Verdedigen

Ajax ook uit bij Liverpool onderuit door persoonlijke fout: 1-0

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax is er op Anfield Road niet in geslaagd om van Liverpool te winnen. Net als in Amsterdam, toen Tagliafico een eigen doelpunt scoorde en Ajax ook verloor met 1-0, ging Ajax ook op Anfield onderuit door een persoonlijke fout. Dit keer was het doelman André Onana. Een zeldzame fout van de doorgaans zo betrouwbare Kameroense keeper kostte Ajax na een klein uur spelen de wedstrijd.

Geniale Gravenberch gaat Frenkie achterna

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax beleefde een ogenschijnlijk eenvoudige week. In de Champions League versloegen de Amsterdammers FC Midtjylland met 3-1, terwijl FC Emmen amper drie dagen later in eigen huis een 0-5 nederlaag opliep. De ploeg van Ten Hag liet andermaal zien over een talentvolle selectie te beschikken, die met overwintering in het Miljardenbal in het vooruitzicht Europa wederom kan verrassen.

Schuurs moet nog leren: "Zijn valkuil is verdedigen"

Bron: source

Perr Schuurs is dit seizoen vaste waarde in de defensie van Ajax. De twintigjarige verdediger wisselt sterke optredens af met zwakke momenten, waardoor hij nog altijd niet onomstreden is. Twee jaar geleden maakte hij de overstap van Fortuna Sittard, waar hij samenwerkte met toenmalig assistent Kevin Hofland. De ex-verdediger ziet waar zijn positiegenoot zich nog in moet ontwikkelen.

Scherpen op doel? "Hij kan de spanning prima aan"

Bron: source

Door een corona-uitbraak in de selectie van Ajax bestaat de kans dat Kjell Scherpen tegen FC Midtjylland zijn officiële debuut voor de Amsterdammers gaat maken. Reservedoelmannen Maarten Stekelenburg en Dominik Kotarski zijn sowieso niet van de partij, André Onana wacht zijn nieuwe test in spanning af. Ajax hoeft zich volgens FC Emmen-coach Dick Lukkien weinig zorgen te maken als Scherpen het doel moet verdedigen.

Pages

Subscribe to Verdedigen