Manchester United

Blind: “Fantastisch dat er weer zo veel supporter mee gaan”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Daley Blind heeft op de persconferentie lovend gesproken over de Ajax supporters. In München overstemden de Ajacieden de meeste thuissupporters al en morgen hoopt de selectie op hetzelfde in Lissabon. “De fans zijn fantastisch en heel goed te horen. Het was merkbaar dat ze bij vlagen de Bayern-fans overklasten in München. Het is fantastisch om te zien dat er zoveel mensen met ons meereizen om ons te supporten. Dat komt zeker ook over op het veld. Dat kan ons die extra paar procenten geven op het veld.”

Het Verhaal Achter: Ryan Gravenberch

Bron: www.ajaxshowtime.com

Iedereen heeft wel een favoriete Ajacied. De één houdt van die ene speler met een fijne steekpass, de ander kan genieten van een verdediger die al zijn duels wint. Het verhaal achter die populaire voetbalnamen is echter lang niet altijd bekend. In de rubriek 'Het Verhaal Achter' gaan we op zoek naar de achtergrond van jouw favoriet. In deel 14: Ryan Gravenberch; de jongste debutant in de Ajax-geschiedenis, die vooral zijn eigen route volgt.

Ten Hag over belangstelling voor Van de Beek: “Dat is toch prachtig”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Erik ten Hag heeft op de persconferentie gereageerd op de teksten van Guido Albers, de zaakwaarnemer van Donny van de Beek. Albers liet aan VI weten dat de middenvelder eventueel zou gaan nadenken over een vertrek als de situatie niet veranderd. Van de Beek staat in de belangstelling van verschillende Europese topclubs, waaronder Manchester United, Liverpool en Chelsea.

Pages

Subscribe to Manchester United