Eredivisie

Ajax start definitief in voorronde Europa League, Sparta en Twente strijden om laatste ticket

Bron: www.ad.nl

De eredivisie zit erop en dat betekent dat bijna alle Europese tickets zijn toebedeeld aan een team. Ajax kon zonder zelf te spelen nog een ticket ‘promoveren’ als AS Roma de finale van de Europa League won, maar dat gebeurde niet. Verder moet alleen het ‘slechtste’ ticket nog verdiend worden. FC Twente en Sparta vechten uit wie dat laatste ticket bemachtigt. Dit is een overzicht van de tickets en instroomdata voor het volgende Europese seizoen.

AS Roma laat na Ajax helpende hand te bieden in Europa, play-offs laatste ticket van start

Bron: www.ad.nl

De eredivisie zit erop en dat betekent dat bijna alle Europese tickets zijn toebedeeld aan een team. Ajax kon zonder zelf te spelen nog een ticket ‘promoveren’ als AS Roma de finale van de Europa League won, maar dat gebeurde niet. Verder moet alleen het ‘slechtste’ ticket nog verdiend worden. Dat kunnen FC Twente, Sparta, FC Utrecht en Heerenveen deze weken via de play-offs, die vandaag starten, bemachtigen. Dit is een overzicht van de tickets en instroomdata voor het volgende Europese seizoen.

LIVE play-offs | FC Utrecht en Sparta beginnen aan eerste tweeluik op jacht naar Europees voetbal

Bron: www.ad.nl

Om 21.00 uur staan FC Utrecht en Sparta tegenover elkaar. Over twee wedstrijden maken zij uit wie zich plaatst voor de finale van de play-offs om het laatste Europese ticket. FC Utrecht pakte de laatste vijf wedstrijden twee punten meer dan Sparta, maar de Rotterdammers zijn vijf punten boven de concurrent geëindigd in de eredivisie. Je volgt het duel hier live.

Pages

Subscribe to Eredivisie