Trainer

Ten Hag: “tevreden over de veerkracht van Ajax!”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Trainer Erik ten Hag was heel tevreden over de eerste 20/25 minuten. Echter de chagrijn overheerste na de periode van de eerste 25 minuten. Ajax werd slordig, vond Ten Hag. De trainer van Ajax was verder verbaast over de rode kaart van Kenneth Taylor. Taylor was in het veld gekomen voor de geblesseerd geraakte Klaassen (red.). In de ogen van Ten Hag was er niet zoveel aan de hand.

Opstellingen Ajax – VVV Venlo

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax begint om half drie aan de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen en de tegenstander is VVV Venlo. Trainer Erik ten Hag heeft Jurgen Ekkelenkamp, Mohammed Kudus en Oussama Idrissi een basisplaats gegeven. Ajax heeft nog vier doelpunten nodig om de 100 goals aan te tikken en daar zal vanmiddag zeker voor worden gestreden.

Opstelling Ajax: Maarten Stekelenburg, Jurrien Timber, Perr Schuurs, Lisandro Martínez, Devyne Rensch, Jurgen Ekkelenkamp, Davy Klaassen, Mohammed Kudus, David Neres, Sebastien Haller, Oussama Idrissi.

Opmerking Koeman over UEFA irriteert Van Praag: ‘Sloeg nergens op’

Bron: www.ad.nl

Michael van Praag heeft Ronald Koeman hoog zitten, maar hij snapt niet waarom de trainer van FC Barcelona onlangs tijdens een discussie over de Super League verklaarde dat het de UEFA alleen maar om geld is te doen. ,,Hij had zich beter even in situatie kunnen verdiepen, dat zou Louis van Gaal wel hebben gedaan”, zegt de bestuurder die vorige maand als erelid afscheid nam van de Europese voetbalbond.

Pages

Subscribe to Trainer