Wim Kieft

Kieft legt druk bij Schmidt: 'Hij moet oplossingen bedenken'

Bron: source

Volgens Wim Kieft moeten de oplossingen voor de topwedstrijd tussen PSV en Ajax komen van Roger Schmidt. De voormalig voetballer is benieuwd met welke elf spelers de Eindhovenaren zondagmiddag aan de aftrap zullen verschijnen. 'Van Ajax weet iedereen wie er speelt, hoe er wordt gespeeld en dat de ploeg van Erik ten Hag in vorm is', schrijft hij in zijn column in De Telegraaf.

Wim Kieft heeft twijfels bij breedte selectie Ajax

Bron: source

Wim Kieft is van mening dat de breedte van de selectie van Ajax niet van Champions League-niveau is. In zijn column in De Telegraaf schrijft de 59-jarige Kieft dat woensdag tegen Besiktas (1-2) is gebleken dat de Amsterdammers 'tegen een modale Turkse subtopper' niet zonder spelers als Daley Blind, Sébastien Haller, Antony en Jurriën Timber kunnen.

Complimenten voor Gravenberch: 'Middenvelder anno 2021'

Bron: source

Wim Kieft is onder de indruk van Ryan Gravenberch. De voormalig international stelt dat de achttienjarige Ajacied het toonbeeld is van alles wat een moderne middenvelder moet hebben. 'Gravenberch is fysiek sterk, bezit een enorm loopvermogen, heeft een goede motoriek, kan heel goed voetballen naar voren en doet zijn arbeid defensief in de omschakeling bij balverlies.'

Pages

Subscribe to Wim Kieft