Verdedigen

Hoe staat Ajax ervoor na de transferzomer?

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft een turbulente zomer achter de rug en heeft nog enkele spannende weken voor de boeg. Er kwam een nieuwe trainer, er gingen spelers weg en er kwamen de nodige nieuwe spelers bij. Hoe staat Ajax er na deze drukke zomer voor en wat zijn de kansen op nieuwe successen in de Eredivisie en in Europa?

Naast Ajax kende ook concurrenten PSV en Feyenoord drukke transferzomers. De competitie belooft zodoende weer net zo spannend te worden als de spellen op https://www.topcasinobonus.nu/.

Schreuder: ‘Ik dacht dat het ook zonder echte 9 kon, dat lukte niet, dus heb ik ingegrepen.”

Bron: ajaxfanzone.nl

Alfred Schreuder erkent dat Ajax ‘een echte nummer 9’ nodig had tegen Fortuna. De trainer posteerde andermaal Tadic in de spits, maar veranderde dat na een uiterst teleurstellende eerste helft door Brian Brobbey in te brengen en Tadic op 10 te laten spelen. “Een trainer moet ook in de spiegel kijken”, aldus Schreuder bij ESPN. “Ik leer hier ook van. Ik heb dat ook tegen de jongens gezegd. Ik dacht dat het zo kan als in de eerste helft, maar dat bleek niet zo goed te gaan, dus dan moet je ingrijpen en wisselen.

Pages

Subscribe to Verdedigen