Trainer

F-side in statement: ‘De club is verrot, en dat begint aan de top: RVC OUT!’

Bron: ajaxfanzone.nl

De F-side heeft zich middels een krachtig statement uitgesproken over de huidige malaise bij Ajax. Zowel trainer Maurice Steijn als directeur voetbalzaken Sven Mislintat staan onder zware druk, maar volgens de harde kern is het aan de Raad van Commissarissen om te vertrekken. “De club is verrot, en dat begint aan de top. Veel supporters kunnen zich niet identificeren met het huidige Ajax. Wij willen allemaal dat het liever vandaag dan morgen beter gaat met onze club.

Steijn: ‘Ik hoop met name dat we ons trouwe publiek iets moois terug kunnen geven’

Bron: ajaxfanzone.nl

Maurice Steijn heeft goede hoop op een goed resultaat in de thuiswedstrijd morgenavond tegen Olympique Marseille. ‘Met de juiste formatie in combinatie met de kwaliteiten van de spelers moeten we dat wegzetten tegen Marseille. Dan hebben wij onze wapens. Ik hoop met name dat we ons trouwe publiek iets moois terug kunnen geven morgenavond. Zij mogen best iets zeggen na afloop. ze zijn elke keer negentig minuten blijven gaan.’

Steijn baalt van onrust rond Mislintat in aanloop van duel tegen Marseille

Bron: ajaxfanzone.nl

Maurice Steijn vindt dat de onrust rondom directeur voetbalzaken Sven Mislintat afleidt van hetgeen waar Ajax mee bezig is: de voorbereiding op het Europa League-duel met Olympique Marseille. De trainer van Ajax heeft het nieuws over de directeur logischerwijs meegekregen, zo laat hij weten tijdens de persconferentie in aanloop van het duel tegen de Franse club. Inhoudelijk kan en wil hij er niet veel over zeggen.

LIVE persconferentie | Maurice Steijn sprak nog niet met Mislintat, maar voelt wel de onrust bij Ajax

Bron: www.ad.nl

Ajax beleeft onrustige tijden. Niet alleen laten de resultaten zwaar te wensen over, ook buiten het veld rommelt het flink. Zo is technisch directeur Sven Mislintat in opspraak geraakt omdat hij mogelijk niet zuiver heeft gehandeld bij de transfer van Borna Sosa. Vanmiddag praat trainer Maurice Steijn de pers bij over thuiswedstrijd tegen Olympique Marseille, al zullen de vragen niet alleen over dat duel in de Europa League gaan. Volg de persconferentie in ons liveblog.

Pages

Subscribe to Trainer