NAC Breda

Jong Ajax pijnlijk onderuit bij FC Eindhoven

Bron: ajaxfanzone.nl

Jong Ajax is er vrijdagavond wederom niet in geslaagd om een positief resultaat te behalen. Op bezoek bij FC Eindhoven gingen de Ajacieden met 3-0 onderuit. Na vier minuten had Taylor de 0-1 kunnen scoren uit een strafschop maar zijn slappe inzet bleek een voorbode voor het verdere verloop van de wedstrijd. Nadat Naci Ünüvar ook nog eens uitviel met een blessure ging het in de tweede helft helemaal mis. FC Eindhoven kwam op een 2-0 voorsprong maar Jong Ajax liet zich niet kennen en met name Mendez had de kans op de 2-1.

Jong Ajax onderuit in Eindhoven

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Jong Ajax nam het vrijdagavond op tegen FC Eindhoven. De Brabanders hadden geen rustige week gehad. De selectie zegde het vertrouwen in trainer Ernie Brandts op. De oefenmeester stond daarom in de wedstrijd tegen de Amsterdammers niet langs de lijn. Wel wisten de Eindhovenaren tegen Jong Ajax de tweede zege van dit kalenderjaar te boeken. In het Jan Louwers Stadion won FC Eindhoven met 3-0.

Scherpen vreest voor zijn nachtrust na cruciale fout

Bron: source

Kjell Scherpen zal zich zijn Europese debuut ongetwijfeld anders hebben voorgesteld. De 21-jarige doelman van Ajax ging donderdagavond opzichtig de fout in bij een vrije trap van Lorenzo Pellegrini, waardoor AS Roma na een uur op gelijke hoogte kwam. Scherpen steekt na afloop van de wedstrijd de hand in eigen boezem en vreest voor zijn nachtrust.

Jong Ajax pakt punt tegen NAC Breda: 1-1

Bron: ajaxfanzone.nl

Jong Ajax heeft vrijdagavond een punt overgehouden aan het thuisduel tegen NAC Breda. Vooraf gezien leek Jong Ajax het lastig te krijgen tegen de nummer drie van de ranglijst maar niks was minder waar. Met fris combinatiespel werd het fysiek sterkere NAC teruggedrongen. De ploeg uit Breda kon de eerste helft geen moment controle over de wedstrijd krijgen. Ünüvar kreeg uiteindelijk via een strafschop de kans op de 1-0 maar zijn inzet werd gekeerd door keeper Olij. In de tweede helft kreeg NAC een strafschop en die werd wel benut waardoor de Ajacieden vol aan de bak moesten.

Pages

Subscribe to NAC Breda