Te Werve wijkt voor bekerduel met Ajax uit naar Noordwijk

Bron: www.ajaxlife.nl

Zoals gezegd is de route naar Noordwijjk voor Ajax bekend. © Pro Shots

De bekerwedstrijd tussen HVV Te Werve en Ajax wordt niet in Rijswijk, maar in Noordwijk gespeeld. Het bestuur van het kleine clubje uit de tweede klasse vindt dit beter met het oog op veiligheid. Er wordt uitgeweken naar het complex van VV Noordwijk.

Het is standaard dat amateurs een thuiswedstrijd krijgen in de eerste ronde van het KNVB-bekertoernooi, maar dan wordt het vaak een uitdaging om dit alles ook te realiseren. Het is Te Werve gelukt, met dank aan een hulplijn Noordwijk.

Ajax slaagt erin contract Neres te verlengen tot 2022

Bron: www.ajaxlife.nl

Neres heeft het prima naar zijn zin in Amsterdam. © Ajax Images

Leuk nieuws zo middenin de interlandweek: David Neres heeft zijn contract verlengd. De Braziliaan ligt nu een jaartje langer vast, tot de zomer van 2022. De buitenspeler is precies een jaar basisspeler en dat verdient een feestje.

Weet je nog dat de zogenaamde kenners het niks vonden met die gekke Neres? Voor een bedrag van tussen de 12 en 15 miljoen euro overgenomen van Sao Paulo en het was in het begin maar niets. Peter Bosz hield hem niet zomaar op de bank en dit en dat.

CL-badge weer beschikbaar om te bedrukken op Ajaxshirt!

Bron: www.ajaxlife.nl

Het Ajaxshirt wordt in Europa nog net een stukkie mooier! © Pro Shots

Kwalificatie voor de Champions League brengt allerlei leuke dingen met zich mee. Soms grote dingen als een flinke zak met geld en mooie wedstrijden, soms ook kleine dingen zoals de mogelijkheid om je Ajaxshirt te laten bedrukken met een CL-badge!

Er is een tijd geweest dat we de CL-badge standaard op een Ajaxshirt terugzagen en het nieuwe tenue zo’n beetje inclusief badge kon worden gepresenteerd, maar die tijden zijn voorbij. De betreffende badges moesten nu even uit een la ergens onderin worden getoverd.

Schöne betrokken bij bijzondere rel Deense nationale ploeg

Bron: www.ajaxlife.nl

Het zijn rare tijden bij de Deense nationale ploeg. © Pro Shots

Het is nog maar zeer de vraag of Lasse Schöne van de partij is bij de komende interlands van Denemarken. Het is ook nog maar zeer de vraag of zijn ploeggenoten van de partij zijn. Er is een rel ontstaan met de Deense bond en de selectie weigert in actie te komen.

De Deense nationale ploeg neemt het op tegen Slowakije en Wales, maar in het slechtste geval is het aangewezen op spelers uit de Deense Keuken Kampioen Divisie. Althans, dit is het noodscenario waar nu aan wordt gewerkt.

Vitesse doet na Ajax-thuis aangifte tegen eigen supporters

Bron: www.ajaxlife.nl

De Arnhem Ultra's beleefden op alle vlakken een zware zondag. © Pro Shots

Vitesse is zondag ernstig in verlegenheid gebracht door een groepje supporters dat moeite had om zich netjes te gedragen. Het feit dat tegen Ajax werd gevoetbald, was reden om antisemitische liedjes te zingen. Dit gedrag pikt de club niet.

Het zingen van de liedjes vond niet zozeer plaats in het stadion – de Arnhem Ultra’s waren dankzij twee vlotte goals al snel stil – maar tijdens een looptochtje naar de ingang. Het gaat te ver om het een entrada te noemen, al had het er iets van weg.

Uitvak onderbreekt het zingen... om te juichen!

Bron: www.ajaxlife.nl

We verwachten tegenwoordig een heleboel van Ajax, maar een doelpunt in de tweede minuut? Dat staat niet per definitie in het draaiboek. Toch was het uitduel met Vitesse amper onderweg of de handjes konden al in de lucht!

We waren in de tweede minuut druk aan het zingen om de thuisfans te laten weten dat het uitvak aanwezig was, maar dit hele gebeuren werd even in de wacht gezet. Dit alles gebeurde via de linker van Hakim Ziyech, die maar eens besloot uit te halen.

Ajaxlife.nl en app krijgen nieuw rood-wit jasje!

Bron: www.ajaxlife.nl

Ajaxlife.nl wordt in een nieuw jasje gehesen! © Ajax Life

Voor ons is dit best een spannende week. Er veranderen online bij ons wat dingen en woensdag 5 september is het al zo ver. Ajaxlife.nl is dan vernieuwd. We vervangen na vijf jaar onze oude vertrouwde site, voorzien onze app van een nieuw jasje en we pakken de nieuwsbrieven aan.

Goed, een nieuwe website, een nieuw jasje voor de app en verse nieuwsbrieven. Daar zit natuurlijk wel een gedachte achter. Daarom volgt hieronder een stukje duiding!

Passe-partouts voor thuisduels CL inmiddels uitverkocht!

Bron: www.ajaxlife.nl

Ajax kan de JC Arena uiteraard wel meerdere keren vullen. © Sjoerd Tullenaar

Er was maandag nog eventjes voor nodig, maar inmiddels is de verkoop van de passe-partouts afgerond. Dit betekent dat Ajax bij de drie thuisduels in de Champions League alvast op de steun van minimaal 42.000 Ajacieden kan rekenen.

De teller liep dit weekeinde na het starten van de verkoop gestaag op. Het ging al snel van 30.000 naar 35.000 en toen waren maandag SV Ajax-leden aan de beurt. Vraag oversteeg uiteraard aanbod en dus waren de resterende stoelen ook zo gevuld.

Subscribe to