Manchester United

Terugkeer Eriksen naar Ajax? ‘Hij wil helpen om een team op te bouwen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Brian Laudrup ziet Ajax als ideale bestemming voor Christian Eriksen, dat heeft de oud-voetballer gezegd in een interview met Viaplay. Volgens de Deen zou Eriksen als koning ontvangen worden in Amsterdam. Laudrup denkt dat Eriksen het niveau en het tempo van de Premier League niet meer aankan en ziet voor hem een partnerschap met Jordan Henderson in het verschiet liggen. “Hij kent de stad, de taal, de club.

‘Ten Hag wijst terugkeer naar Ajax af’

Bron: ajaxfanzone.nl

Erik Ten Hag zit al tijden op de schopstoel bij Manchester United. Volgens het Engelse medium The Athletic is zelfs de kans aanwezig dat de Nederlander zelf vertrekt aan het einde van het seizoen. Desondanks staat Ten Hag niet open voor een terugkeer bij Ajax. The Athletic meldt dat de clubleiding van de Amsterdammers de trainer, die tussen 2017 en 2022 succesvol was in de Johan Cruijff ArenA, graag zou willen terughalen.

‘Kieran McKenna moet nieuwe trainer Ajax worden’

Bron: ajaxfanzone.nl

‘Kieran McKenna moet de nieuwe trainer van Ajax worden’. Dat zegt althans Henk Spaan, columnist van Het Parool. Spaan roemt McKenna vanwege zijn indrukwekkende prestaties met Ipswich Town in het Engelse Championship. Ipswich staat momenteel bovenaan in de competitie en maakt kans op promotie naar de Premier League. McKenna wordt geprezen om zijn opleidingskwaliteiten, aanvallende speelstijl en focus op individuele spelersontwikkeling.

Pages

Subscribe to Manchester United