Trainer

Studio Voetbal bespreekt Bosz als opvolger Schreuder bij Ajax

Bron: source

Wie moet de nieuwe trainer worden van Ajax? De Amsterdammers namen afgelopen donderdag na de blamage tegen FC Volendam (1-1) afscheid van Alfred Schreuder en stelden vervolgens John Heitinga aan voor de uitwedstrijd tegen Excelsior. Heitinga keert weliswaar niet meer terug naar Jong Ajax, maar het is nog onduidelijk in welke rol hij verbonden blijft aan de hoofdmacht. Volgens de heren van Studio Voetbal doet Ajax er echter goed aan om iemand anders aan te stellen als opvolger van Schreuder.

Video: Kale en Kokkie genieten van Johnny Heitinga bij Ajax 1

Bron: ajaxfanzone.nl

Het was geen pretje om Ajacied te zijn de afgelopen tijd, maar er is eindelijk misschien een beetje licht aan het einde van de tunnel. Ajax wint van Excelsior en Schreuder is vervangen door Heitinga. Heitinga volgt Alfred Schreuder op, die donderdag ontslagen werd na het 1-1 gelijkspel tegen FC Volendam. De interim-trainer van Ajax stond vrijdag al voor de groep tijdens de uitlooptraining en was de trainer van Jong Ajax.

Panenka | Aad de Mos: ‘Een beter moment voor Heitinga komt er niet’

Bron: www.ad.nl

De crisis bij Ajax lijkt eindelijk opgelost. Trainer John Heitinga maakte zijn opwachting in de wedstrijd tegen Excelsior, met een winst van 4-1 tot gevolg. Hidde van Warmerdam en Sjoerd Mossou zijn zo enthousiast, dat ze er zelfs een liedje aan wijden. Aad de Mos ziet zelfs zijn opvolger in Heitinga. En had Feyenoord een penalty moeten krijgen? Het wordt allemaal besproken in deze nieuwe Panenka.

"Ajax speelde bewust slecht tegen Volendam voor ontslag Schreuder"

Bron: source

Na het ontslag van Alfred Schreuder is de afgelopen dagen flink gespeculeerd over de positie van de trainer in de spelersgroep van Ajax. Hoewel onder meer Dusan Tadic namelijk nog lovende woorden over de trainer uitsprak, gaf de aanvoerder ook aan dat zij hem hadden laten vallen en oogde Steven Bergwijn duidelijk geïrriteerd na zijn wissel. In het programma Veronica Offside gingen de tafelgasten met elkaar in discussie over de inzet van de Ajacieden, die in de wedstrijd tegen FC Volendam (1-1) bij sommigen gebrekkig oogde...

Pages

Subscribe to Trainer