Champions League

Ajax heeft kans op gunstige potindeling Champions League

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax mag volgend seizoen hopen op een gunstige potindeling van de Champions League. Afgelopen weekend zijn alle grote competities tot hun einde gekomen. Hierdoor is het dus ook duidelijk geworden welke clubs in welke pot zitten tijdens de loting voor de Champions League-groepsfase. Ajax zit in elk geval in pot 1 of pot 2. De uitslag van de Champions League-finale van komende zaterdag, tussen Real Madrid en Liverpool, bepaalt in welke pot Ajax terechtkomt.

Daniëlle van de Donk op tijd hersteld van zware blessure voor Champions League-finale

Bron: www.ad.nl

Daniëlle van de Donk keert voor de finale van de Champions League terug in de selectie van Olympique Lyon. De international van Oranje liep eind vorig jaar een zware blessure aan haar rechterbeen op. Van de Donk is na een maandenlange revalidatie weer fit en maakt deel uit van de selectie van trainster Sonia Bompastor voor de Europese finale van zaterdag in Turijn tegen FC Barcelona.

Landskampioen Ajax hoopt op Champions League-winst Real

Bron: source

Ajax kroonde zich woensdagavond dankzij een overtuigende 5-0 overwinning op SC Heerenveen tot landskampioen van Nederland. Omdat die nog altijd rechtstreeks instroomt in de groepsfase van de Champions League, zijn de Amsterdammers in ieder geval verzekerd van minimaal zes wedstrijden in het miljardenbal. Het kan zelfs nog mooier worden voor Ajax, want er is nog altijd een kans dat het in Pot 1 terechtkomt. 

Pages

Subscribe to Champions League