Johan Cruijff

Samenvatting | Slordig Ajax ontsnapt aan nederlaag op Cyprus

Bron: www.ad.nl

Een slordig Ajax is in het uitduel met APOEL Nicosia ontsnapt aan een nederlaag. De kampioen van Cyprus kreeg vooral na rust de beste kansen, maar wist ook na een tweede gele kaart voor Noussair Mazraoui niet te profiteren (0-0). Zo valt de beslissing voor een plaats in de groepsfase van de Champions League volgende week woensdag, als beide ploegen elkaar in de Johan Cruijff Arena treffen.

Tadic en Veltman eensgezind: ‘Dit was niet goed; het moet beter’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelde dinsdagavond tegen APOEL Nicosia in de play-offs van de Champions League heel teleurstellend en mocht zich, met uiteindelijk een 0-0, nog gelukkig prijzen . De ploeg van trainer Erik ten Hag had veel moeite met de Cyprioten, die enkele goede kansen hadden op de overwinning. Zowel Joël Veltman als Dusan Tadic concludeert na afloop van het gelijkspel dat het snel beter moet bij Ajax.

LIVEBLOG: APOEL Nicosia – Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax treedt om 21.00 uur in de play-offs van de Champions League aan tegen APOEL Nicosia. De Amsterdammers spelen vanavond eerst uit, waarna ze volgende week in de Johan Cruijff Arena de terugwedstrijd spelen.

Ten Hag laat Ajax aantreden in de vertrouwde opstelling. Zo neemt Veltman weer achterin plaats naast Martínez, speelt Marin wederom op het middenveld en bestaat de voorhoede uit het trio Ziyech-Tadic-Neres.

Volg het duel in ons liveblog!

Telegraaf: ‘Ajax en Nice mondeling akkoord over transfer Dolberg voor 20 miljoen’

Bron: ajaxfanzone.nl

OGC Nice  heeft een mondeling akkoord bereikt met Ajax over de transfersom van ruim 20 miljoen euro voor Kasper Dolberg, zo meldt De Telegraaf. Ook Dolberg zelf is met Nice op hoofdlijnen akkoord over een meerjarige verbintenis en definitieve overeenstemming lijkt een kwestie van tijd. Daarmee zou er een einde komen aan het huwelijk tussen het Deense talent en Ajax.

Sjaak Swart: ‘Hij komt echt terug naar Ajax, maar ik weet niet wanneer’

Bron: www.voetbalzone.nl

De namen van ex-spelers als Jan Vertonghen, Toby Alderweireld en Luis Suárez passeren iedere transferzomer weer de revue bij Ajax, maar vooralsnog is geen van deze drie routiniers daadwerkelijk teruggekeerd in Amsterdam. Ajax-icoon Sjaak Swart denkt echter dat het wat Suárez betreft slechts een kwestie van tijd is voordat hij weer in de Johan Cruijff ArenA te bewonderen zal zijn.

Pages

Subscribe to Johan Cruijff