De Toekomst

‘Boca heeft opvolger binnen; Magallán vertrekt naar Schiphol’

Bron: ajaxfanzone.nl

Boca Juniors lijkt eindelijk toch een opvolger binnen gehaald te hebben voor Lisandro Magallán. Argentijnse media melden de komst van Cristian Zapata, zo valt te lezen op het Twitter-account van Mike Verweij. Door de komst van Zapata is de weg voor Magallán om naar Ajax te vertrekken eindelijk vrij. Magallán zal naar verwachting vandaag of morgen het vliegtuig naar Schiphol pakken. Ajax gaat er vanuit dat Magallán volgende week al mee kan op trainingskamp.

16-jarige Gravenberch sluit in de voorbereiding aan bij het eerste

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ryan Gravenberch tekende ruim een week geleden zijn eerste contract bij Ajax. Op dezelfde dag werd hij toen verkozen tot Talent van de Toekomst. De middenvelder kreeg toen de eerste Abdelhak Nouri Award overhandigd. Deze week sluit het pas net 16-jarige talent aan bij hij het eerste elftal.

“Ja, het is geweldig”, vertelt een zeer gelukkige Gravenberch in gesprek met Ajax TV. “Ik heb deze week wat testjes, maar hoe het verder zit weet ik nog niet.”

Zestienjarige Gravenberch mag met eerste elftal meetrainen

Bron: www.ajaxlife.nl

Goed genoeg is oud genoeg, redeneert men bij Ajax. © Pro Shots

Het goede nieuws blijft maar komen voor Ryan Gravenberch. Hij is krap zestien jaar, maar beleeft een toptijd. Gravenberch ging recent de boeken in als eerste winnaar van de Abdelhak Nouri Trofee, tekende zijn eerste profcontract en mag zich nu melden bij de hoofdmacht.

Een deel van de Ajaxselectie meldde zich maandag op De Toekomst voor de intake. Het seizoen wordt afgetrapt met diverse testjes om te kijken hoe de spelers ervoor staan. Een van de spelers die zich mocht melden, was Gravenberch.

Voorbereiding Ajax op seizoen 2018/2019 gestart

Bron: www.ajaxlife.nl

Woensdag is de eerste veldtraining op De Toekomst. © Ajax Images

De vakanties zijn alweer voorbij en een deel van de Ajaxselectie meldde zich maandagmorgen fris en fruitig op sportpark De Toekomst voor de start van de voorbereiding op het seizoen 2018/2019.

Een nieuw seizoen met daarin een aantal nieuwe gezichten. Denk bijvoorbeeld aan de aanwinsten Perr Schuurs, Hassane Bandé en Zakaria Labyad. Ajax had graag gezien dat ook Lisandro Magallán present was, maar vooralsnog blijft onduidelijk of de transfer van de al medisch goedgekeurde Argentijn ooit nog rondkomt. Of afketst.

Frenkie hoopt nog eens met Messi samen te spelen

Bron: www.ajaxlife.nl

Ook Frenkie lukt het meestal om een paar mannetjes te passeren. © Pro Shots

Frenkie de Jong gooit onbedoeld een vat olie op het vuur vol transfergeruchten waar ze in Spanje druk mee zijn. De creatieveling van Ajax vertelt dat hij nog eens met Lionel Messi hoopt samen te spelen. Het kan nooit lang duren voordat zo’n bericht overwaait.

De Spaanse krant El Mundo Deportivo haalt zo’n beetje alles uit de kast om Frenkie naar FC Barcelona te schrijven. Een vakantie wordt een moment om te onderhandelen, er worden geheime wapens uit de kast gehaald, berichten verzonnen en ga maar door.

Pages

Subscribe to De Toekomst