AZ Alkmaar

KNVB gaat brief met beschuldigingen AZ voorleggen aan alle clubs

Bron: www.ad.nl

De KNVB gaat de brief met beschuldigingen die AZ onlangs heeft gestuurd voorleggen aan de andere clubs uit het betaalde voetbal. De KNVB heeft de brief op de agenda gezet voor de komende Algemene Vergadering Betaald Voetbal, die op 27 juni wordt gehouden. ,,Wij vinden dat de leden van de sectie betaald voetbal van de KNVB zich hierover moeten kunnen uitspreken”, aldus een woordvoerder.

Henk Spaan ziet bij FC Twente een 'betere' linksback dan Wijndal

Bron: source

Owen Wijndal stond na het vorige seizoen hoog op het verlanglijstje van Ajax. De Amsterdammers telden uiteindelijk een slordige tien miljoen euro neer om de linksback los te weken bij AZ. Wijndal is echter bezig aan een teleurstellend debuutseizoen in de hoofdstad. De vleugelverdediger is al meermaals het mikpunt van kritiek geweest. Ook Henk Spaan is niet onder de indruk. Hij vindt Anass Salah-Eddine 'beter' dan Wijndal.

Het resterende programma van de titelkandidaten in de Eredivisie

Bron: source

Feyenoord heeft zondagmiddag een belangrijke slag geslagen in de titelrace. De ploeg van Arne Slot won met 2-3 van Ajax en staat zes punten los van de Amsterdammers. Feyenoord is dus titelfavoriet, maar Ajax, PSV en AZ zijn nog niet volledig uit te vlakken. Hoe ziet de route naar een eventueel kampioenschap eruit voor de topclubs? FCUpdate.nl zet het resterende programma van de titelkandidaten onder elkaar.

Poll | Heeft Feyenoord met zege in Amsterdam titelstrijd beslist?

Bron: www.ad.nl

Is de strijd om de landstitel beslist nu Feyenoord voor het eerst sinds 28 augustus 2005 als winnaar van het veld is gestapt in de Johan Cruijff Arena? Door de 2-3 zege op Ajax heeft de ploeg van trainer Arne Slot een voorsprong van zes punten op de Amsterdammers met nog acht duels te gaan. Omdat ook ‘achtervolgers’ PSV (gelijkspel bij Vitesse) en AZ (nederlaag bij FC Twente) averij opliepen

Droomweekend voor Feyenoord: na zege in Klassieker en puntenverlies PSV gaat concurrent AZ onderuit bij FC Twente

Bron: www.ad.nl

AZ heeft de droomweek voor de club geen passend einde kunnen geven tegen FC Twente. Na de winst van de AZ-jonkies op woensdag tegen Real Madrid, die wereldwijd lof opleverde, volgde de winst op Lazio en de plaatsing voor de kwartfinales van de Conference League. Maar zondagavond om acht uur spelen in Enschede bleek een stuk moeilijker dan gedacht: 2-1 verlies.

Pages

Subscribe to AZ Alkmaar