Scheidsrechter

Column Sjoerd Mossou | Met Joost Klein als aanvoerder zou Oranje kansloos zijn, maar met Virgil van Dijk zie ik kansen

Bron: www.ad.nl

AD Sportwereld-columnist Sjoerd Mossou is sceptisch over het aangekondigde UEFA-beleid rondom het mekkeren en klagen tegen scheidsrechters, maar ziet ook mogelijkheden voor het EK. ,,Nederlanders hebben de neiging werkelijk overal tegen te ageren, maar op het voetbalveld zijn we vaak - qua doeltreffend zuigen en zeuren - allesbehalve een topland gebleken.’’

Levenslange schorsing voor scheidsrechter die meefeest met kampioen: ‘Ik vind het te triest voor woorden’

Bron: www.ad.nl

Commotie in de vierde klasse van het amateurvoetbal. Een scheidsrechter trok bij een kampioenswedstrijd vier rode kaarten om vervolgens vrolijk mee te feesten bij de winnende club. Daar ondervindt arbiter Jan Smit nu de consequenties van. ,,Wij verwachten een neutrale houding en hebben hem verteld dat hij geen wedstrijden meer mag fluiten.”

Live Volendam – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons X account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Aanstaande zondagmiddag gaat Ajax op bezoek bij FC Volendam. Ajax is nog volop in de race voor Europees voetbal en dus moet het zien af te rekenen met Volendam. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitter (X) account en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je wederom bijgaande tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via X weet te voorspellen en ons beiden volgt op dit social media kanaal.

De vrouw van Bram van Polen kijkt uit naar ‘normaal’ leven: ‘We hebben veel bruiloften moeten missen’

Bron: www.ad.nl

Vrouw Lotte en dochters Saar (11) en Liz (8) vinden het ergens jammer dat Bram van Polen (38) na zeventien jaar een punt achter zijn voetbalcarrière bij PEC Zwolle zet. Maar ze kijken ook uit naar het ‘normale leven’, nadat ze jarenlang alles planden rondom het schema van Bram. ,,Hij kan scheidsrechter worden bij onze hockey, maar moet de regels nog wel leren.”

Pages

Subscribe to Scheidsrechter