Spits

‘Ajax in Zweden voor talentvol Ivoriaans duo Traoré en Romeo’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft een scout naar Zweden gestuurd om het duel tussen BK Häcken en IFK Göteborg te bekijken, zo schrijft onder andere het Zweedse medim Aftonbladet. De scout zou zich richten op het Ivoriaans duo Bénie Traoré en Amane Romeo. Dit nieuws wordt bevestigd door sportief directeur van Häcken Martin Ericsson. “Ja, dat klopt”, aldus de bestuurder tegenover Aftonbladet op de vraag of Ajax op de tribune zat.

Frimpong bedankt voor EK met Jong Oranje; Brobbey, Dallinga, Hartman en Gravenberch wel mee naar Georgië

Bron: www.ad.nl

De selectie van Jong Oranje voor het EK van deze zomer in Roemenië en Georgië is bekend. Brian Brobbey (spits van Ajax) en Bart Verbruggen (doelman van Anderlecht) zaten niet bij de voorlopige selectie van Jong Oranje, maar komen over van het grote Oranje waar ze niet in de definitieve selectie zaten voor de Final Four van de Nations League.

Ajax sluit seizoen kenmerkend af met nederlaag tegen Twente: 3-1

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft dit teleurstellende seizoen kenmerkend afgesloten met een 3-1 nederlaag uit tegen FC Twente.  Uitgerekend PSV voorkwam dat Ajax helemaal het lachertje van dit seizoen zou worden. Door de zege van de Eindhovenaren bij AZ (1-2), bleef de wanvertoning van de onttroonde landskampioen bij FC Twente (3-1) zonder gevolgen. Ajax gaat zodoende op zijn tandvlees en niet op eigen kracht de Europa League in.

Pages

Subscribe to Spits