Manchester United

‘Onana zit Ajax dwars en wil contract uitdienen en transfervrij vertrekken’

Bron: ajaxfanzone.nl

André Onana lijkt niet van plan om snel te vertrekken bij Ajax. Ajax hoopt deze zomer nog iets te krijgen voor de doelman die momenteel een schorsing uitzit vanwege het gebruik van doping. Het contract van de Kameroener loopt over een jaar af en dus moet Ajax hem nu verkopen als de club nog iets wil verdienen. Ajax kan door ‘het foute pilletje’ dat de doelman nam in plaats van een slordige 25 tot 30 miljoen euro nog slechts zo’n 8-9 miljoen krijgen.

Verweij vreest dat Ajax wordt gepiepeld in transfer Sulemana

Bron: source

De afgelopen weken werd Kamaldeen Sulemana veelvuldig in verband gebracht met Ajax. Hij zou zijn gesignaleerd in Amsterdam en Sulemana bevestigde zelf al dat Ajax een bod op hem heeft uitgebracht. De Amsterdammers zijn echter niet de enige die in de markt zijn voor de aanvaller. Ook Manchester United heeft interesse in de diensten van Sulemana, dus Ajax moet toch haast maken.

Ajax in top vijf Europa met torenhoge makelaarskosten

Bron: source

Ajax staat als het gaat om makelaarskosten in een fraai rijtje Europese topclubs. De Amsterdammers gaven tijdens seizoen 2019/20 een kleine 34 miljoen euro uit aan zaakwaarnemers van vertrekkende en nieuwe spelers. Alleen Chelsea, Borussia Dortmund, Manchester City en Manchester United staan op deze ranglijst boven de landskampioen van Nederland.

Van de Beek mist EK wegens blessure

Bron: ajaxfanzone.nl

Donny van de Beek moet het EK vanwege een liesblessure aan zich voorbij laten gaan, zo meldt de KNVB. Bondscoach Frank de Boer roept geen vervanger op voor de oud-Ajacied. Van de Beek miste vanwege zijn blessure al de oefenwedstrijden tegen Schotland en Georgië en blijkt nu dus niet op tijd hersteld van zijn blessure om mee te doen op het EK.

'Ajax troeft United af en is akkoord over Sulemana'

Bron: source

Ajax heeft de strijd om de negentienjarige Kamaldeen Sulemana vast te leggen gewonnen. De club had concurrentie van onder meer Manchester United, maar volgens Patrick Berger van het Duitse Sport1 zijn de Amsterdammers akkoord met zijn werkgever FC Nordsjaelland. Naar verluidt betaalt Ajax vijftien miljoen euro plus bonussen voor de Ghanese vleugelaanvaller. 

Pages

Subscribe to Manchester United