Manchester United

Zo kan Ajax in pot 2 terecht komen bij de Champions League 2021/2022

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De landstitel en dus plaatsing voor de Champions League kunnen Ajax inmiddels bijna niet meer ontgaan. Maar in welke pot Ajax komend seizoen terecht zal komen, is nog even de vraag. Afhankelijk van de ontwikkelingen in andere competities, de Champions League en de Europa League, zal dat pot 2 of pot 3 zijn. In pot 2 zitten ook grootmachten als FC Barcelona en PSG, ploegen die Ajax graag zal willen ontlopen.

We leggen uit hoe Ajax in pot 2 terecht kan komen.

Van der Sar wordt geopperd bij United als opvolger Woodward

Bron: source

Manchester United's vice-voorzitter Ed Woodward kondigde dinsdagavond zijn afscheid aan bij de Premier League-club. Aan het einde van dit kalenderjaar dan vertrekt hij definitief van het pluche en een van de kandidaten die wordt genoemd om hem op te volgen, is Edwin van de Sar (50). Momenteel is hij actief als algemeen directeur Ajax, maar werd eerder ook al eens gelinkt aan een dienstverband bij The Red Devils.

Engelse clubs trekken zich allemaal terug; Super League lijkt definitief van de baan

Bron: ajaxfanzone.nl

Alle Engelse clubs gaan zich terugtrekken uit het plan voor het vormen van een Super League. Chelsea, Manchester United, Arsenal, Tottenham Hotspur en Liverpool volgen daarmee het voorbeeld van Manchester City, dat eerder op de dinsdagavond een statement publiceerde. Arsenal biedt zijn excuses aan en spreekt van ‘een fout’. Volgens Sky Italia is het project momenteel stopgezet. Mundo Deportivo meldt dat de Engelse clubs van de UEFA een aanzienlijk geldbedrag hebben ontvangen om de Super League de rug toe te keren. The Athletic meldt dat ook AC Milan zich terugtrekt.

Ten Hag laat Scherpen niet vallen: ‘Hij werd de beste keeper ter wereld’

Bron: www.voetbalzone.nl

Erik ten Hag kiest zondagmiddag in de uitwedstrijd van Ajax tegen RKC Waalwijk gewoon weer voor Kjell Scherpen, ondanks de veelbesproken blunder van de boomlange doelman in het Europa League-duel met AS Roma (1-2) van donderdag. De Ajax-coach trekt voorafgaand aan het treffen met RKC de vergelijking met Manuel Neuer, de doelman van Bayern München die volgens Ten Hag ook

Pages

Subscribe to Manchester United