Manchester United

Ajax Onder-19 loot in Youth League uitduel tegen Olympique Lyon

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax Onder-19 moet in de achtste finale van de Youth League op bezoek bij Olympique Lyon, zo heeft de loting in het Zwitserse Nyon uitgewezen. Het duel in de laatste zestien van het Europese toernooi bestaat uit één wedstrijd en wordt afgewerkt op 12 of 13 maart. Indien Ajax de achtste finale tegen Lyon overleeft, is Hertha BSC of Barcelona in de kwartfinale de tegenstander. In Nyon werd direct de loting voor de rest van het toernooi verricht.

Ajax loot Olympique Lyon in Youth League

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax onder 19 neemt het in de achtste finales van de Youth League op tegen Olympique Lyon. Dat heeft de loting in Nyon uitgewezen.

In de achtste finales vinden er geen returns plaats, waardoor Ajax enkel op bezoek gaat in Frankrijk. Het duel wordt gespeeld op dinsdag 12 maart in Lyon en begint om 4 uur 's middags. 

Ook de wedstrijden van de kwartfinales zijn al geloot. Daaruit blijkt dat de winnaar van de wedstrijd tegen Olympique Lyon het op gaat nemen tegen de winnaar van FC Barcelona - Hertha BSC. 

Van der Sar genoemd voor directiefunctie bij Man United

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De naam van Edwin van der Sar is opnieuw gevallen voor een directiefunctie bij Manchester United. Bij die club beleefde Van der Sar als doelman al eerder sportieve successen.

Volgens The Sunday Times staat Van der Sar nu op het lijstje van de Mancunians om de eerste director of football van de club te worden. Paul Mitchell, die momenteel actief is bij RB Leipzig, zou bovenaan het verlanglijstje staan, maar hij is inmiddels geen kandidaat meer. Daardoor zou Van der Sar nu de topkandidaat zijn.

Ajax – Real Madrid: Skomina vervangt zieke Marciniak

Bron: ajaxfanzone.nl

Szymon Marciniak zal aankomende woensdag niet optreden als scheidsrechter bij de Champions League-wedstrijd tussen Ajax en Real Madrid. De Poolse arbiter heeft zich ziek afgemeld bij de UEFA en zal worden vervangen door Damir Skomina. De arbiter uit Slovenië floot in 2017 de finale van de Europa League tussen Ajax en Manchester United. Volgens de laatste berichten zal Marciniak nu gaan fungeren als VAR.

Bron: UEFA

Ajax schrijft nieuw drietal in voor Champions League

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft Lisandro Magallán, Lassina Traoré en Bruno Varela ingeschreven voor de Champions League, zo is te zien op de officiële website van de UEFA. De drie spelers werden in januari aangetrokken en zijn nu speelgerechtigd om in de achtste finales van het toernooi tegen Real Madrid hun debuut te maken. Luis Manuel Orejuela, Matteo Cassierra en Maximilian Wöber hebben Ajax in januari verlaten en zijn derhalve niet door Ajax ingeschreven. Opvallend genoeg staan de namen van Kaj Sierhuis en Azor Matusiwa wel op de lijst.

Pages

Subscribe to Manchester United