Eredivisie

Overmars weet nog niet of hij Ziyech wel verkoopt

Bron: www.ajaxlife.nl

Ziyech lijkt al een tijdje bezig aan een soort van afscheidstournee. © Pro Shots

Als je goed wilt verdienen, lijkt het niet verstandig om een weddenschap af te sluiten op een vertrek van Hakim Ziyech. Grote kans dat het gebeurt. Iedereen gaat er wel zo’n beetje vanuit dat de Marokkaan een transfer maakt. Iedereen, behalve Marc Overmars.

Is het op basis van zijn kwaliteiten geen tijd om een stap te zetten, dan is de bekoelde relatie met de supporters voor Ziyech wel reden om zijn heil ergens anders te zoeken. De creatieveling kan ongetwijfeld ook op genoeg belangstelling rekenen.

Het Elftal v/d Week, in samenwerking met Opta: Ajax levert drietal

Bron: www.voetbalzone.nl

Wie waren in de afgelopen Eredivisie-speelronde volgens de statistieken van Opta de beste spelers op hun positie? Ajax is na ronde 32 met drie spelers hofleverancier, terwijl ook Feyenoord en FC Twente goed vertegenwoordigd zijn.{embed}{/embed}DM: David Jensen (FC Utrecht), statistiek: zes reddingen - FC Utrecht kwalificeerde zich voor de negende keer voor de Eredivisie play-offs voor Europees voetbal; alleen FC

Ajax wint duel met meerdere gezichten

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Na de verloren titelstrijd gaat Ajax door met de strijd om de tweede plek. AZ, de enige concurrent die Ajax nog heeft won gister de generale voor de bekerfinale met 4-3 van Vitesse. Aan Ajax de taak om twee van de drie resterende wedstrijden te winnen om zodoende een plek in de voorronde Champions League te verzilveren. Ook PSV, de kersverse landskampioen speelt voorronde Champions League, alleen hoeven zij maar één ronde te spelen. De nummer twee zal er twee moeten spelen.

Pages

Subscribe to Eredivisie