Toby Alderweireld

'Heel Tottenham houdt van magistrale Eriksen'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jan Vertonghen, Christian Eriksen, Davinson Sánchez en Toby Alderweireld. Hoe vaak komt het voor dat vier oud-spelers van Ajax samenspelen bij een topclub uit het buitenland? Bij Tottenham Hotspur is dat het geval. Hoogste tijd om eens een kijkje te nemen bij de club uit het noorden van Londen. Via Equipo Voetbalreizen boekten wij onze reis naar Londen om zo de voormalig Ajax-spelers weer eens in actie te zien komen.

Advies aan Kluivert en De Ligt: 'Blijf bij Ajax'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Voormalig Ajax-middenvelder Steven Pienaar is enorm lovend over ex-Ajacieden Christian Eriksen en Davinson Sánchez. De Zuid-Afrikaan, die onlangs stopte met voetballen, is inmiddels analist bij de Engelse televisie en volgt de Premier League op de voet. In deel twee van het interview (deel een lees je hier) met Ajax Showtime gaat Pienaar in op de stap van Ajax naar een buitenlandse topcompetitie.

Blessuregolf bij Ajax: training of toeval?

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De afgelopen weken lijken de spelers van Ajax met bosjes om te vallen. Binnen korte tijd moesten maar liefst zeven Ajacieden worden afgevoerd naar de ziekenboeg. Vooral in de verdediging wordt het voor Marcel Keizer een steeds grotere puzzel om fitte spelers op te stellen. De vraag is dus: Ligt dit aan de manier van trainen of is de blessuregolf puur gebaseerd op toeval?

Ziyech treft Spanje en Portugal op WK

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dit was het livetopic voor de WK-loting. Waar Nederland niet van de partij is, daar zullen enkele Ajacieden dat wel zijn. Hakim Ziyech moet het op gaan nemen tegen onder andere Portugal en Spanje, Amin Younes treedt aan tegen Mexico en Zweden en Kasper Dolberg en Lasse Schöne gaan het, mits zij geselecteerd worden, opnemen tegen Oranje-beul Frankrijk.

Poule A:RuslandSaoedi-ArabiëEgypteUruguay (Suárez)

Poule B:PortugalSpanjeMarokko (Ziyech)Iran

Pages

Subscribe to Toby Alderweireld