FC Barcelona

Ajax heeft kans op gunstige potindeling Champions League

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax mag volgend seizoen hopen op een gunstige potindeling van de Champions League. Afgelopen weekend zijn alle grote competities tot hun einde gekomen. Hierdoor is het dus ook duidelijk geworden welke clubs in welke pot zitten tijdens de loting voor de Champions League-groepsfase. Ajax zit in elk geval in pot 1 of pot 2. De uitslag van de Champions League-finale van komende zaterdag, tussen Real Madrid en Liverpool, bepaalt in welke pot Ajax terechtkomt.

Daniëlle van de Donk op tijd hersteld van zware blessure voor Champions League-finale

Bron: www.ad.nl

Daniëlle van de Donk keert voor de finale van de Champions League terug in de selectie van Olympique Lyon. De international van Oranje liep eind vorig jaar een zware blessure aan haar rechterbeen op. Van de Donk is na een maandenlange revalidatie weer fit en maakt deel uit van de selectie van trainster Sonia Bompastor voor de Europese finale van zaterdag in Turijn tegen FC Barcelona.

Hoe beleef je nog meer spanning tijdens een wedstrijd van Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Of je nou een groot voetbalfan bent met een seizoenskaart die naar elke wedstrijd gaat of dat je bijna nooit gaat en niet weet wie er om nummer één staat, iedereen kent wel de geweldige sfeer in het stadion tijdens een wedstrijd van Ajax. Tijdens deze wedstrijd heeft iedereen het er altijd over met hoeveel de club zal winnen en hoe leuk is het als jouw voorspelling klopt! Je kan zelfs nog een extra spannend element toevoegen aan de wedstrijd. Ben je benieuwd hoe? Lees dan gauw verder.

Alfred Schreuder vrijwel zeker nieuwe trainer van Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De opvolger van Erik ten Hag lijkt bekend. Naar verluidt gaat Alfred Schreuder de vacature als hoofdtrainer van Ajax invullen. Dit wordt gemeld door onder meer Voetbal International. Schreuder komt over van Club Brugge, waar hij overigens ook nog dit seizoen kampioen mee kan worden. De oefenmeester gaat in Amsterdam een tweejarig contract tekenen. Hier wordt ook een optie voor een derde jaar aan toegevoegd.

Pages

Subscribe to FC Barcelona