AZ Alkmaar

'Twee uitgaande transfers bij Ajax, Tagliafico mag niet weg'

Bron: source

Victor Jensen en Danilo lijken deze winter nog te vetrekken bij Ajax. Jensen werd al in verband gebracht met een overstap naar Scandinavië, waar Malmö FF en Rosenborg BK azen op het talent. De Braziliaan mag dus ook vertrekken nu de club Brian Brobbey voor een half jaar heeft teruggehaald naar Amterdam. Hij wordt gezien als ideale tweede spits, waardoor Danilo zijn heil elders mag zoeken.

Trainingskamp in Spanje pakt voor AZ juist goed uit: ‘We doen heel voorzichtig’

Bron: www.ad.nl

AZ was de enige Nederlandse club die het wintertrainingskamp in het buitenland voltooide tijdens de winterstop en dat heeft de club corona-technisch in elk geval goed gedaan. Waar clubs als Ajax en PSV halsoverkop het trainingskamp beëindigden en er bij het team van Jong AZ dat in Nederland achterbleef juist een uitbraak plaatsvond, blijft de A-selectie voor het grootste deel voorlopig gevrijwaard van het virus. ,,Dat is het voordeel van de bubbel geweest”, zei trainer Pascal Jansen.

Stadswandelingen voor voetbalfans: in café Amstelhoek zat Willem van Hanegem ooit achter de gokkast

Bron: www.ad.nl

De stadions zijn leeg maar voetbalfans kunnen hun hart ophalen door een stadswandeling te maken in hun favoriete voetbalstad. Op die manier kunnen fans, de historie, bijzondere locaties, anekdotes en de voetbalcultuur van Nederland ontdekken. In Alkmaar werd er deze eeuw al best wat gevierd op voetbalgebied. Daarvoor zijn er genoeg plekken in het stadscentrum die met AZ te maken hebben.

Pages

Subscribe to AZ Alkmaar