Scheidsrechter

Alvarez voor 1 duel geschorst

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Edson Alvarez heeft van de KNVB een schorsing voor 1 wedstrijd opgelegd gekregen.

De Mexicaan maakte zondag tegen Feyenoord hands in het strafschopgebied. Scheidsrechter Makkelie stuurde hem vervolgens met direct rood van het veld af en legde de bal op de stip. Na afloop was er veel discussie of Alvarez wel daadwerkelijk hands had gemaakt, of dat de bal op zijn borst en schouder terecht kwam.

Arbiter Lindhout flink door het stof na VAR-flater in Twentse Derby: ‘We hadden de regels niet paraat’

Bron: www.ad.nl

Scheidsrechter Allard Lindhout is na afloop van de Twentse Derby (1-1 gelijkspel) diep door het stof gegaan. Op advies van de VAR had Lindhout een streep door een strafschop van FC Twente gezet, maar dat blijkt achteraf een onjuiste beslissing te zijn geweest. ,,Dit is niet goed gegaan. Dat is de conclusie die ik moet trekken", aldus Lindhout tegenover ESPN.

Van Egmond over afgekeurde Klaassen-goal en steunt pingel PSV

Bron: source

Scheidsrechtersbaas Dick van Egmond heeft tekst en uitleg gegeven over de afgekeurde treffer van Davy Klaassen tegen FC Utrecht donderdagavond. De middenvelder stond op de beelden duidelijk géén buitenspel, maar de VAR greep niet in na het vlagsignaal van de grensrechter, omdat het binnen de marge zou vallen. "Dit is nadrukkelijk zo afgesproken, op verzoek van de clubs", legt hij uit.

Pages

Subscribe to Scheidsrechter