NAC Breda

Ajax-talenten Hansen en Ünüvar maken indruk: schitterende goal

Bron: source

Nog zonder de internationals en potentiële aanwinsten vertrok Ajax maandag richting De Lutte om zich daar voor te bereiden op het nieuwe seizoen. De nieuwe hoofdtrainer Alfred Schreuder had in zijn selectie plek voor veel talenten uit de jeugdopleiding. Een aantal van hen mag het dinsdagavond meteen laten zien in de oefenwedstrijd tegen SV Meppen. Vooral Sontje Hansen maakt een goede indruk. De aanvaller scoorde de 2-0 en fungeerde ook als afmaker bij de 3-0, na een schitterende assist van Naci Ünüvar. 

Ajax begint trainingskamp met overwinning op SV Meppen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft zijn eerste wedstrijd tijdens het trainingskamp in De Lutte winnend afgesloten. De Amsterdammers waren met 3-0 te sterk voor het Duitse SV Meppen. Alle doelpunten vielen in de eerste helft. De namen van Sontje Hansen en Christian Rasmussen verschenen op het scorebord. Toch waren het vooral Mohamed Ihattaren en Naci Ünüvar die de show stalen. De twee spelmakers wisten elkaar meermaals te vinden met korte combinaties en waren telkens dreigend met flitsende acties.

Ajax in verband gebracht met drietal spitsen: Sadiq, Gnonto en Martínez

Bron: ajaxfanzone.nl

Nu Sebastian Haller verkast naar Borussia Dortmund vliegen de namen van mogelijke opvolgers door het geruchtencircuit. Zo worden zowel Toni Martínez, Wilfried Gnonto als Umar Sadiq genoemd.

Volgens het Spaanse TodoMercadoWeb wordt Sadiq gezien als de ideale opvolger van Haller. De Nigeriaanse spits staat onder contract bij UD Almeria. Eerder kwam Sadiq in Nederland uit voor NAC Breda, dat hem huurde van AS Roma.

Ajax mondeling akkoord met Naci Ünüvar over verlenging contract

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft maandagmiddag een mondeling akkoord bereikt met Naci Ünüvar om zijn lopende contract open te breken, op te waarderen en te verlengen. De gesprekken met Ünüvar stonden hoog op de prioriteitenlijst van Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar, omdat de Zaandammer anders zijn laatste contractjaar zou ingaan en de Johan Cruijff Arena in de zomer van 2023 gratis zou kunnen verlaten. Afgelopen seizoen was Ünüvar goed voor zestien treffers en twaalf assists bij Jong Ajax.

Pages

Subscribe to NAC Breda