RKC Waalwijk

LIVE eredivisie | Uitsluitsel over ‘sneeuwwedstrijd’ Eagles-RKC: wedstrijd start om 20.45 uur

Bron: www.ad.nl

De wedstrijd in de 25ste speelronde van de eredivisie tussen Go Ahead Eagles en RKC Waalwijk gaat later beginnen, namelijk om 20.45 uur. Dit heeft te maken met de toestand van het veld, dat door de sneeuw een slechtere staat heeft. De conclusie was dat er weliswaar wat sneeuw ligt, maar dat daaronder het veld goed bespeelbaar is en geen gevaar voor de spelers oplevert. Het veld wordt nu geprepareerd.

LIVE eredivisie | Go Ahead Eagles - RKC gaat tóch door, aftrap door sneeuwval wel met half uur uitgesteld

Bron: www.ad.nl

De wedstrijd in de 25ste speelronde van de eredivisie tussen Go Ahead Eagles en RKC Waalwijk gaat later beginnen, namelijk om 20.30 uur. Dit heeft te maken met de toestand van het veld, dat door de sneeuw een slechtere staat heeft. De conclusie was dat er weliswaar wat sneeuw ligt, maar dat daaronder het veld goed bespeelbaar is en geen gevaar voor de spelers oplevert. Het veld wordt nu geprepareerd.

LIVE eredivisie | Veldkeuring door sneeuwval bij Go Ahead Eagles-RKC Waalwijk, wedstrijd mogelijk afgelast

Bron: www.ad.nl

RKC Waalwijk is de laatste weken in uitstekende doen. Het maakte het Ajax en PSV zeer moeilijk en boekte daarnaast nog eens vier overwinningen in de eredivisie. Vandaag wacht een ontmoeting met nummer twaalf Go Ahead Eagles. Althans, als het veld de keuring doorkomt. Je blijft op de hoogte van de belangrijkste gebeurtenissen door het volgen van ons liveblog.

Pages

Subscribe to RKC Waalwijk