Spits

Een analyse van onze mogelijke tegenstander PAOK

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Eén van de mogelijke tegenstanders van Ajax in de voorronde van de Champions League is het Griekse PAOK Saloniki. De Griekse ploeg eindigde op de tweede plaats achter AEK Athene. In het seizoen 2016/2017 begon Ajax ook aan het Europese seizoen met een wedstrijd tegen PAOK. Onder leiding van Peter Bosz werd er thuis gelijkgespeeld, om vervolgens uit met 1-2 te winnen. Ajax ging door naar de volgende ronde. 

'Deens elftal lijkt op het Oranje van 2010'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Nu het Nederlands elftal niet meedoet aan het WK zijn de ogen deze zomer vooral gericht op de Ajacieden bij andere landen. In het Deense elftal spelen met Lasse Schöne en Kasper Dolberg twee spelers van Ajax, maar de Scandinaviërs hebben ook enkele ex-Ajacieden rondlopen in de gelederen. In gesprek met oud-Ajacied Christian Poulsen blikt Ajax Showtime vooruit op het WK van de Denen.

Silooy: “Clubliefde bestaat niet meer”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Een leegloop dreigt deze zomer voor Ajax. Justin Kluivert mag zichzelf al speler van AS Roma noemen en het lijkt erop dat Hakim Ziyech hetzelfde pad gaat bewandelen. Matthijs de Ligt heeft al aangegeven te willen vertrekken uit Amsterdam en Europese topclubs strijden om Frenkie de Jong. De fans hopen in ieder geval dat Tagliafico en Dolberg nog een jaartje blijven in Amsterdam en dat zou zeker voor laatst genoemde goed zijn volgens Silooy.

Geen excuus

Bron: www.afca.nl

Al zit hieronder 1 zin bij die de moeite waard is voor mede Ajacieden. Ik hoop dat iedereen binnen Ajax beseft dat het aankomend seizoen echt moet, en er geen excuus meer kan zijn zoals vorig seizoen.Beginnende in de voorronde, want weer je selectie niet op pijl is voor mij reden voor direct ontslag na al die jaren. Lamprou of V.Leer op doel als Onana 1 week voor de voorronde weggaat?

Pages

Subscribe to Spits