FIFA

Bevestigd: dit zijn de 28 beste Eredivisie-spelers van FIFA 23

Bron: source

EA Sports brengt eind deze maand de nieuwste versie uit van het immens populaire videospel FIFA. Duizenden liefhebbers kunnen vanaf dat moment weer hun lievelingsspelers besturen of met hun favoriete club spelen. Afgelopen weekend heeft EA Sports de duizend beste spelers van FIFA 23 naar buiten gebracht. FCUpdate.nl zet de beste spelers uit de Eredivisie op een rijtje en noteert tussen haakjes de groei of daling ten opzichte van vorig seizoen.

Commentator Evert ten Napel staat ook op het veld: ‘Mij de allerslechtste scheidsrechter vinden, is prima. Maar noem me geen thuisfluiter’

Bron: www.ad.nl

Als scheidsrechter moet je indruk maken, vindt voetbalcommentator Evert ten Napel, tevens arbiter in het amateurvoetbal. Dus draagt de Ermeloër (78) niet alleen het shirt van Bjorn Kuipers of Bas Nijhuis mét FIFA-badge, maar steevast ook een korte broek. Een gesprek over gezag, ijdelheid en opstandige ouders. ,,Ze mogen alles van me vinden, maar noem me geen thuisfluiter.”

‘WK toch in gevaar voor Oranje-tegenstander Ecuador? Audiofragment onthult ware nationaliteit Byron Castillo’

Bron: www.ad.nl

De soap rond de Ecuadoraanse rechtsback Byron Castillo heeft mogelijk een nieuw hoofdstuk gekregen. Nadat de FIFA een protest van Chili in juni had verworpen om Ecuador uit het WK te houden, claimt de Engelse krant Daily Mail nieuwe bewijzen te hebben dat de voetballer niet in Ecuador maar in Colombia is geboren. Hij zou niet speelgerechtigd zijn geweest voor Ecuador, dat tijdens het WK in Qatar een van de tegenstanders is van Nederland.

‘WK toch in gevaar voor Ecuador? Audio-fragment onthult ware nationaliteit Byron Castillo’

Bron: www.ad.nl

De soap rond de Ecuadoraanse rechtsback Byron Castillo heeft vandaag mogelijk een nieuw hoofdstuk gekregen. Nadat de FIFA een protest van Chili in juni had verworpen om Ecuador uit het WK te houden, claimt de Engelse krant Daily Mail nieuwe bewijzen te hebben dat de voetballer niet in Ecuador maar in Colombia is geboren. Hij zou niet speelgerechtigd zijn geweest voor Ecuador, dat tijdens het WK in Qatar een van de tegenstanders is van Nederland.

Voor in de agenda: dit is het complete speelschema van het WK voetbal in Qatar

Bron: www.ad.nl

Het Nederlands elftal opent het WK op 21 november om 18.00 uur tegen Senegal. Aanvankelijk was het duel bestempeld als openingswedstrijd, maar de FIFA draaide dat in augustus om met Qatar-Ecuador, die nu een dag eerder beginnen dan beoogd. Bekijk hieronder het complete speelschema. Tijdens het WK is het tijdverschil tussen Nederland en Qatar twee uur. Alle onderstaande tijden zijn die voor Nederland.

Pages

Subscribe to FIFA