Fred Grim

RKC komt onderbezet richting Amsterdam

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

RKC Waalwijk komt zaterdagavond naar Amsterdam voor het oefenduel met Ajax. Hoewel trainer Fred Grim zin heeft om weer aan de slag te gaan, komt het duel erg slecht uit voor zijn ploeg.

“Laat ik voorop stellen dat we blij zijn dat we weer kunnen voetballen en dat morgen die wedstrijd gespeeld wordt”, aldus Grim tegen FOX Sports. “Maar je wilt in de voorbereiding in 6 of 7 weken stappen maken en dan begin je normaal gesproken niet tegen Ajax. We hebben op dit moment ook geen complete selectie, ook niet in aantallen”, vervolgt de trainer.

Toen de A1 het Liverpool van Sterling slachtte

Bron: www.ajaxshowtime.com

Vandaag precies acht jaar geleden vernederde de A1 van Ajax de leeftijdsgenoten van Liverpool FC. In de NextGen Series, de voorloper van de Youth League, werd in het seizoen 2011-2012 een finaleplek veiliggesteld door een indrukwekkende zesklapper op Engelse bodem. Het toernooi winnen deed de ploeg van Fred Grim uiteindelijk niet: na strafschoppen viel in de finale tegen Internazionale het doek. Desondanks maakte die generatie wederom reclame voor de al zo geroemde jeugdopleiding van de Amsterdammers.  

Pages

Subscribe to Fred Grim