F.C. Internazionale Milano

Sneijder geen fan van Álvarez: "In zijn rol kan ik nu ook nog spelen"

Bron: source

Ajax dreigde van de zomer Edson Álvarez op de valreep toch nog kwijt te raken aan een Europese topclub. De Mexicaanse middenvelder stond in de nadrukkelijke belangstelling van Chelsea, dat minstens veertig miljoen euro voor hem wilde betalen. Maar voor Ajax was een transfer van Álvarez onbespreekbaar. Alfred Schreuder vindt de verdedigende middenvelder té belangrijk voor zijn ploeg. Wesley Sneijder is daarentegen totaal niet onder de indruk van Álvarez.

Pasveer in definitieve selectie Oranje

Bron: ajaxfanzone.nl

De definitieve selectie van Oranje voor het Nations League-treffen met Polen en België is bekend. De kans is groot dat dit de spelersgroep is die ook actief gaat zijn op het WK in Qatar. Bondscoach Van Gaal heeft Remko Pasveer geselecteerd en daarmee kan de doelman zijn debuut gaan maken voor Oranje. Ajax is hofleverancier met acht namen voor de twee interlands tegen Polen en België. Naast Pasveer zijn Blind, Rensch, Timber, Klaassen, Taylor, Berghuis en Bergwijn geselecteerd.

‘Schuurs in beeld bij Fiorentina als opvolger Milenkovic’

Bron: ajaxfanzone.nl

Perr Schuurs staat in de serieuze belangstelling van Fiorentina, zo meldt de gerenommeerde transferexpert Gianluca Di Marzio. La Viola beschouwt de 22-jarige verdediger van Ajax als mogelijke vervanger van Nikola Milenkovic, die op het punt staat om verkocht te worden aan Internazionale. “Fiorentina is bezig met het evalueren van opvolgers en Schuurs is een van de spelers die de technische leiding interessant vindt”, aldus Di Marzio.

‘Ajax gaat alsnog voor Wijndal’; Huntelaar bevestigt Brobbey als doelwit

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax gaat toch nog werk maken van de komst van Owen Wijndal, zo meldt Mike Verweij in de podcast Kick-off van De Telegraaf. De journalist berichtte afgelopen vrijdag nog over een ‘slapend’ Ajax, dat moest vrezen dat een buitenlandse topclub met Wijndal aan de haal zou gaan. “Maar Ajax is wakker geschrokken”, aldus Verweij, die verderop in de podcast aangeeft dat ook Brian Brobbey en Steven Bergwijn tot de hoofddoelwitten behoren.

Pages

Subscribe to F.C. Internazionale Milano