Johan Cruijff

Uitfans keren na 520 dagen terug in Nederlands stadion

Bron: source

PSV mag tijdens de Johan Cruijff Schaal in Amsterdam 1600 fans meenemen. Dat betekent dat supporters voor het eerst sinds het uitbreken van de coronapandemie in Nederland weer hun opwachting mogen maken in een Nederlands voetbalstadion. De laatste Eredivisiewedstrijd mét uitpubliek werd gespeeld op 7 maart 2020, toen PSV op bezoek ging bij FC Groningen.

Ajax zet opnieuw streep door Open Dag en biedt alternatief aan

Bron: ajaxfanzone.nl

De Open Dag van Ajax is vanwege de nieuwe ontwikkelingen in de coronacrisis van de agenda gehaald, zo brengt de club dinsdagochtend naar buiten. De Ajax-leiding wil de supporters echter wel een alternatief bieden in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. In plaats van de Open Dag vinden nu op 5 en 6 augustus de Ajaxdroomdagen plaats, zo valt te lezen in de verklaring van het bestuur.

Ajax Open Dag gaat niet door, Droomdagen als alternatief

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ook dit jaar gaat de Ajax Open Dag vanwege het coronavirus niet door. Ajax organiseert voor kinderen echter wel een alternatief: de Ajax Droomdagen.

Deze vinden plaats op 5 en 6 augustus. Tijdens deze dagen maken kinderen een actieve tour door de Johan Cruijff Arena en doorlopen ze langs het veld verschillende fases van de jeugdopleiding, tot aan het maken van je debuutgoal voor Ajax.

Ajax oefent ook tegen Leeds

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Er is nog een oefenduel toegevoegd aan de voorbereiding van Ajax, namelijk een duel met Premier League-club Leeds United. Leeds staat onder leiding van Marcelo Bielsa en beleefde een indrukwekkend seizoen: het keerde terug in de Premier League en eindigde op een knappe negende plaats.

Pages

Subscribe to Johan Cruijff