Scheidsrechter

Live FC Emmen – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt zaterdagavond de uitwedstrijd tegen FC Emmen en door het aankomende WK is het voorlopig de laatste wedstrijd. In het weekeinde van 6 januari zal de Eredivisie weer worden hervat. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Ajax-defensie met de grond gelijk gemaakt: 'Kan er helemaal niks van'

Bron: source

Het is rust bij de topper tussen Ajax en PSV. Wie had verwacht dat het een enorm spektakelstuk zou gaan worden in de Johan Cruijff ArenA, komt vooralsnog bedrogen uit. Daar zullen de Eindhovenaren echter niet om malen, want zij staan na ruim 45 minuten voetballen met 0-1 voor. Een doelpunt van Luuk de Jong maakt tot op heden het verschil tussen de grote titelfavorieten. De aanvoerder van PSV tikte binnen op aangeven van Cody Gakpo. De verdediding van Ajax werd vervolgens met de grond gelijk gemaakt op Twitter, waarbij vooral aankopen Jorge Sánchez en Calvin Bassey het flink moesten ontgelden.

Live Ajax – Liverpool: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Voor Ajax staat woensdagavond een cruciale wedstrijd op het programma in de groepsfase van de Champions League. Ajax moet namelijk met meer dan één doelpunt verschil winnen van Liverpool en heeft in de laatste speelronde een zege bij Rangers FC en een nederlaag van Liverpool tegen Napoli nodig om te overwinteren in de Champions League. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht.

Ajax – Liverpool onder leiding van José María Sánchez

Bron: ajaxfanzone.nl

José María Sánchez is door de UEFA aangesteld als scheidsrechter voor het Champions League-duel met Liverpool. De Spaanse  scheidsrechter zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Raúl Cabañero en Iñigo Prieto. Cesar Soto Grado is de vierde official en Alejandro Hernández is de VAR van dienst. Sánchez floot een keer eerder een wedstrijd van Ajax en dat was de Champions League-wedstrijd tussen Sporting CP en Ajax in het seizoen 2021/2022 die Ajax met 1-5 wist te winnen.

Pages

Subscribe to Scheidsrechter