Afscheid

Onana brengt emotionele ode: ‘We zijn allebei met niets begonnen’

Bron: www.voetbalzone.nl

Woensdag doken de eerste concrete berichten op over de naderende transfer van Hakim Ziyech naar Chelsea en een dag later volgde de bevestiging van Ajax dat de spelmaker inderdaad na dit seizoen naar Londen vertrekt. André Onana loopt donderdagmiddag middels een bericht op zijn social media-kanalen alvast vooruit op het naderende afscheid van de Marokkaans international.

Vergeten voetballer #26: Mauro Rosales

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De vergeten voetballer is een speler, die in dienst van Ajax is geweest en die op ons supporters een onuitwisbare indruk heeft gemaakt. Of een Ajax-voetballer waar wij goede en warme herinneringen aan hebben beleefd, een voetballer die bekend is geworden door een incident of gewoon om zijn verdiensten voor onze mooie club. Deel 26 willen wij aan een Argentijnse voetballer toewijzen, die helaas door vele blessures nooit tot wasdom is geworden. Zijn naam is Mauro Rosales.

Lang definitief op huurbasis naar Twente

Bron: ajaxfanzone.nl

Noa Lang speelt de rest van het seizoen op huurbasis in het shirt van FC Twente, zo meldt de NOS. De buitenspeler van Ajax heeft in goed overleg met zijn club en zaakwaarnemer voor deze overstap gekozen om veel minuten te kunnen maken in de eredivisie, zo meldt de zaakwaarnemer van Lang; Bart Baving. Lang nam vanmiddag op sportpark De Toekomst afscheid van zijn medespelers. Lang kwam dit seizoen negen keer in actie voor het eerste elftal van Ajax.

Pages

Subscribe to Afscheid