Club Brugge

Hoe staat Ajax ervoor na de transferzomer?

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft een turbulente zomer achter de rug en heeft nog enkele spannende weken voor de boeg. Er kwam een nieuwe trainer, er gingen spelers weg en er kwamen de nodige nieuwe spelers bij. Hoe staat Ajax er na deze drukke zomer voor en wat zijn de kansen op nieuwe successen in de Eredivisie en in Europa?

Naast Ajax kende ook concurrenten PSV en Feyenoord drukke transferzomers. De competitie belooft zodoende weer net zo spannend te worden als de spellen op https://www.topcasinobonus.nu/.

Jurgen Ekkelenkamp verruilt Hertha BSC voor Club Brugge

Bron: www.ad.nl

Jurgen Ekkelenkamp vervolgt zijn loopbaan bij Club Brugge. De Belgische kampioen heeft met Hertha BSC een principe-akkoord bereikt over een transfersom van zo’n 4,5 miljoen euro voor de 22-jarige middenvelder. Ekkelenkamp verkiest Brugge daarmee boven concurrent FC Antwerp en zet - als hij de keuring doorstaat - zijn krabbel onder een contract tot medio 2026, verzekeren Belgische bronnen.

Ajax verlengt contract Salah-Eddine en stalt hem bij FC Twente

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft het contract van Anass Salah-Eddine opengebroken en verlengd tot medio 2025, zo meldt De Telegraaf. Ajax verhuurd de verdediger  komend seizoen aan FC Twente, waar hij de linksbackpositie moet bekleden. Het oude contract van Salah-Eddine liep tot volgend jaar zomer. De speler was al enige tijd in onderhandeling met Ajax over een nieuwe verbintenis, maar was ontevreden over het voorstel van de club.

Telegraaf: ‘Drietal mag (tijdelijk) vertrekken; Schuurs liever niet, Antony 100 miljoen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Lisandro Magallán, Sean Klaiber en Mohamed Daramy mogen (tijdelijk) op zoek naar een nieuwe club, zo  meldt De Telegraaf deze woensdagochtend. Daarentegen wil Ajax Edson Álvarez, Perr Schuurs en Antony graag behouden. Antony mag alleen weg voor 100 miljoen!

Magallán mag definitief vertrekken bij Ajax. De Argentijn werd de afgelopen jaren verhuurd aan Deportivo Alaves, FC Crotone en RSC Anderlecht. Magallán heeft bij Ajax nog een contract van één jaar. Om ruimte te maken op de salarispost zou Ajax nu aansturen op een verhuur of zelfs transfervrij vertrek.

Ajax en Taylor akkoord over nieuw contract

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax en Kenneth Taylor hebben overeenstemming bereikt over een nieuw contract tot medio 2027. De middenvelder lag nog vast tot medio 2024, maar Ajax wil hem met een langer contract belonen voor zijn goede ontwikkeling. Met zijn nieuwe contract voorkomt Ajax dat de middenvelder over twee jaar gratis de deur uitwandelt, wat eerder wel gebeurde bij Brian Brobbey, Alfred Schreuder is zeer gecharmeerd van de middenvelder en de nieuwe hoofdcoach wilde Taylor vorig jaar nog naar Club Brugge halen, waar hij destijds werkzaam was.

Pages

Subscribe to Club Brugge