Kieft: ‘Wat een kulargument van Overmars, dat heeft er niets mee te maken’

Bron: www.voetbalzone.nl

Wim Kieft veroordeelt de oproep van Marc Overmars om een punt achter het seizoen in de Eredivisie te zetten. De directeur voetbalzaken van Ajax laat het eigenbelang prevaleren boven het algemeen belang, zo denkt Kieft: voor Ajax is het nu eenmaal makkelijker om te roepen dat het seizoen geschrapt kan worden dan voor veel andere clubs, schrijft de oud-aanvaller in

Ajax, PSV en Feyenoord dreigen meerdere FOX-miljoenen mis te lopen

Bron: www.voetbalzone.nl

Als zendgemachtigde FOX Sports inderdaad besluit om het restant van de tv-gelden van de Eredivisie niet uit te keren, dan lopen Ajax, PSV en Feyenoord minimaal twee miljoen euro per club mis. Lange tijd ging de Nederlandse voetbalwereld ervan uit dat FOX Sports hoe dan ook doorbetaalt, maar het Eindhovens Dagblad ontkrachtte dat vrijdagochtend op basis van 'meerdere bronnen'.

‘Alsof Ajax gaat zeggen dat ze willen stoppen omdat ze dan kampioen zijn’

Bron: www.voetbalzone.nl

Pierre van Hooijdonk denkt dat Ajax zich voornamelijk heeft laten leiden door eigenbelang bij het uitspreken van de nadrukkelijke wens om een punt te zetten achter het seizoen in de Eredivisie. Directeur voetbalzaken Marc Overmars stelde woensdagavond dat het seizoen 'dood' is en zorgde daarmee voor irritatie bij zowel de KNVB als bij andere clubs in het betaald voetbal.

Antony kan ploeggenoot meenemen naar Amsterdam: ‘Ajax toont interesse’

Bron: www.voetbalzone.nl

Hernanes speelde gedurende zijn loopbaan voor grote clubs als Lazio, Internazionale en Juventus en vulde in die tijd zijn prijzenkast met een Italiaanse landstitel en twee Coppa Italia’s. De nu 34-jarige Profeet, zoals hij liefkozend wordt genoemd door zijn fans, keerde begin vorig jaar terug bij jeugdliefde São Paulo om daar de laatste seizoenen van zijn carrière te slijten.
Subscribe to