Jeugdspeler

Ajax start bouw sportcomplex De Nieuwe Toekomst

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax is begonnen met de bouw van het nieuwe trainingscomplex, genaamd De Nieuwe Toekomst zo meldt de club via Ajax.nl. De heipalen zitten in de grond voor het eerste gebouw dat vanaf het seizoen 2025/26 de thuisbasis zal zijn van zowel Ajax 1 (trainingen) als Jong Ajax. Sportcomplex de Toekomst is al sinds 1996 het trainingscomplex van Ajax. In 2013 was er al een grote renovatie van het sportcomplex. 

De Ligt weet hoe Ajax er weer bovenop kan komen

Bron: ajaxfanzone.nl

Matthijs de Ligt volgt Ajax nog altijd op de voet, zo laat hij weten in gesprek met Voetbal International. De Ligt verliet Ajax in de zomer van 2019 nadat de halve finale van de Champions League werd bereikt en de binnenlandse dubbel werd gepakt. Nu, bijna vijf jaar later, hangt de vlag er heel anders bij in de Johan Cruijff ArenA. De huidige situatie van zijn oude liefde doet de 24-jarige mandekker van Bayern München pijn.

Vijftal spelers lijkt Ajax te verlaten: ‘Moet heel raar lopen dat zij blijven’

Bron: ajaxfanzone.nl

Chuba Akpom, Carlos Forbs, Benjamin Tahirovic(foto), Borna Sosa en Anton Gaaei lijken aan hun laatste maanden bij Ajax bezig zijn. Dat schrijft althans Johan Inan namens het Algemeen Dagblad in een uitgebreide analyse. Het vijftal werd afgelopen zomer binnengehaald door Sven Mislintat, maar heeft geen indruk weten te maken. “Het moet wel heel raar lopen willen zij komend seizoen nog actief zijn in de Johan Cruijff ArenA”, aldus Inan.

Het is lachwekkend om een club als Quick Boys puur als ‘amateurs’ te labelen en TOP Oss of Telstar als ‘profs’

Bron: www.ad.nl

Onze voetbalexpert Maarten Wijffels verkeert als jeugdspeler en journalist al bijna een leven lang in het Nederlandse profvoetbal. In Kijk op Voetbal signaleert hij de laatste trends, ontwikkelingen en andere opmerkelijke zaken op de velden van wereldsport nummer 1. Vandaag: Waarom promotie/degradatie tussen topamateurs en profs een utopie is.

Pages

Subscribe to Jeugdspeler