Real Madrid C.F.

De legende van Johan Cruijff blijft alom aanwezig bij FC Barcelona

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Johan Cruijff blijft ook na zijn overlijden volop aanwezig in de voetballerij. Niet alleen in de gedachten van voetbalfans, sterspelers en bekende trainers. Ook bij FC Barcelona blijft de legende van de nummer 14 levend. Het jeugdcomplex van de club draagt zijn naam. Na een indrukwekkende carrière als voetballer en trainer, blijft de legende van Johan Cruijff blijft dus alom aanwezig bij FC Barcelona. Een blik op de tijdlijn van de legendarische nummer 14. 

LIVE loting Champions League | Welke ploegen treffen Manchester City, Real Madrid en PSG?

Bron: www.ad.nl

Vandaag wordt er in het Zwitserse Nyon geloot voor zowel de Champions League (12.00 uur), als de Europa League (13.00 uur), als de Conference League (14.00 uur). Spannende uurtjes voor Ajax en PSV dus, want zij kennen vandaag hun tegenstander in de tussenronde van de Europa League. Feyenoord en AZ zijn al zeker van de volgende ronde en loten vandaag dus niet, maar op 24 februari. Je volgt alle lotingen bij ons live, met als opening de loting van de Champions League om 12.00 uur!

Sneijder geen fan van Álvarez: "In zijn rol kan ik nu ook nog spelen"

Bron: source

Ajax dreigde van de zomer Edson Álvarez op de valreep toch nog kwijt te raken aan een Europese topclub. De Mexicaanse middenvelder stond in de nadrukkelijke belangstelling van Chelsea, dat minstens veertig miljoen euro voor hem wilde betalen. Maar voor Ajax was een transfer van Álvarez onbespreekbaar. Alfred Schreuder vindt de verdedigende middenvelder té belangrijk voor zijn ploeg. Wesley Sneijder is daarentegen totaal niet onder de indruk van Álvarez.

Sneijder ergert zich aan gedrag Tadic: "Hij is het helemaal kwijt"

Bron: source

Dusan Tadic is dit seizoen vooralsnog geen schim van de speler die hij de afgelopen jaren was. De aanvoerder van Ajax wacht na tien optredens in alle competities nog op zijn eerste doelpunt. Ook tegen AZ bracht Tadic weinig tot niets. Rafael van der Vaart noemde het optreden van de aanvaller een 'verschrikking'. Wesley Sneijder is eveneens hard voor Tadic. Bij Veronice Offside hekelde de oud-speler van onder meer Ajax, Real Madrid en Inter vooral het gedrag van de Serviër. 

Pages

Subscribe to Real Madrid C.F.