F.C. Internazionale Milano

‘Schuurs in beeld bij Fiorentina als opvolger Milenkovic’

Bron: ajaxfanzone.nl

Perr Schuurs staat in de serieuze belangstelling van Fiorentina, zo meldt de gerenommeerde transferexpert Gianluca Di Marzio. La Viola beschouwt de 22-jarige verdediger van Ajax als mogelijke vervanger van Nikola Milenkovic, die op het punt staat om verkocht te worden aan Internazionale. “Fiorentina is bezig met het evalueren van opvolgers en Schuurs is een van de spelers die de technische leiding interessant vindt”, aldus Di Marzio.

‘Ajax gaat alsnog voor Wijndal’; Huntelaar bevestigt Brobbey als doelwit

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax gaat toch nog werk maken van de komst van Owen Wijndal, zo meldt Mike Verweij in de podcast Kick-off van De Telegraaf. De journalist berichtte afgelopen vrijdag nog over een ‘slapend’ Ajax, dat moest vrezen dat een buitenlandse topclub met Wijndal aan de haal zou gaan. “Maar Ajax is wakker geschrokken”, aldus Verweij, die verderop in de podcast aangeeft dat ook Brian Brobbey en Steven Bergwijn tot de hoofddoelwitten behoren.

Inter-fans kunnen Onana maandag al voor de eerste keer bewonderen

Bron: www.voetbalzone.nl

André Onana is maandag 23 mei voor het eerst te bewonderen in het Giuseppe Meazza, het stadion van zijn nieuwe werkgever Internazionale. Freelance journalist Willem Haak, gespecialiseerd in Italiaans voetbal, meldt woensdag dat de bij Ajax vertrekkende doelman uit Kameroen door landgenoot Samuel Eto'o is uitgenodigd voor een benefietwedstrijd in het onderkomen van de huidige nummer twee in de Serie

Pages

Subscribe to F.C. Internazionale Milano