Eredivisie

Arbiters: We zijn nog met KNVB in gesprek over VAR

Bron: www.ad.nl

Roger Geutjes, bestuurder van de belangenvereniging van scheidsrechters (BSBV), werd vandaag verrast door het persbericht van de KNVB over het mogelijke uitstel van VAR in de eredivisie. ,,Dat de KNVB dit nu naar buiten brengt is in onze ogen heel gek. We zijn nog volop in onderhandeling en het lijkt ons geen goed idee om hierover via de pers te communiceren.”

AZ haalt met Bergsma derde speler Jong Ajax naar Alkmaar

Bron: ajaxfanzone.nl

AZ heeft donderdag centrale verdediger Léon Bergsma vastgelegd, zo meldt de club uit Alkmaar via de officiële kanalen. De 21-jarige Amsterdammer komt over van Ajax en tekent bij AZ een contract tot medio 2022. Het afgelopen seizoen was Bergsma aanvoerder van Jong Ajax dat kampioen werd van de Jupiler League. Na Vince Gino Dekker en Mauro Savastano is Bergsma het derde talent dat in korte tijd Ajax inruilt voor AZ.

Ajax wil Tadic terughalen naar de eredivisie

Bron: www.ad.nl

Het elftal van trainer Erik ten Hag dat voor Ajax eindelijk weer eens een prijs moet pakken, krijgt vorm. De Amsterdammers hopen zo snel mogelijk Dusan Tadic vast te leggen. De Serviër, die nu actief is op het WK, wordt bij Ajax gezien als de opvolger van Hakim Ziyech. De Marokkaanse spelmaker gaat Ajax verlaten en AS Roma heeft de beste papieren om hem vast te leggen.

Voorbereiding op het nieuwe seizoen gaat nu echt van start

Bron: www.ajaxlife.nl

Bij de start van een nieuw seizoen moet je altijd heen en weer. © Pro Shots

Het is weliswaar nog officieus, maar toch. Seizoen 2018/2019 is voor Ajax gestart. Het WK is nog in volle gang, maar de Ajacieden moeten zich al voorbereiden op wat komen gaat. Er staat een belangrijke zomer voor de deur.

Er moet de komende weken een stevig fundament onder het seizoen worden gelegd. Ajax moet zich nog zien te plaatsen voor Europees voetbal en een goede start in de eredivisie is van harte gewenst, omdat inhaalraces lang niet altijd slagen.

Kostas Lamprou verlengt aflopend contract bij Ajax met een jaar

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Kostas Lamprou is ook volgend seizoen de derde keeper van Ajax. Volgens Mike Verweij heeft de Griek zijn aflopend contract met een jaar verlengd.

Vorig seizoen kwam Lamprou tot één wedstrijd in de Eredivisie en tien in de Jupiler League. Maar door wijzigingen in het reglement van de KNVB mag de doelman niet meer voor Jong Ajax in actie komen aangezien spelers van slechts 23 jaar en jonger nog mee mogen doen bij beloftenteams in de Jupiler League.

Pages

Subscribe to Eredivisie