FIFA

Grote verbazing om tijdstip aantrekken Ziyech: ‘Dat is toch niet normaal?’

Bron: www.voetbalzone.nl

De FIFA maakte begin december bekend dat het transferverbod van Chelsea voortijdig werd opgeheven, al zorgde dat tijdens de winterse transferperiode niet voor aankopen. Hakim Ziyech stond in januari hoog op het wensenlijstje van manager Frank Lampard, maar desondanks kwam Chelsea pas in februari tot een akkoord met Ajax, toen de transfermarkt reeds was gesloten.

Dest en Ihattaren vertegenwoordigen Ajax en PSV tijdens online FIFA 20-toernooi

Bron: www.ad.nl

Voetballiefhebbers van over heel de wereld spelen het: FIFA 20. Zo ook de profvoetballers die zelf in het spel zitten. Het computerspel is tijdens het reguliere seizoen een fijne afleiding voor de profs, maar nu ze verplicht thuis zitten is het misschien wel de favoriete bezigheid. EA Sports, de uitgever van het populaire spel, speelde hier op in door een virtueel toernooi te organiseren: de #stayandplay Cup.

Vergeten voetballer #30: Laurent Delorge

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De vergeten voetballer is een speler, die in dienst van Ajax is geweest en die op ons supporters een onuitwisbare indruk heeft gemaakt. Of een Ajax-voetballer waar wij goede en warme herinneringen aan hebben beleefd, een voetballer die bekend is geworden door een incident of gewoon om zijn verdiensten voor onze mooie club. Deel 31 willen wij toewijzen aan een Belgische speler die helaas voor hem niet alleen bekend werd door zijn voetbalspel: Laurent Delorge

Pages

Subscribe to FIFA