FIFA

Sergiño Dest kiest voor Team USA

Bron: ajaxfanzone.nl

Sergiño Dest zal niet voor Nederland uitkomen maar heeft gekozen voor een interlandcarrière voor de Verenigde Staten. ‘Het was geen makkelijke keuze. Ik heb er lang over nagedacht, maar ik denk wel dat het de juiste keuze is’, zegt Dest. De achttienjarige Dest, die geboren werd in Almere, heeft een Amerikaanse vader en een Nederlandse moeder. Daardoor heeft hij zowel een Nederlands als een Amerikaans paspoort en kan daarom als international kiezen tussen beide landen. FIFA-regels verbieden het om te switchen naar Oranje zodra hij voor Team USA uitgekomen is.

Ajax-spelers krijgen realistische gezichten in FIFA 20

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Binnenkort ziet de selectie van Ajax er levensecht uit in FIFA 20. Al eerste Nederlandse club krijgt Ajax realistische gezichten in het spel, zo meldt de club.

Om de realistische beelden te maken, kwam een team van EA Sports naar Amsterdam. De spelers zijn met hypermoderne fotoapparatuur vastgelegd vanuit 17 camerapunten. Onder andere de spelers van Manchester United, Real Madrid en PSG hadden al realistische gezichten in het spel en binnenkort de spelers van Ajax dus ook.

Afgekeurd doelpunt Promes zorgt voor veel ophef: Desailly gaat FIFA om opheldering vragen

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax verloor woensdagavond het derde groepsduel in de Champions League in eigen stadion van Chelsea met 0-1, door een doelpunt van Michy Batshuayi in de slotfase van de wedstrijd. In de eerste helft leek Ajax via Quincy Promes nog op voorsprong te komen, maar zijn treffer werd geannuleerd na inmenging van de videoscheidsrechter wegens buitenspel. Op sociale media en televisie zijn ernstige twijfels ontstaan over het moment dat gebruikt is om dat aan te tonen.

Pages

Subscribe to FIFA