FIFA

Antony met Brazilië naar finale Olympische Spelen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Antony heeft met Brazilië dinsdag de finale bereikt op de Olympische Spelen. Dat deed het door Mexico te verslaan na strafschoppen.

De aanvaller van Ajax leeft op dit moment zijn droom in Japan. Ajax wilde hem aanvankelijk niet afstaan, omdat de Olympische Spelen in het voetbal een jeugdtoernooi zijn en voor Ajax het seizoen ook alweer start. Antony heeft de hele voorbereiding gemist en zal na de Spelen ook nog vakantie nodig hebben. Uiteindelijk liet de club hem toch gaan en dat levert nu dus mooie momenten op.

Antony krijgt geen toestemming voor Olympische Spelen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Een flinke domper voor Antony: de aanvaller krijgt van Ajax geen toestemming om mee te doen aan de Olympische Spelen, zo meldde Erik ten Hag zondag. Antony zou gelaten hebben gereageerd, volgens de trainer.

Vrijdag kreeg Antony het bericht dat hij met de ploeg van Brazilië mee mocht naar de Spelen in Japan, maar daar ging dus snel een streep doorheen. De FIFA-regels verplichten clubs om spelers af te staan aan nationale elftallen, maar in het geval van de Spelen ligt dat anders. Dat is namelijk een toernooi voor voetballers jonger dan 23 jaar.

LIVE | Oranje wil zich tegen Australië revancheren van kansloze exercitie in Spanje

Bron: www.ad.nl

De Oranje Leeuwinnen spelen vanavond om 18.30 uur in het Goffertstadion in Nijmegen de oefeninterland tegen Australië, de nummer zeven van de FIFA-wereldranglijst. Na de kansloze nederlaag in Spanje afgelopen vrijdag (1-0 nederlaag, maar geen schot op doel) wil het team van bondscoach Sarina Wiegman zich revancheren om met een goed gevoel richting de Olympische Spelen te gaan.

LIVE | Oranje op ruime voorsprong tegen Australië, aanvallende wissel bij start tweede helft

Bron: www.ad.nl

Oranje speelt vanavond (aftrap 18.30 uur) in het Goffertstadion in Nijmegen de oefeninterland tegen Australië, de nummer zeven van de FIFA-wereldranglijst. Na de kansloze nederlaag in Spanje afgelopen vrijdag (1-0 nederlaag, maar geen schot op doel) wil het team van bondscoach Sarina Wiegman zich revancheren om met een goed gevoel richting de Olympische Spelen te gaan.

Pages

Subscribe to FIFA