Scheidsrechter

Ajax ook in restant van duel tegen Feyenoord kansloos: 0-4

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft Feyenoord woensdagmiddag in het restant van de zondag gestaakte Klassieker geen moment in de problemen kunnen brengen. De rotterdammers scoorden zelf al heel snel de 0-4, waardoor een comeback van Ajax, als dat idee er al was, in de kiem werd gesmoord. de cijfers doen pijn: Het is de grootste thuisnederlaag in de Eredivisie van Ajax sinds 2005, toen 0-4 tegen PSV, en de grootste uitzege van Feyenoord in De Klassieker. Ajax staat nu op een teleurstellende veertiende plaats in de Eredivisie. 

Waarom het restant van Ajax - Feyenoord woensdag niet begint met een aftrap

Bron: www.ad.nl

Het restant van de gestaakte Klassieker tussen Ajax en Feyenoord wordt woensdagmiddag uitgespeeld, zo werd dinsdagochtend ook definitief nadat Ajax en FC Volendam besloten om juridische stappen toch maar achterwege te laten. Maar met welke spelers en waarom begint het duel in de lege Johan Cruijff Arena om 14.00 uur niet zoals normaal met een aftrap, maar met een scheidsrechtersbal?

Waarom het restant van Ajax - Feyenoord vandaag niet begint met een aftrap

Bron: www.ad.nl

Het restant van de gestaakte Klassieker tussen Ajax en Feyenoord wordt vanmiddag uitgespeeld, zo werd dinsdagochtend ook definitief nadat Ajax en FC Volendam besloten om juridische stappen toch maar achterwege te laten. Maar met welke spelers en waarom begint het duel in de lege Johan Cruijff Arena om 14.00 uur niet zoals normaal met een aftrap, maar met een scheidsrechtersbal?

‘Van Halst, Hendriks en de RvC moeten weg maar ook Steijn zit op de wip’

Bron: ajaxfanzone.nl

De Nederlandse media duikt maandagochtend uiteraard volle bak op de crisis bij Ajax. Valentijn Driessen heeft een hard oordeel geveld over het bestuur van Ajax. Volgens de chef voetbal van De Telegraaf is het ontslag van Sven Mislintat slechts het begin en moet Ajax snel beginnen aan een grote schoonmaakactie. Ook trainer Maurice Steijn blijft niet onaangetast. “Alleen snelle prestaties kunnen hem in het zadel houden.”

Live De Klassieker: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt zondagmiddag om 14:30 uur de Klassieker tegen Feyenoord en daarin zal gewonnen moeten worden om de beschamende twaalfde plek op de ranglijst te verlaten. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je twee tekeningen winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Pages

Subscribe to Scheidsrechter