AZ Alkmaar

‘Ook Ajax zou geïnteresseerd zijn in Unnerstall’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

PSV legde afgelopen donderdag doelman Lars Unnerstall voor drie jaar vast. De 27-jarige Duitse keeper kwam transfervrij over van VVV-Venlo. Afgesproken is wel dat Unnerstall komend seizoen weer voor een jaar verhuurd wordt aan de Noord-Limburgers. Volgens Voetbal International was ook Ajax in de race voor de doelman.

“Nadat hij in de Johan Cruijff ArenA de ene na de andere bal uit zijn doel had geranseld, liet ook Ajax-directeur Marc Overmars de Venlose delegatie weten gecharmeerd te zijn van de Duitser. Maar het is dus PSV geworden.”

Ajax Jeugd: O15 wint, O16 speelt gelijk

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax O15 en Ajax O16 kwamen zaterdag in actie in de competitie. O15 wist op bezoek bij FC Utrecht met 1-0 te winnen. O16 speelde met 1-1 gelijk in de mini-Klassieker.

Ajax O16

Ajax O16 kwam in Rotterdam niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Gezien de kansenverhouding was dat alles behalve terecht. Neraysho Kasanwirjo wist op aangeven van Jaymillio Pinas de gelijkmaker te scoren. Door het puntenverlies staat Ajax nu twee punten achter op AZ O16. De Alkmaarders kunnen bij een zege op PSV volgende week de titel veroveren.

Dekker: ‘Ook psv benaderde mij; Tijdens mijn blessure keek Ajax niet naar me om’

Bron: ajaxfanzone.nl

Vince Gino Dekker maakt deze zomer, zoals eerder bericht, de overstap naar AZ. De vleugelaanvaller van Jong Ajax had echter nog meer clubs waar hij heen kon gaan. “Ik kon ook naar PEC Zwolle of Willem II,” geeft Dekker aan. “Toen de medische keuring was geweest, benaderde ook PSV mij. Maar ik had mijn keuze sowieso al gemaakt, bij AZ verwacht ik de meeste kansen te krijgen.”

Vince Gino Dekker: “De sfeer bij Ajax was vaak kil”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Vince Gino Dekker doorliep de hele jeugdopleiding bij Ajax, maar brak door blessures nooit door. Ajax besloot zijn aflopende contract niet te verlengen, AZ hapte gretig toe en kon Dekker transfervrij naar Alkmaar halen. De linksbuiten tekende voor twee seizoenen in Alkmaar, met een optie voor nog een jaar. In een interview met De Stentor geeft de 21-jarige aanvaller uit te kijken naar zijn periode in Alkmaar.

Pages

Subscribe to AZ Alkmaar