Champions League

Triest: Voormalig PSG-speler M'Bami (40) overleden

Bron: source

Modeste M'Bami is op veertigjarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hartaanval, dat schrijft zijn oud-club Paris Saint-Germain op Twitter. De Kameroenees speelde ruim honderd wedstrijden voor de Parijzenaren. In het seizoen 2008-2009 speelde hij tegen Ajax en FC Twente in de UEFA Cup en tegen PSV in de Champions League, met veel succes.

Schreuder staat onder druk bij Ajax: 'Intern en extern gist het'

Bron: source

Alfred Schreuder staat bij de rentree van de Eredivisie direct vol onder druk bij Ajax. De tegenvallende resultaten in de eerste seizoenshelft in de Eredivisie, uitschakeling in de Champions League en onrust rond Daley Blind heeft ervoor gezorgd dat direct alle ogen gericht zijn op de oefenmeester van de Amsterdammers. Hij moet meteen presteren, zo wordt er vanuit meerdere hoeken gewaarschuwd.

Een dolle achtbaanrit met weinig ups: dit was het jaar van Ajax

Bron: source

Tumultueus, chaotisch, rumoerig, turbulent, bewogen. Als er één club in Nederland is die blij zal zijn dat de jaarwisseling voor de deur staat, dan is dat Ajax. De Amsterdammers kroonden zich onder leiding van Erik ten Hag weliswaar voor de 36e keer in de historie tot kampioen van Nederland, maar sinds de trainerswissel gaat het eigenlijk van kwaad tot erger. Met Alfred Schreuder aan het roer beleefde Ajax een pijnlijk Champions League-avontuur en moet het Feyenoord voor zich dulden op de ranglijst. Maar ook buiten het veld was het onrustig. FCUpdate.nl blikt terug op het jaar in de hoofdstad.

Verschillende mutaties verwacht bij Ajax: "Denk dat zij weggaan"

Bron: source

Ajax heeft een zeer teleurstellende eerste seizoenshelft achter de rug. De Amsterdammers werden kansloos uitgeschakeld in de Champions League en moeten in de Eredivisie Feyenoord voor zich dulden. Ajax moet dus aan de bak in de tweede seizoenshelft. Maar voordat de ploeg van Alfred Schreuder weer de wei in mag, wacht een aantal hete weken op de transfermarkt. Freek Jansen verwacht dat er wel wat mutaties zullen plaatsvinden.

Schreuder heeft duidelijke eis in zoektocht naar versterkingen

Bron: source

Ajax heeft een belabberde eerste seizoenshelft achter de rug. De Amsterdammers moeten in de Eredivisie Feyenoord voor zich dulden en waren in de Champions League kansloos tegen Liverpool en Napoli. Ajax moet dus vol aan de bak in de tweede seizoenshelft. Winterse versterking lijkt daarbij geen overbodige luxe te zijn. De club is in ieder geval van plan de selectie te gaan versterken, maar trainer Alfred Schreuder heeft wel een duidelijke eis.

Pages

Subscribe to Champions League