PRESTEREN OF OPZOUTEN

Bron: www.afca.nl

De voorbereiding zit er op. Als die geldt als de slechte generale voorafgaand aan het examen van komende week, dan zitten we geramd. Er klopt nog niets van, er wordt nauwelijks gescoord en vooral verloren. Alles wijst er dus spreekwoordelijk op dat Sturm Graz verpletterd gaat worden. Er is niets wezenlijks dat enig vertrouwen kan bieden, maar laten we ons dan maar vasthouden aan dat oud Hollandse gezegde. Fingers crossed Ajacieden.

AKA HILL WK FEUILLETON (VI)

Bron: www.afca.nl

Arme Belgen. Vier weken lang gebukt gaan onder deugsteun van d’n Ollanders. En uitgerekend in de halve finale deed de steun van onze eigen Amsterdamse ‘wereldkampioen op het verkeerde paard gokken’ hen de das om. Waar Flappie zijn kop om de hoek steekt dondert de boel namelijk in elkaar. Dus ging het met de aanwezigheid in het stadion van de in het shirt van de Rode Clowns gehulde Edwin van der Spar zo fout als met een Belgische bonbon in een magnetron

AKA HILL WK FEUILLETON (V)

Bron: www.afca.nl

Gejuich klinkt door gans Nederland: De Belgen zitten in de halve finale! Vrijwel iedere stakker die de wortelpruiken in Rusland zo mist is in extase.

Nou Hill is Piet den Boer en Aad de Mos in Straatsburg nog niet vergeten. Ook Lorenzo Staelens zorgt nog regelmatig voor wurgneigingen. Om over Eric Gerets en Guy Verhofstadt nog maar te zwijgen. En wat dacht u van George Grünn die ooit een kuip vol aardappeleters in diepe rouw dompelde?

OPSTAPPEN!

Bron: www.afca.nl

Cruijff & co wegtreiteren, Bosz wegzetten, Marcel Keizer voor de trein gooien, en nu na een jaar lang doofpot vullen en dichthouden, met krokodillentranen erkennen dat er inderdaad toch grote fouten zijn gemaakt bij de eerste hulp aan Abdelhak Nouri. Kennelijk was het om nu nog achterliggende redenen niet langer verantwoord het deksel op de beerput te houden.

Hoeveel schade mag een clubleiding een club toebrengen alvorens echt verantwoording genomen wordt? Hoe lang denken verantwoordelijken doodleuk te mogen blijven zitten terwijl ze het ene schandaal op het andere stapelen?

ZELFVERNIETIGING

Bron: www.afca.nl

Soms denk je, hoop je, dat aan alle ellende veroorzaakt door compleet incapabele besturen en directies wel een keer een eind komt. Dat die knurften uiteindelijk geen idee meer hebben hoe ze de boel nog verder kunnen verkloten.

AKA HILL WK FEUILLETON (III)

Bron: www.afca.nl

We zijn een week onderweg in Putinstan. En kwa voetbal hadden we de hele week over kunnen slaan. Negen van de tien wedstrijden zijn het aankijken niet waard. Het lijkt erop alsof vrijwel alle landen een Erik ten Hag als coach op de bank hebben zitten. Waar we de hoop hadden om na een zwaar ergerlijk Ajax seizoen eindelijk weer eens flink vermaakt te worden, daar slaat de slaap na ieder beginsignaal onverbiddelijk weer toe.

AKA HILL WK FEUILLETON (II)

Bron: www.afca.nl

Het feest is begonnen, maar nog niet losgebarsten. Na acht poulewedstrijden wachten we nog altijd op de eerste schoppartij, is er nog geen bloedrode kaart getrokken, en is ook de eerste patriottische slooppartij van het schuim der straten nog uitgebleven. De angst voor de videoref op het veld en voor de spetsnatz in de straten van de speelsteden zit er vooralsnog kennelijk goed in.

AKA HILL WK FEUILLETON

Bron: www.afca.nl

Het wereldkampioenschap voetbal staat voor de deur. In een Ajax voetbal loze periode een mooie gelegenheid voor uw wereldkampioen azijnpissen om u een paar maal per week toch te vervelen met zijn geheel eigen kijk op het internationale voetbal tijdens dit FIFA feestje der verloedering.

Geen excuus

Bron: www.afca.nl

Al zit hieronder 1 zin bij die de moeite waard is voor mede Ajacieden. Ik hoop dat iedereen binnen Ajax beseft dat het aankomend seizoen echt moet, en er geen excuus meer kan zijn zoals vorig seizoen.Beginnende in de voorronde, want weer je selectie niet op pijl is voor mij reden voor direct ontslag na al die jaren. Lamprou of V.Leer op doel als Onana 1 week voor de voorronde weggaat?

ANTI SPEK BELEID

Bron: www.afca.nl

Hoe vol kan iemand zich vreten van de percentages die hij/zij opstrijkt van exorbitante transferbedragen voor voetballers? Aan Mino Raiola te zien zo vol als een gestrande walvis die rottend op het zand op exploderen staat te liggen. Nou heeft aka Hill zelf ook een Klepzeiker bierbuik, die daar zit omdat hij zijn topgereedschap graag onder een afdak heeft hangen, maar zo barstensvol als Mino zal ie zich nooit kunnen vreten aangezien hij zich niet bezig wil houden met über lucratieve mensenhandel.

Pek en veren

Bron: www.afca.nl

Ik was verleden week eerlijk gezegd al bijna beneden van zuidtoen ‘t laatste fluitsignaal klonk.Ik liep al met t water in mijn mond tebedenkenwelke vakken ik uit de muur bij de febo zou openen om mijn immer aanwezige honger te stillen, toen ik een berichtje kreeg dat onze incompetente directeur een speech aan’t geven was.Deze man heeft echt een bord voor zijn kop van “Bert-van-Oostveen-achtige proporties”.Kent-ie dan echt geen schaamte?Hoewel ik voor de wedstrijd de trappen op zuid in fases had betreden, steeds met pauzes om op adem te komen , was ik na dat berichtje binnen No-time weer bov

Subscribe to