Jeugdspeler

Hoe ook een creatieveling zoals Steven Berghuis een zwoeger wordt: ‘In de top heb je geen keus meer’

Bron: www.ad.nl

Onze voetbalexpert Maarten Wijffels verkeert als jeugdspeler en journalist al bijna een leven lang in het Nederlandse profvoetbal. In Kijk op voetbal signaleert hij de laatste trends, ontwikkelingen en andere opmerkelijke zaken op de velden van wereldsport nummer 1. Vandaag: Steven Berghuis en Louis van Gaal over veranderende eisen in topvoetbal.

Ajax in besloten oefenduel onderuit tegen FC Utrecht: 1-2

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft dinsdagmiddag een besloten oefenduel tegen FC Utrecht met 1-2 verloren. Meerdere spelers hadden interlandverplichtingen waardoor ook enkele jeugdspelers hun opwachting mochten maken en ook Owen Wijdal maakte zijn rentree. Lorenzo Lucca opende na elf minuten de scoren maar nog voor rust wist FC Utrecht via Brouwers en Meissen de voorsprong te pakken. Halverwege de tweede helft werd de opdracht nog lastiger, toen Ajax met tien man kwam te staan. Magallán ontving na een opstootje met oud-Ajacied Amin Younes zijn tweede gele kaart en mocht gaan douchen.

Schreuder neemt 29 speler mee naar trainingskamp in De Lutte

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Op dit moment is een deel van de Ajax-selectie bezig met de eerste trainingen in De Lutte. De Amsterdammers kwamen afgelopen maandag aan en zullen hier onder andere twee oefenduels spelen. Dit trainingskamp zal echter vooral een mogelijkheid zijn voor jeugdspelers om zich in de kijker te spelen bij Alfred Schreuder. Het grootste gedeelte van de Ajax-selectie is immer nog afwezig vanwege hun vakantie. In totaal zijn er 29 spelers mee op het trainingskamp.

Pages

Subscribe to Jeugdspeler