Real Madrid C.F.

Ajax Onder-19 loot in Youth League uitduel tegen Olympique Lyon

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax Onder-19 moet in de achtste finale van de Youth League op bezoek bij Olympique Lyon, zo heeft de loting in het Zwitserse Nyon uitgewezen. Het duel in de laatste zestien van het Europese toernooi bestaat uit één wedstrijd en wordt afgewerkt op 12 of 13 maart. Indien Ajax de achtste finale tegen Lyon overleeft, is Hertha BSC of Barcelona in de kwartfinale de tegenstander. In Nyon werd direct de loting voor de rest van het toernooi verricht.

Ajax loot Olympique Lyon in Youth League

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax onder 19 neemt het in de achtste finales van de Youth League op tegen Olympique Lyon. Dat heeft de loting in Nyon uitgewezen.

In de achtste finales vinden er geen returns plaats, waardoor Ajax enkel op bezoek gaat in Frankrijk. Het duel wordt gespeeld op dinsdag 12 maart in Lyon en begint om 4 uur 's middags. 

Ook de wedstrijden van de kwartfinales zijn al geloot. Daaruit blijkt dat de winnaar van de wedstrijd tegen Olympique Lyon het op gaat nemen tegen de winnaar van FC Barcelona - Hertha BSC. 

‘Ajax bood Ritsu Doan en Kik Pierie vorige week ’snuffelstage‘ aan’

Bron: ajaxfanzone.nl

FC Groningen middenvelder Ritsu Doan en Kik Pierie van sc Heerenveen waren aandachtig toeschouwer tijdens de eerste achtste finale in de Champions League tegen Real Madrid. Beiden bekeken het duel op uitnodiging van Ajax, zo meldt de Telegraaf. Doan was eerder ook al, eveneens op uitnodiging van Ajax, toeschouwer bij Ajax – Bayern München (3-3). Doan zou er op het laatste moment toch voor hebben gekozen het duel niet in het stadion maar in het Okura hotel, waar hij ook op uitnodiging van Ajax verbleef, te bekijken.

‘Ajax moet stunten om rechtstreekse plaatsing voor CL te behouden’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax weet 5 maart wat het moet doen na de 1-2 thuisnederlaag tegen Real Madrid, maar ook de coëfficiëntenranglijst van de UEFA speelt een rol bij deze wedstrijd. Club Brugge heeft namelijk in de Europa League met 4-0 verloren van Red Bull Salzburg en daardoor heeft Nederland de elfde positie van de coëfficiëntenranglijst van de UEFA aan Oostenrijk verloren. Alleen een stunt van Ajax tegen Real Madrid kan de kampioen van volgend seizoen in de Eredivisie nog aan een rechtstreeks ticket voor de groepsfase van de Champions League helpen.

UEFA-ranglijst: Nederland juicht vanavond voor Inter en Club Brugge

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het lijken 2 onbeduidende potjes in de zestiende finale van de Europa League vanavond: Inter – Rapid Wien en Red Bull Salzburg – Club Brugge. Maar niets is minder waar, want Oostenrijk is dé concurrent van Nederland op de UEFA-ranglijst. Nederland zal Oostenrijk voor moeten blijven, want dan is de Nederlandse kampioen van 2019/2020 verzekerd van een plekje in de Champions League. We zetten de scenario’s op een rijtje.

PEC en PSV furieus: ‘Als ze Ajax willen helpen, verplaats dan wedstrijd tegen Feyenoord’

Bron: ajaxfanzone.nl

PSV en PEC Zwolle hebben furieus gereageerd op het besluit van de KNVB om de competitiewedstrijd van 2 maart tussen Ajax en PEC Zwolle uit te stellen. ‘Wat een onzinnig competitievervalsend KNVB-besluit’, aldus PEC-voorzitter Adriaan Visser via Twitter. ‘Als ze Ajax willen helpen verplaats dan de bekerwedstrijd op 27 februari tegen Feyenoord. Dan kan de competitie normaal doorgang vinden!’ 

Pages

Subscribe to Real Madrid C.F.