Manchester United

Exact zeventien jaar geleden: wondersolo Zlatan tegen NAC

Bron: www.fcupdate.nl

Vandaag (zondag) precies zeventien jaar geleden ging Zlatan Ibrahimovic voor het eerst de wereld over. De destijds nog jonge spits slalomde langs de defensie van NAC Breda en tekende daarmee voor een van de meest illustere treffers uit zijn rijke loopbaan. Sindsdien speelde het fenomeen voor Inter, Juventus, FC Barcelona, Manchester United, Paris Saint-Germain, LA Galaxy en AC Milan, waar hij op 39-jarige leeftijd nog altijd onder contract staat,

Blind: ‘Ik treed bij Ajax terug, niet af.’

Bron: ajaxfanzone.nl

Danny Blind gaat als assistent-trainer van Louis van Gaal aan de slag bij Oranje maar is niet definitief uit dienst bij Ajax als lid van de Raad van Commissarissen, zo laat hij weten een gesprek met Veronica Inside. Hij lijkt dus na het Oranje avontuur gewoon terug te keren bij Ajax. ‘Ik heb dat commitment met Louis, maar dat is niet onvoorwaardelijk. Er zijn altijd voorwaarden die ervoor kunnen zorgen dat het anders is.

‘Onana zit Ajax dwars en wil contract uitdienen en transfervrij vertrekken’

Bron: ajaxfanzone.nl

André Onana lijkt niet van plan om snel te vertrekken bij Ajax. Ajax hoopt deze zomer nog iets te krijgen voor de doelman die momenteel een schorsing uitzit vanwege het gebruik van doping. Het contract van de Kameroener loopt over een jaar af en dus moet Ajax hem nu verkopen als de club nog iets wil verdienen. Ajax kan door ‘het foute pilletje’ dat de doelman nam in plaats van een slordige 25 tot 30 miljoen euro nog slechts zo’n 8-9 miljoen krijgen.

Verweij vreest dat Ajax wordt gepiepeld in transfer Sulemana

Bron: source

De afgelopen weken werd Kamaldeen Sulemana veelvuldig in verband gebracht met Ajax. Hij zou zijn gesignaleerd in Amsterdam en Sulemana bevestigde zelf al dat Ajax een bod op hem heeft uitgebracht. De Amsterdammers zijn echter niet de enige die in de markt zijn voor de aanvaller. Ook Manchester United heeft interesse in de diensten van Sulemana, dus Ajax moet toch haast maken.

Pages

Subscribe to Manchester United