NAC Breda

Brood volgt Van der Gaag op bij NAC

Bron: www.ad.nl

Ruud Brood is de nieuwe hoofdtrainer van NAC. De oud-speler van de Brabantse club is de opvolger van Mitchell van der Gaag, die maandag vanwege teleurstellende resultaten opstapte. Met nog acht wedstrijden te gaan, staat NAC op de laatste plaats in de eredivisie. De achterstand op nummer zeventien FC Emmen is acht punten.

NAC heeft trainer Brood bijna binnen

Bron: www.ad.nl

Ruud Brood (56) moet Mitchell van der Gaag opvolgen als trainer van NAC. Dat bevestigen goed ingevoerde bronnen. De oud-speler van de Bredase club werd maandag gepolst door interim-directeur Nicole Edelenbos. Sindsdien zijn de gesprekken gaande. De verwachting is dat de club en trainer eruit gaan komen.

ErediVisie: PSV kampioen van slotfase, Ajax GeTild en NAC Voilà

Bron: source

Het was weer een bewogen weekend in de Eredivisie. In de 26ste speelronde sloeg PSV wéér toe in de slotfase, maakte Ajax een dure misstap in de titelrace en blameerde Feyenoord zich voor de zoveelste keer dit seizoen. Verder lijkt het einde nabij voor NAC Breda en is Excelsior naarstig op zoek naar doelpunten. Zoals het opstootje in Groningen slaan we onszelf door het speelweekend in onze wekelijkse rubriek ErediVisie.

Pages

Subscribe to NAC Breda