F.C. Internazionale Milano

Lasse Schöne hoopt: ‘Ik zou het geweldig vinden als hij naar Ajax gaat’

Bron: www.voetbalzone.nl

Lasse Schöne en Frank Arnesen vonden Christian Eriksen dinsdag een goede indruk maken in zijn eerste televisie-interview sinds zijn hartstilstand in de openingswedstrijd van Denemarken op het EK. De middenvelder, die onlangs met Internazionale brak omdat hij niet mag uitkomen in de Serie A met zijn inwendige defibrillator, heeft zijn vizier gericht op een rentree in het profvoetbal.

Onana ondergaat medische keuring bij Internazionale

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

André Onana ondergaat vandaag zijn medische keuring bij Internazionale. Dit melden L’Équipe en Sky Italia. Eerder op de dag werd het al bekend dat Inter officieel contact had gezocht met Ajax. Ook heeft de doelman het trainingskamp van Kameroen verlaten om zijn transfer af te ronden. Als alles goed verloopt, gaat Onana dus vandaag zijn handtekening zetten onder een contract bij Inter. De doelman tekent dan een contract voor vijf jaar. Onana gaat dan jaarlijks drie miljoen euro verdienen, zo meldt Fabrizio Romano.

Onana vrijwel zeker speler van Internazionale

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

André Onana verkast volgende zomer naar Italiaanse topclub Internazionale. Dit meldt transfergoeroe Fabrizio Romano. De afgelopen weken leek FC Barcelona ook nog een optie voor Onana, maar de Spaanse club is dus afgehaakt. In een interview met SPORT stelde Onana dat Barcelona zijn eerste keus is. “Natuurlijk. Als het Barça kan zijn, wordt het Barça”, gaf Onana aan.

Pages

Subscribe to F.C. Internazionale Milano