FC Barcelona

Ajacieden in het buitenland #16: Koeman grijpt naast eerste prijs in Spanje

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Naast De Klassieker werd er uiteraard nog meer gespeeld in het buitenland. Ajax speelde zeker niet goed, maar wist wel te winnen. Hoe ging het met de oud-Ajacieden in het buitenland?

Bayer Leverkusen

Met Daley Sinkgraven in de basis en nieuweling Fosu-Mensah nog niet bij de selectie ging het Bayer Leverkusen van Peter Bosz op bezoek bij Union Berlin. Bij een overwinning stonden ze in ieder geval tijdelijk tweede, maar de drie punten gingen niet mee naar huis. De thuisploeg wist met 1-0 te winnen.

Bologna

Vergeten voetballer #36: Edgar Manucharyan

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De vergeten voetballer is een speler, die in dienst van Ajax is geweest en die op ons als supporters een onuitwisbare indruk heeft gemaakt. Of een Ajax-voetballer waar wij goede en warme herinneringen aan hebben beleefd, een voetballer die bekend is geworden door een incident of gewoon om zijn verdiensten voor onze mooie club. In deel 36 van deze rubriek komt (ooit) het grootste talent van Armenië aan bod, Edgar Manucharyan.

Ajacieden in het buitenland #15: Eindelijk weer minuten Van de Beek

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De focus lag afgelopen weekend natuurlijk volledig op de Topper in Nederland, Ajax – PSV, maar in het buitenland rolde de bal ook gewoon door. Hoe ging het me de oud-Ajacieden in het buitenland?

AC Milan 

Zlatan Ibrahimovic maakte zijn rentree bij AC Milan afgelopen zaterdag. Hij viel vlak voor tijd in bij de 2-0 overwinning op Torino.

Bologna

Mitchell Dijks komt ook terug van een blessure en hij viel in bij Bologna. Helaas ging zijn ploeg met 2-0 onderuit tegen Genoa.

Dest verrast in Catalonië

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Nadat Sergino Dest zijn keuze had gemaakt tussen Nederland en Amerika, werd de jonge vleugelverdediger afgelopen zomer weer een groot onderwerp van vele voetbalgesprekken. Niet tussen landen, maar tussen twee wereldteams moest Dest deze keer kiezen. Hij keerde Ronald Koeman niet voor de twee keer de rug toe. Op één oktober zette hij zijn handtekening onder een vijfjarig contract.

Prestaties

De Jong en De Ligt meer dan 100 miljoen euro waard, Messi en Ronaldo kelderen

Bron: www.ad.nl

Marcus Rashford (Manchester United) is van alle voetballers de speler met de hoogste marktwaarde. Hij leidt de Top 100 met een marktwaarde van 165,6 miljoen. Frenkie de Jong (FC Barcelona) is de ‘beste’ Nederlander. Hij zou een waarde vertegenwoordigen van ruim honderd miljoen euro (105,7 miljoen). Het Zwitserse sportonderzoeksbureau CIES heeft bij de start van het nieuwe jaar de marktwaardes berekend van de spelers uit de vijf topcompetities in Europa.

Ajax momenteel niet geïnteresseerd in Brenner

Bron: www.ajaxshowtime.com

São Paulo-spits Brenner is volgens Braziliaans voetbal-specialist Paulo Freitas niet aangeboden bij Ajax. In Brazilië is daarnaast momenteel niets van eventuele interesse van de Amsterdammers in Brenner bekend.

Brenner Souza da Silva, kortweg Brenner, is met elf doelpunten in 21 duels de topscorer van de Braziliaanse competitie. De 20-jarige spits werd de afgelopen dagen in verband gebracht met een overstap naar Ajax, maar daarvan lijkt het in ieder geval deze transferperiode dus niet te gaan komen.

Pages

Subscribe to FC Barcelona