N.E.C.

TV-tip: Zo kijk je FC Twente – Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Nadat Ajax vorige week startte met een eenvoudige thuiszege op NEC, wacht zondagmiddag het eerste uitduel. En eindelijk weer een awayday met supporters! Ruim 600 Ajacieden mogen afreizen naar Enschede en zullen het uitvak bemannen.

Het is vroeg vertrekken voor de supporters, want er wordt al om 12.15 afgetrapt. Wie er niet bij is in het stadion, kan dus FC Twente – Ajax kijken tijdens de zondagsbrunch. Want het duel is uiteraard live te volgen op tv.

Live FC Twente – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Voor Ajax staat in de tweede speelronde een uitwedstrijd tegen FC Twente op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Vertrouwen in Berghuis na ingetogen start: "Maakt er vijftien"

Bron: source

Steven Berghuis maakte afgelopen weekend zijn Eredivisie-debuut bij Ajax met een 5-0 overwinning op NEC. De 29-jarige aanvaller valt in de smaak en leverde zijn bijdrage met een assist, maar kon nog niet zo zijn stempel drukken als hij de laatste jaren bij Feyenoord deed. Voormalig aanvallers Sjaak Swart en Regi Blinker zijn er echter heilig van overtuigd dat Berghuis dat nog wel gaat doen.

Pages

Subscribe to N.E.C.