FC Barcelona

Barcelona meldt zich officieel voor De Ligt

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Vanochtend in het programma “De tafel van Kees” meldde Hans Kraay junior dat Barcelona zich officieel heeft gemeld bij Ajax.

Barcelona is geschrokken van alle ophef deze week van Paris Saint Germain in combinatie met Frenkie de Jong. Ook de Jong is een target van de grote renovatie bij Barcelona komende zomer.

Kraay junior meldde dat Barcelona niet wil wachten tot het te laat is en Barca hoogstwaarschijnlijk weer achter het net vist. Barcelona wil dan ook zo snel mogelijk in actie komen om de oersterke verdediger uit Amsterdam in te lijven.

Dembele wakkert transfergeruchten rondom De Jong verder aan

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Vrijdag kwam De Telegraaf met het bericht dat Frenkie de Jong zo goed als zeker naar PSG vertrekt komende zomer. De Fransen zouden €75 miljoen betalen.

Zelf gaf De Jong na PEC Zwolle – Ajax aan dat er nog helemaal niks besloten is. Er zijn gesprekken, maar hij heeft zijn keuze nog niet gemaakt. Na het duel plaatste hij daarnaast op Instagram: “3 points, now focus on UCL”. Opvallend was één van de reacties onder die post.

Zaakwaarnemer De Jong stelt dat deal met PSG niet rond is

Bron: source

Ali Dursun stelt dat de overgang van Frenkie de Jong naar Paris Saint-Germain nog niet rond is. De zaakwaarnemer wil niet te veel kwijt over de primeur] van De TelegraafNOS. Niet alleen PSG, maar ook FC Barcelona, Manchester City en Tottenham Hotspur zouden de Oranje-International graag willen inlijven. "Frenkie blijft gegarandeerd tot de zomer bij Ajax. Ik kan er verder niets over zeggen."

Ook De Ligt zat aan tafel bij ontmoeting tussen De Jong en PSG-delegatie

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De Telegraaf meldde vrijdagochtend dat een overgang van Frenkie de Jong naar PSG dicht bij is. De NOS voegt daar nog wat interessante gegevens aan toe met betrekking tot Matthijs De Ligt.

Vorige maand zat Frenkie de Jong namelijk in Amsterdam aan tafel met de technisch directeur van PSG. Maar hij was niet de enige Ajacied die aanschoof bij dat gesprek. Volgens de NOS was ook Matthijs de Ligt aanwezig bij de meeting in restaurant La Rive.

David Neres in de race voor prestigieuze prijs

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

David Neres staat een shortlist van 30 voetballers die genomineerd zijn voor de Samba Gold Trophy, de award voor beste Braziliaanse voetballer in Europa. De lijst is samengesteld door Braziliaanse journalisten en voetbalkenners.

Toch lijkt de kans niet groot dat Neres er ook daadwerkelijk met de prijs vandor gaat. De rappe rechtsbuiten van Ajax heeft namelijk concurrentie van onder andere Alex Sandro (Juventus), Willian (Chelsea), Marcelo (Real Madrid) en Philippe Coutinho (Barcelona) en de winnaar van vorig jaar, Neymar.

Pages

Subscribe to FC Barcelona