Verdedigen

Is het écht zo slecht wat André Ramalho laat zien? ‘Vaak roept een oud-speler iets holt iedereen er achteraan’

Bron: www.ad.nl

Geen verdediger van PSV ligt zo vaak onder het vergrootglas als André Ramalho. Geliefd om zijn lach, betrokkenheid en bindend vermogen. Een ‘hele goeie voor de groep’, zoals dat heet. Maar als de 31-jarige Brazaliaan verdedigend weer een foutje maakt, buitelen analisten over elkaar heen om op zijn tekortkomingen te wijzen en staan sociale media in brand.

PSV-verdediger André Ramalho krijgt bakken met kritiek: ‘Ik zou niet zo snel afscheid nemen’

Bron: www.ad.nl

Geen verdediger van PSV ligt zo vaak onder het vergrootglas als André Ramalho. Geliefd om zijn lach, betrokkenheid en bindend vermogen. Een ‘hele goeie voor de groep’, zoals dat heet. Maar als de 31-jarige Braziliaan verdedigend weer een foutje maakt, buitelen analisten over elkaar heen om op zijn tekortkomingen te wijzen en staan sociale media in brand.

Van ’t Schip realistisch: ‘Als je volgende week zo speelt tegen PSV, dan ga je het niet redden’

Bron: ajaxfanzone.nl

John van ’t Schip was na afloop van de met 4-2 gewonnen wedstrijd tegen Heracles Almelo trots op een aantal individuele prestaties van zijn spelers maar weet ook dat er nog veel werk aan de winkel is. Vooral verdedigend laat de ploeg nog regelmatig steken vallen.  Van ’t Schip wordt bij ESPN gevraagd naar de jonge en kwetsbare verdediging, waarbij Martha en Gooijer als voorbeeld worden aangehaald. ‘Niet alleen zij. Er zijn wel meer jeugdige spelers.

Ajax voert druk op AZ en FC Twente op door overwinning op Heracles

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft een zeer waardevolle zege geboekt op bezoek bij Heracles Almelo: 2-4. Net als de gewonnen duels met Go Ahead Eagles (2-3) en RKC Waalwijk (4-1) ontspon zich in Almelo ’roulettevoetbal’, waarbij het balletje opnieuw goed viel voor Ajax. Vooral dankzij de uitblinkende Kristian Hlynsson en Brian Brobbey, die maar blijft scoren. Een knappe prestatie want met betere elftallen dan deze avond kwam Ajax de afgelopen voorgaande vijf edities in Almelo slechts tot één zege en moest het drie keer de punten in Almelo achterlaten.

Pages

Subscribe to Verdedigen