Eredivisie

Overzicht: hoe zien de programma's van Ajax en PSV eruit?

Bron: source

De verschuiving van de competitiewedstrijd van Ajax tegen PEC Zwolle doet veel stof opwaaien. Voor het competitieschema betekent dat Ajax na het aanstaande duel van zondag met ADO Den Haag op 10 maart weer een Eredivisie-verplichting heeft, daarna volgen in een week tijd de wedstrijden tegen PEC en AZ. Hoe ziet het complete schema van Ajax en dat van PSV eruit?

Cerny wees subtop Eredivisie af voor kans bij Ajax

Bron: source

Vaclav Cerny had in januari de mogelijkheid om een huurtransfer te maken naar de subtop van de Eredivisie, maar besloot om het seizoen bij Ajax af te maken. Clubs als sc Heerenveen en PEC Zwolle wilden de Tsjechische aanvaller graag inlijven, maar kregen nul op het rekest. De van ernstig blessureleed herstelde Cerny hoopt de komende maanden weer een kans in het eerste elftal te krijgen.

‘Het is tijd voor een grote schoonmaak bij Feyenoord’

Bron: www.ad.nl

Een tikkeltje verwond en aangeslagen beginnen koploper PSV en Feyenoord zondagmiddag in Eindhoven aan de kraker in de eredivisie. Zowel de kampioen als de Rotterdammers moet winnen. PSV om Ajax van het lijf te houden, Feyenoord om de marge met AZ niet als sneeuw voor de zon te zien verdwijnen. Verslaggevers Mikos Gouka, Maarten Wijffels en Sjoerd Mossou nemen alle onderwerpen onder leiding van presentator Etienne Verhoeff onder de loep in de nieuwe AD Voetbalpodcast.

Pages

Subscribe to Eredivisie