Eredivisie

Win kaartjes voor Ajax - FC Emmen!

Bron: www.ajaxlife.nl

We hebben nog geen plaatjes van Emmen in de Johan Cruijff Arena. © Ajax Life

Voor de allereerste keer ooit neemt Ajax het in de eredivisie op tegen FC Emmen. Er werden wel eens wat oefenpotjes gespeeld en Ajax trok voor andere gelegenheden naar Emmen, maar dit wordt echt iets nieuws. We hebben wel als vanouds een prijsvraag!

De ontmoeting met Emmen sneeuwt een beetje onder tussen de Europese wedstrijden waarin grote belangen op het spel staan, maar laten we ook de waarde van het tweede thuisduel van het seizoen niet onderschatten.

Kale en Kokkie en de kansen tegen Kiev (Incl video)

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax won dit weekend van VVV-Venlo. Kale en Kokkie kunnen uiteraard genieten van de eerste overwinning in de Eredivisie, maar er zijn voor hen toch nog genoeg verbeterpunten. Ook de VAR had een discutabele rol. Woensdag volgt voor Ajax alweer Dinamo Kiev, de hoogste tijd om dus met de mannen even terug in de tijd te duiken naar 2010.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link

Ajax dankt de VAR bij zeer moeizame overwinning op VVV-Venlo

Bron: source

Ajax heeft zaterdagavond op bezoek bij VVV-Venlo met heel veel pijn en moeite gewonnen. In Limburg mocht het vooral de VAR danken dat er niet, net als vorige week, puntverlies werd geleden. In de eerste helft keurde hij een treffer van Martin Samuelsen af, vanwege shirtje trekken. En vlak voor het einde van de wedstrijd greep de VAR wederom in, waarna Kevin Blom Ajax een penalty gaf. Dusan Tadic faalde niet vanaf elf meter en bracht zijn ploeg de eerste zege in de Eredivisie. 

Pages

Subscribe to Eredivisie