Eredivisie

Kale en Kokkie: De Podcast

Bron: ajaxfanzone.nl

De Eredivisie ligt even stil voor interlands, tijd voor Kale en Kokkie om een tussenbalans op te maken na zeven competitieduels en twee duels in de Champions League. Ze zagen een glimp van het nieuwe totaalvoetbal en een paar onbegrijpelijke missers. De oer-supporters gaan de hele opstelling én de kantoren in de Arena door. ‘Ajax mist een vechter als Bogarde in de staf’

 

Bevestigd: dit zijn de 28 beste Eredivisie-spelers van FIFA 23

Bron: source

EA Sports brengt eind deze maand de nieuwste versie uit van het immens populaire videospel FIFA. Duizenden liefhebbers kunnen vanaf dat moment weer hun lievelingsspelers besturen of met hun favoriete club spelen. Afgelopen weekend heeft EA Sports de duizend beste spelers van FIFA 23 naar buiten gebracht. FCUpdate.nl zet de beste spelers uit de Eredivisie op een rijtje en noteert tussen haakjes de groei of daling ten opzichte van vorig seizoen.

Zwak Ajax moet koppositie afstaan aan PSV na pijnlijke nederlaag bij AZ

Bron: www.ad.nl

PSV gaat als koploper de interlandperiode in na zeven speelrondes in de eredivisie. De ploeg van Ruud van Nistelrooij won vanmiddag in een meeslepend voetbalgevecht met 4-3 van Feyenoord en heeft een iets beter doelsaldo dan Ajax. De zwak spelende titelverdediger kwam na de pijnlijke nederlaag op Anfield nog wel op voorsprong tegen AZ, maar moet door kinderlijke verdedigingsfouten PSV boven zich dulden: 2-1.

Pages

Subscribe to Eredivisie