FIFA

LIVE | Oranje wil zich tegen Australië revancheren van kansloze exercitie in Spanje

Bron: www.ad.nl

De Oranje Leeuwinnen spelen vanavond om 18.30 uur in het Goffertstadion in Nijmegen de oefeninterland tegen Australië, de nummer zeven van de FIFA-wereldranglijst. Na de kansloze nederlaag in Spanje afgelopen vrijdag (1-0 nederlaag, maar geen schot op doel) wil het team van bondscoach Sarina Wiegman zich revancheren om met een goed gevoel richting de Olympische Spelen te gaan.

LIVE | Oranje op ruime voorsprong tegen Australië, aanvallende wissel bij start tweede helft

Bron: www.ad.nl

Oranje speelt vanavond (aftrap 18.30 uur) in het Goffertstadion in Nijmegen de oefeninterland tegen Australië, de nummer zeven van de FIFA-wereldranglijst. Na de kansloze nederlaag in Spanje afgelopen vrijdag (1-0 nederlaag, maar geen schot op doel) wil het team van bondscoach Sarina Wiegman zich revancheren om met een goed gevoel richting de Olympische Spelen te gaan.

Oranje kan vol vertrouwen richting Olympische Spelen na ruime zege op Australië

Bron: www.ad.nl

De Oranjevrouwen hebben de zure nasmaak van de verliespartij tegen Spanje (1-0) weggespoeld met een zeer overtuigende zege op de zwakke nummer zeven van de FIFA-wereldranglijst, Australië. Vijf verschillende speelsters kwamen tot scoren in Nijmegen: 5-0. Het zal Sarina Wiegman en haar speelsters een goed gevoel geven richting de Olympische Spelen, die over honderd dagen van start gaan.

Warner Hahn mag voor Suriname keepen

Bron: www.ad.nl

Doelman Warner Hahn mag voor de Suriname uitkomen. De FIFA heeft daar toestemming voor gegeven. De 28-jarige Rotterdammer speelde voor de jeugdelftallen van Oranje, maar wordt nu international van Suriname. De FIFA heeft het makkelijker gemaakt voor voetballers om te switchen van land om interlands voor te spelen.

Wie wordt de nieuwe Koen Weijland of Dani Hagebeuk? Volg het in The Next E-Talent

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

In 2016 werd Koen Weijland bij Ajax de eerste e-sporter bij een Nederlandse club. Inmiddels timmert Dani Hagebeuk al weer heel wat jaren aan de weg als e-sporter in het shirt van Ajax. Het is voor velen een droom: hele dagen FIFA spelen en daar je werk van kunnen maken. FIFA is het best verkochte spel in Europa en ruim 1,5 miljoen Nederlanders spelen het spel.

André Onana ook op FIFA 21 geschorst

Bron: www.ad.nl

Dubbel pech voor André Onana. Na zijn dopingschorsing mocht de sluitpost van Ajax geen voetbal gerelateerde activiteiten uitvoeren. Nu de Kameroener zijn schorsing uitzit wordt hij wel op een bijzondere manier gestraft. Door de laatste update van FIFA 21 kan Onana niet eens meer met zichzelf spelen op zijn spelcomputer, zo ontdekte Ajax Life.

Pages

Subscribe to FIFA