Verdedigen

‘Ajax, PSV, Liverpool en Bayern Munchen azen op Malinese wonderkind Yalcouyé’

Bron: ajaxfanzone.nl

Een groot aantal gerenommeerde Europese clubs waaronder Ajax, PSV, Liverpool en Bayern München azen op de handtekening van Malick Junior Yalcouyé, zo melden enkele Zweedse media waaronder Expressen. De pas 18 jarige Malinese middenvelder speelt pas sinds februari van dit jaar in Europa en is maar 1,69 meter lang. Momenteel speelt Yalcouyé in Zweden bij IFK Göteborg.

‘Medestanders Kroes verdenken de RvC van spelen machtspelletjes’

Bron: ajaxfanzone.nl

Het bericht over de schorsing van Alex Kroes als algemeen directeur van Ajax sloeg dinsdag in als een bom. De Raad van Commissarissen besloot de vijftigjarige bestuurder te schorsen, omdat hij een week voor de publicatie van zijn voorgenomen benoeming op 2 augustus 2023, ruim 17.000 aandelen in Ajax heeft gekocht met voorkennis. Medestanders van Kroes verdenken de RvC er echter van machtsspelletjes te spelen.

Video: Kale en Kokkie zijn verrast: Ajax wint met clean sheet

Bron: ajaxfanzone.nl

Het was een vrij eenvoudige overwinning gisteren, tegen FC Utrecht. Met als hoogtepunt dat Ajax nul tegendoelpunten te verwerken kreeg. Verder was de wedstrijd niet heel enerverend, maar daar zul je onze Ajax-watchers Kale en Kokkie niet over horen klagen. Sterker nog: Ajax mag met deze verdedigende opstelling gewoon doorvoetballen, zelfs tegen de aankomende tegenstander Aston Villa.

Pages

Subscribe to Verdedigen