Eredivisie

Ajax Vrouwen verliezen halve finale bekertoernooi

Bron: ajaxfanzone.nl

De Ajax Vrouwen hebben zondagmiddag de halve finale van het bekertoernooi met 1-0 verloren van PSV. Een vroege treffer van Leuchter bleek uiteindelijk de winnende treffer te zijn voor de vrouwen van PSV. In de tweede helft kregen de Ajax Vrouwen meerdere kansen op de gelijkmaker maar die viel uiteindelijk niet. Voor de Ajax Vrouwen moet het vizier nu volledig op de competitie: de play-offs beginnen komende week met (opnieuw) een uitwedstrijd tegen PSV. Mogelijk kan de ploeg van Danny Schenkel de komende weken de tweede prijs van het seizoen veroveren.

Ajax – FC Utrecht verplaatst naar 18:45 uur

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt aanstaande donderdag de inhaalwedstrijd tegen FC Utrecht en op verzoek van Ajax is de wedstrijd vervroegd naar 18:45 uur. Oorspronkelijk had de KNVB de wedstrijd ingepland om 20:00 uur. Reden van de verschuiving is dat Ajax nu ‘meer ruimte’ heeft om zich voor te bereiden op de wedstrijd tegen AZ die op de zondag daarop zal worden gespeeld en ook vervroegd is van 20:00 uur naar 14:30 uur zodat de aanwezige supporters dan geen hinder ondervinden van de avondklok.

Leeuwarden vol met camera’s vanwege aanstaand volksfeest Cambuur

Bron: www.ad.nl

De gemeente Leeuwarden gaat extra camera’s ophangen in de stad. Dit heeft alles te maken met de wedstrijd van Cambuur tegen Helmond Sport vrijdagavond. Als de Leeuwarders winnen, dwingen ze officieus promotie af naar de eredivisie. Er is angst dat veel fans de straat op gaan om alvast een voorschot te nemen op een promotiefeest en zich daarbij niet aan de coronamaatregelen houden. Extra camera’s moeten dit voorkomen.

Pages

Subscribe to Eredivisie