AZ Alkmaar

Overzicht: hoe zien de programma's van Ajax en PSV eruit?

Bron: source

De verschuiving van de competitiewedstrijd van Ajax tegen PEC Zwolle doet veel stof opwaaien. Voor het competitieschema betekent dat Ajax na het aanstaande duel van zondag met ADO Den Haag op 10 maart weer een Eredivisie-verplichting heeft, daarna volgen in een week tijd de wedstrijden tegen PEC en AZ. Hoe ziet het complete schema van Ajax en dat van PSV eruit?

Joël Veltman en Lassina Traoré scoren in oefenduel tegen AZ

Bron: ajaxfanzone.nl

Het combinatieteam van Ajax1 en Jong Ajax heeft het besloten oefenduel tegen AZ met doelpunten van Joël Veltman en Lassina Traoré winnend afgesloten. De wedstrijd werd gespeeld op het trainingscomplex van AZ de Ajax begon erg sterk. Dani de Wit kreeg binnen 5 minuten al de kans om de 1-0 te maken maar schoot vanaf de 16 meter net naast het doel. Na een kwartier spelen kreeg Ajax een corner die genomen werd door Vaclav Cerny en Joël Veltman kopte deze feilloos binnen (1-0).

‘Het is tijd voor een grote schoonmaak bij Feyenoord’

Bron: www.ad.nl

Een tikkeltje verwond en aangeslagen beginnen koploper PSV en Feyenoord zondagmiddag in Eindhoven aan de kraker in de eredivisie. Zowel de kampioen als de Rotterdammers moet winnen. PSV om Ajax van het lijf te houden, Feyenoord om de marge met AZ niet als sneeuw voor de zon te zien verdwijnen. Verslaggevers Mikos Gouka, Maarten Wijffels en Sjoerd Mossou nemen alle onderwerpen onder leiding van presentator Etienne Verhoeff onder de loep in de nieuwe AD Voetbalpodcast.

Pages

Subscribe to AZ Alkmaar