Spits

Eran en Shay Zahavi reageren op overval: ‘Mentaal tijd nodig om dit te verwerken’

Bron: www.ad.nl

Eran Zahavi en zijn echtgenote Shay hebben vanmorgen allebei via Instagram een reactie gegeven op de schokkende gebeurtenissen van zondagmiddag. De Israëlische spits van PSV was van huis omdat hij met zijn club moest voetballen tegen Willem II. PSV heeft in overleg met de politie en de autoriteiten gekeken naar de veiligheid van Zahavi. De club wilde niet zeggen of en hoe de spits nu wordt beveiligd.

"Er zijn signalen dat terugkopen van Brobbey speelt binnen Ajax"

Bron: source

Erik ten Hag gaf vrijdag tijdens de persbijeenkomst richting De Klassieker tegen Feyenoord aan dat hij het geen raar idee zou vinden als Ajax deze zomer Brian Brobbey terugkoopt van RB Leipzig. De negentienjarige spits tekende in maart een vierjarige overeenkomst bij de Duitse club, maar zou inmiddels minder tevreden zijn met zijn beslissing. Inmiddels zijn er signalen dat het terugkopen van Brobbey speelt binnen Ajax.

Ajax Vrouwen thuis onderuit tegen FC Twente: 1-2

Bron: ajaxfanzone.nl

De Ajax Vrouwen hebben zondagmiddag een gevoelige nederlaag geleden in de kampioenpoule. De vrouwen van FC Twente waren op sportpark de Toekomst met 1-2 te sterk. De landstitel is nog niet uit zicht maar inmiddels is de achterstand op FC Twente vier punten en zijn er nog drie wedstrijden te spelen. Alle doelpunten vielen in de eerste helft. FC Twente kwam op een 0-2 voorsprong door doelpunten van Kalma en Stolze. Vlak voor rust scoorde Bakker de 1-2 maar daar bleef het dus ook bij.

Brobbey meteen terugkopen? Ten Hag staat er open voor

Bron: source

Brian Brobbey is in principe bezig aan zijn laatste weken in dienst van Ajax. De negentienjarige spits bereikte in maart een akkoord met RB Leipzig over een vierjarige overeenkomst. Sindsdien is er veel veranderd bij de Duitse club, wat het perspectief van Brobbey geen goed lijkt te hebben gedaan. Erik ten Hag zou er wel voor openstaan om de jonge aanvaller terug te kopen van de Duitse club.

Pages

Subscribe to Spits