Scheidsrechter

Willem II - Ajax

Bron: www.ad.nl

• Ajax kan de beker voor de negentiende keer winnen, Willem II voor de derde keer en de eerste keer sinds 1963. • Ajax staat voor de 25ste keer in de bekerfinale, Willem II voor de vierde keer.• Serdar Gözübüyük is de scheidsrechter in de Kuip.

Jong Ajax sluit seizoen goed af

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Jong Ajax speelde vrijdagavond de laatste wedstrijd van het seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. Aangezien het de verjaardag van Reiziger was, trakteerde het hele team de coach op een enorm ruime zege.

Dani de Wit stond weer eens aan de aftrap bij Jong Ajax. De middenvelder zat de laatste weken vaak bij de selectie van Ten Hag, maar mocht vanavond weer eens minuten maken op een regenachtige Toekomst. De ‘Draufgänger’ liet al snel blijken aanwezig te zijn. Na een goede voorzet van Pereira richting de tweede paal, had hij alle vrijheid om in te koppen.

Tagliafico en Veltman niet geschorst voor finale bij nog een gele kaart

Bron: ajaxfanzone.nl

Nico Tagliafico en Joël Veltman kregen dinsdagavond een gele prent voorgeschoteld van scheidsrechter Lahoz maar kunnen opgelucht ademhalen mochten zijn volgende week in de return nog een gele kaart pakken. De UEFA heeft laten weten dat beide spelers dan niet geschorst zullen zijn voor een eventuele finale. Na afloop van de kwartfinales zijn alle gele kaarten kwijtgescholden, waarna er na drie gele kaarten pas een schorsing geldt. Wie echter volgende week een rode kaart pakt moet de finale wel missen.

Bron: UEFA

Update: Vertonghen is ongedeerd

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Goed nieuws vanuit Londen. In de eerste helft ging Jan Vertonghen na een luchtduel naar de grond. Hij had een klap opgelopen tegen zijn neus die hevig bloeden.

Na een lange behandeling kwam Vertonghen weer het veld op. Scheidsrechter Lahoz kwam zelfs nog even controleren en keek samen met de clubarts of het verstandig was dat hij terug het veld in zou komen. Dit werd toegelaten maar niet veel later moest hij toch het veld verlaten en leek hij zelfs in elkaar te zakken. Pochettino en zijn staf moesten hem even ondersteunen richting de catacomben.

Pages

Subscribe to Scheidsrechter