeft ingeschreven voor de mini-editie van de Champions League.

Het is een lange lijst, met spelers die al dicht bij Ajax 1 zaten, tot piepjonge talenten. Zoals de pas 15-jarige Naci Ünüvar en Devyne Rensch.

Pages

Subscribe to NAC Breda