N.E.C.

Wat een blunder bij NEC: deze eigen goal gaat de wereld over

Bron: www.ad.nl

Je hebt eigen doelpunten en je hebt knullige eigen doelpunten. Dat de treffer van NEC-verdediger Kevin Bukusu tot de laatste categorie behoort is wel duidelijk. De Duitser vergat vanmiddag tijdens het Keuken Kampioen Divisie-duel met FC Den Bosch even de gouden regel: een terugspeelbal moet altijd náást het doel... Het betekende de 2-1 voor de thuisploeg. De bezoekers uit Nijmegen sleepten uiteindelijk nog ene punt uit het vuur (2-2). Bekijk de blunder van Bukusu ook in onze samenvatting (Premium)!

Ajax komt fout van Onana niet te boven en verliest van Liverpool

Bron: source

Ajax heeft in Liverpool geen goede uitgangspositie kunnen neerzetten voor het beslissende Champions League-duel tegen Atalanta. De Engelse topclub was met 1-0 te sterk, mede doordat Andre Onana de fout in ging bij een voorzet van Neco Williams. Curtis Jones kon daardoor de enige treffer van de wedstrijd maken. Ajax heeft nu een overwinning nodig tegen Atalanta om overwintering in de Champions League veilig te stellen. 

Ajax ook uit bij Liverpool onderuit door persoonlijke fout: 1-0

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax is er op Anfield Road niet in geslaagd om van Liverpool te winnen. Net als in Amsterdam, toen Tagliafico een eigen doelpunt scoorde en Ajax ook verloor met 1-0, ging Ajax ook op Anfield onderuit door een persoonlijke fout. Dit keer was het doelman André Onana. Een zeldzame fout van de doorgaans zo betrouwbare Kameroense keeper kostte Ajax na een klein uur spelen de wedstrijd.

Inschattingsfout Onana leidt nederlaag Ajax bij Liverpool in

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft dinsdagavond opnieuw verloren van Liverpool. De Amsterdammers hadden zeker niet het mindere van het spel, maar mede door een zeldzame fout van André Onana kwamen de Engelsen op voorsprong. De Amsterdammers misten vervolgens stootkracht om de gelijkmaker te scoren en dus eindigde het in 1-0. Zodoende moet Ajax in de laatste wedstrijd tegen Atalanta Bergamo winnen om te overwinteren in de Champions League.

Pages

Subscribe to N.E.C.