Eredivisie

Real Madrid hakt knoop door: ‘Ødegaard is niet te koop’

Bron: ajaxfanzone.nl

Martin Ødegaard liet afgelopen dinsdag tijdens de wedstrijd Ajax – Vitesse nog maar eens zien dat hij goed kan voetballen en volgens De Telegraaf zou Ajax inmiddels weer een poging hebben ondernomen om Ødegaard los te weken bij zijn huidige werkgever Real Madrid. De 20-jarige Noor geldt dit seizoen als een van de grote spelmakers in de Eredivisie en zou misschien wel de meest logische optie zijn als Ziyech komende zomer besluit te vertrekken uit Amsterdam.

‘Ajax-shirts zijn niet aan te slepen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax is altijd al populair maar nu er goed gepresteerd wordt in de Champions League, KNVB-beker en Eredivisie, is er bijna geen Ajax-shirt meer te krijgen. In Het Parool vertelt Rob van der Straeten van Smit-Cruyff: ‘Het is een beetje als twee jaar geleden. Dat gevoel van de Europa League-finale tegen Manchester United, dat komt weer naar boven. We hadden wel wat extra’s ingekocht dit seizoen, dat was toch een beetje een voorgevoel dat we hadden. Maar ook dat is bijna allemaal op, het is heel hard gegaan.

Real stelt Ajax teleur: ‘Ødegaard is niet te koop’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Zeker na zijn sterke optreden in de wedstrijd van Vitesse tegen Ajax van afgelopen dinsdag (4-2) gold Martin Ødegaard misschien wel als dé grootste kandidaat om Hakim Ziyech op te volgen bij Ajax. VI en De Telegraaf meldden woensdag al dat de Koninklijke zelfs genoegen zou nemen met minder dan 20 miljoen euro voor de spelmaker. Marca schrijft donderdag echter dat de Madrilenen Ødegaard helemaal niet willen verkopen.

Ödegaard groot Ajax-bewonderaar: ‘Heel de wereld is onder de indruk’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Martin Ödegaard geniet interesse van Ajax, als mogelijke opvolger van Hakim Ziyech, van wie er komende zomer rekening wordt gehouden met een vertrek. Na de wedstrijd van dinsdagavond tussen Ajax en Vitesse (4-2) wil de 20-jarige spelmaker niet al teveel ingaan op een mogelijke transfer naar de hoofdstad, maar zegt hij wel onder de indruk te zijn van het spel van de Amsterdammers.

Pages

Subscribe to Eredivisie