F.C. Internazionale Milano

Deense krant oppert terugkeer naar Ajax voor Eriksen

Bron: source

Na een mislukt verblijf bij Internazionale kan Christian Eriksen deze winter bevrijd worden uit Milaan. De Deen speelde nauwelijks een rol van betekenis bij de club en heeft behoefte aan speeltijd met het EK in het vooruitzicht. Het Deense Ekstra Bladet zette de mogelijke clubs voor Eriksen op een rijtje en sloot daarbij een terugkeer naar Amsterdam niet uit.

Ajax troeft Europese topclubs wellicht af: ‘Overmars volgt hem op de voet’

Bron: www.voetbalzone.nl

Een nieuw huwelijk tussen Ajax en Christian Eriksen is niet bij voorbaat uitgesloten, zo oordeelt Ekstra Bladet maandag in een analyse over de middenvelder van Internazionale. Een terugkeer richting de Premier League lijkt voorlopig een realistischere optie te zijn, maar in Denemarken ziet men Ajax zeker als alternatief voor de spelmaker, die in het Giuseppe Meazza op een zijspoor is

Terugkerende Eriksen zou welkome versterking zijn

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Christian Eriksen verliet Ajax in het najaar van 2013 voor een ambitieus avontuur in Engeland. Ruim zeven jaar later maakt de Deense voetballer persoonlijk een moeilijke tijd door bij Internazionale en denkt hij naar verluidt volop aan een vertrek. Zijn naam wordt logischerwijs in verband gebracht met zijn oude club Ajax, maar zitten beide partijen op elkaar te wachten?

TV-tip: Zo kijk je Atalanta – Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Vorige week oogstte Ajax lof voor het goede spel tegen Liverpool, maar het stond uiteindelijk wel met lege handen. De ploeg van Jurgen Klopp won in Amsterdam met wat geluk. De goal van Nico Tagliafico in eigen doel was het enige doelpunt van de wedstrijd. Atalanta won afgelopen week van Midtjylland, waardoor de druk er bij Ajax nu meteen vol op staat.

Pages

Subscribe to F.C. Internazionale Milano