Frustratie, teleurstelling, woede en onbegrip, geen (spoedige) terugkeer Klassieke Ajax logo

Bron: www.sthcrw.nl

Op donderdag 16 april 2015 heeft de Ajax directie bij monde van Edwin van der Sar laten weten niet mee te willen werken aan een (spoedige) terugkeer van het Klassieke Ajax logo. Via een directe terugkoppeling op 3 vragen die de werkgroep''Geef Ajax z'n gezicht terug '' bij de directie van Ajax had neergelegd, hebben zij laten weten geen noodzaak te zien om een formeel advies te schrijven richting de bestuursraad en vereniging, om het Klassieke logo terug te nemen. Deze formele weg was nodig om dit te realiseren.

Fotoverslag Ajax

Bron: www.sthcrw.nl

175 Ajax doekjesAlles handmade, van mallen tot doekjesen meer, en meerGewoon doorgaanMeters langUitgesneden Mokum doekjesOok rijen lang1 club 1 stad1 dame van lichte zedehet 1e baludoek is klaarDe Ajax doekjes moeten nog uitgesneden wordenThanks Henk voor de snelle persoonlijke levering!!175 Mokum doekjes in de maakHet was vandaag een mooie zonnige dagIn alle rust voorbereiden op de wedstrijd van vandaag met een biertjeHet was gezellig in de kroegen rondom de ArenaDe 350 doekjes zijn klaargelegd op de stoeltjes van VAK428Zo ziet dat uit vanaf de lange zijdeHet veld lag er prima bijRatte vol ui

Fotoverslag Heerenveen

Bron: www.sthcrw.nl

Net terug van ons tripje naar Kiev wacht al weer een tripje naar het buitenland. Friesland!!! Oftewel Heerenveen. Altijd gezellig, goeie sfeer, lekker gemoedelijk en met eigen vervoer. En dan ook nog eens een leuk potje voetbal om 14:30 uur met goed spel en een prima sfeertje in het uitvak. Wat wil een Ajacied nog meer. Vol vertrouwen op naar donderdag.

Fotoverslag Dnipro

Bron: www.sthcrw.nl

Dit keer vlogen we met Air France via Parijs naar KievMet de metro naar het hotel, mooie metrohaltes daar in Kiev (kan Mokum een puntje aan zuigen)Het stadion lag er een dag voor de wedstrijd mooi bij!Het Olympisch Stadion vanaf de Noord kantZeer beroemde speler van Dnipro, wie kent hem niet?De bus van Ajax, toch jammer dat niet het oude logo erop geplakt is.Bij de training veel pers, weinig publiek.

Fotoverslag P$V

Bron: www.sthcrw.nl

Winnen in Lampengat is altijd lekker. En of het nou verdient is of niet. En of je nou 11 of 14 punten achter staat. Who cares. Wij zijn Ajax en wij blijven toch altijd de beste. Zondag Matchday!! P$V-uit. Met een beetje dubbel gevoel opgestaan. Wordt het gat tussen plek 1 en 2 groter, gelijk of kleiner. Na donderdag toch enige hoop verkregen. Wij zijn door in Europa en hun kregen een tikkie in Rusland. Maar P$V uit is voor Ajax altijd lastig. Toch heb ik een gevoel van het zou zo maar weer eens kunnen.

Fotoverslag Willem II

Bron: www.sthcrw.nl

Onderweg met de busMet een lekker drankjeEn een kaartjeKing Side Tilburg is in zichtStadion van de buitenkantHet zonnetje schijntOns doekWe kwamen net op tijd binnen om nog een stukkie warming up te zienVlaggen gereed, …Wat shooters op de lange zijdeBandieri's en vlaggen in het uitvakDe line upMegavlaggen op de korte zijdeWe beginnen met een 0-0 standAjax komt op voorsprong, Milik!!!Na 53 minuten is het opeens 1-1 door een verdedigingsfout van ViergeverAjax probeerde wel, maar was niet bij machte om de punten mee naar Mokum te nemenKartonnendoos, Ajax hopeloos …Ajax bedankt de supporters

Fotoverslag Ajax

Bron: www.sthcrw.nl

Na de uitschakeling in de Champions League zijn we nu veroordeeld naar de Europa League. De tegenstander van vanavond : Legia Warschau. Door misdragingen van de poolse lieverdjes van Legia in hun eerdere wedstrijden in Europa mochten er geen supporters mee enmoeten ze zelfs volgende week in een leeg stadion spelen. Dus worden wij ook automatisch gestraft van een europees tripje. Maar goed eerst de thuispot maar eens winnen. Na het goede spel afgelopen zondag waren de verwachtingen weer wat hoger.

Fotoverslag Ajax

Bron: www.sthcrw.nl

Voorafgaand aan dit duel hebben we ons steentje bijgedragen aan de actie van 410Wedstrijd dag:Het resultaat mag er zijn!Op Noord een tijdlijn + veel vlaggen door NUAHelaas werkt de wind niet mee...Let's go!410 speelt 90 minuten lang een bijna foutloze wedstrijdEen snelle gelijkmaker, na een snelle achterstand!

Voor wie?? Voor Ajax Amsterdam!!

Bron: www.sthcrw.nl

De laatste wedstrijden zijn, op zijn zachtst gezegd, niet de beste die Ajax ooit gespeeld heeft. Het is duidelijk dat de ploeg niet goed draait. Iedereen denkt er het zijne over en we zouden geen Amsterdammers zijn als we niet overal een uitgesproken mening over zouden hebben.Wij gaan niets goed praten, want Ajax dient gewoon te allen tijde keihard te vechten voor de winst. Strijd, passie, vechtlust en natuurlijk gogme zijn de sleutelwoorden. Feit is wel dat de ploeg niet beter gaat spelen als we ze uitfluiten en ons helemaal niet laten horen.

Fotoverslag Vitesse

Bron: www.sthcrw.nl

We kunnen maar beter niks zeggen en schrijven over deze wedstrijd. Het is wachten op betere tijden maar dat we in een dip zitten is een feit. Vorige week kwamen we nog goed weg maar deze zondag was het diep triest en Ajax onwaardig.Maar toch nog een vol uitvak vol zelf vertrouwenAmateuristische tifo bij VitasVeel vlaggen bij opkomstDe sjeik van Vite$$e?Amateurtjes!!!Come on AjaxMake us proud!!!Stelletje DuitsersOns doekie presentHet spel is niet om over naar huis te schrijvenSpaarzame kansjesHeeeel snel vergeten en terug naar MokumMidweeks tegen AZ.

Ajax

Bron: www.sthcrw.nl

Voorafgaand aan deze werd druk gewerkt voor de doeken van Toby en DaleyBeide zullen afscheid nemen in de rustEcht ajaciedenopgeleid uit eigen jeugdDaley bedankt voor de fijne samenwerkingOok was deze match het startsein om de terugkeer van het oude logo onder de aandacht te brengenOp zaterdag onze jongens steunenHet zijn maar kut-kakkerlakkenVeel pyro zoals het hoortMorgen 90 minuten lang voor de mooiste club van Amsterdamchaos op de tribuneMatchday!!!een trieste blik als we langs het home lopenHier worden we niet vrolijk vanDe klassiekerdie zonder uitpubliek al geen klassieker meer isGroepje

Fotoverslag Ajax

Bron: www.sthcrw.nl

Zo de winterstop zit erop en gelukkig mogen we weer. We hervatten de competitie op vrijdagavond waar de boertjes uit het hoge noorden op bezoek komen. Op jacht naar titel nummer 5 op een rij begon Ajax voortvarend. Maar de tweede helft was matig. Toch een zwaar trainingskamp gehad? Ajax kwam na een kwartier op 1-0 door Kishna en vlak voor tijd op 2-0 door een eigen doelpunt. Wij gaan ons nu opmaken voor de kraker tegen de kakkies uit 010Vrijdagavond herstarten we met Groningen thuisWaar in de winterstop druk bezig is geweest om de gracht te dempen met stoeltjes.Eindelijk wordt het wat.
Subscribe to