AZ Alkmaar

Jong Ajax wint van Jong AZ: 1-3

Bron: ajaxfanzone.nl

Jong Ajax heeft de tweede oefenwedstrijd met winst afgesloten. Waar eerder tegen FC Emmen werd verloren waren de jonge Ajacieden woensdagavond te sterk voor Jong AZ. In Alkmaar kwam Jong Ajax vlak voor rust op achterstand maar na rust wisten Hansen, Hlynsson en Rasmussen te scoren voor de ploeg van John Heitinga. 

Opstelling Jong Ajax: Raatsie, Van Gelderen, Hillen, Musampa, Douglas, Warmerdam, Rasmussen, Hlynsson, De Waal, Hansen, Ünüvar

Speelschema’s Ajax jeugd bekend

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De speelschema’s voor de Ajax jeugd zijn bekend. Nadat de jeugd tijdens de afgelopen periode weer oefenwedstrijden heeft kunnen spelen, genieten zij nu van een welverdiende vakantie. In september start voor hun het nieuwe seizoen officieel. 

Ajax O18

September

11 SEP – Sparta R’dam O18 – Ajax O1815 SEP – Ajax O18 – PSV O1818 SEP – Ajax O18 – FC Utrecht O1825 SEP – PEC Zwolle O18 – Ajax O18

Oktober

AZ-trainer Pascal Jansen laat zich inspireren door Van Gaal en Hamilton

Bron: www.ad.nl

Voor het eerst sinds 2017 hoeft AZ niet ultravroeg ‘de belangrijkste wedstrijd’ van het seizoen te spelen. En dat is fijn voor Pascal Jansen die aan zijn eerste volledige seizoen als hoofdtrainer bij AZ hoopt te beginnen. Hij denkt geen seconde aan transfers van zijn gewilde spelers en sommeerde Myron Boadu en Calvin Stengs om weer vroeg te beginnen om blessures zoals vorig seizoen te voorkomen.

Pages

Subscribe to AZ Alkmaar