Afscheid

Yvon Mvogo met opgeheven hoofd weg bij PSV, keeper nam al afscheid van zijn ploeggenoten

Bron: www.ad.nl

Keeper Yvon Mvogo heeft afgelopen weekend PSV uitgezwaaid. Hij nam afscheid van zijn collega's bij de Eindhovense club, in de veronderstelling dat hij komende zomer niet meer terugkeert in het Philips Stadion. De 27-jarige keeper kende geen eenvoudige periode bij PSV, maar heeft zich de afgelopen anderhalve maand knap herpakt en de bekerwinst maakte voor hem veel goed.

Mooie beelden: (oud-)Ajacieden nemen afscheid van Ten Hag

Bron: source

Erik ten Hag stond zondagmiddag voorlopig voor de laatste keer langs de lijn als hoofdtrainer van Ajax. De Tukker heeft het met ingang van het nieuwe seizoen voor het zeggen bij Manchester United. Ten Hag vertrekt met drie landstitels, twee KNVB Bekers en één Johan Cruijff Schaal op zak. Maar belangrijker nog: hij heeft Ajax met goed voetbal terug op de (Europese) kaart gezet. Dat vraagt natuurlijk om mooie woorden, die verschillende (oud-)Ajacieden dan ook voor hem in petto hebben. 

René Kolmschot moet Heracles in de eredivisie houden: ‘Afgelopen week was een rollercoaster’

Bron: www.ad.nl

René Kolmschot heeft goede hoop dat Heracles Almelo zich in de eredivisie weet te handhaven. Dat zei de interim-trainer, die maandag naar voren werd geschoven toen de clubleiding afscheid nam van hoofdcoach Frank Wormuth. Dat besluit werd genomen na de nederlaag tegen Sparta (1-3) op de laatste speeldag, waardoor Heracles als zestiende eindigde en veroordeeld is tot de play-offs.

Pages

Subscribe to Afscheid