De Toekomst

Heitinga laat supertalent (16) debuteren: "Dat is waar Ajax voor staat"

Bron: source

In de korte tijd dat John Heitinga aan het roer staat bij Ajax, probeert de nieuwe hoofdtrainer flink zijn stempel te drukken bij de Amsterdammers. In de klinkende zege op SC Cambuur (0-5) was namelijk niet alleen flitsend voetbal te zien aan de zijde van Ajax, maar werd er met het debuut van de 16-jarige Jorrel Hato ook in de toekomst geïnvesteerd. Op de persconferentie na afloop gaf Heitinga tekst en uitleg over de invalbeurt van het toptalent. 

'Ajax doet toch nog zaken en contracteert 17-jarige aanvaller'

Bron: source

Ajax heeft op de slotdag van de winterse transferperiode toch nog een nieuwe speler gecontracteerd. Helaas voor de Amsterdamse achterban geen grote naam of directe versterking voor de hoofdmacht, maar een speler die in de toekomst wellicht hoge ogen kan gooien in de Johan Cruijff ArenA. De regerend landskampioen meldt middels een persbericht dat ze overeenstemming heeft bereikt met KRC Genk over de komst van Mika Godts (17). 

Derksen kraakt beleid Van der Sar: "Het is een slapzak eerste klas"

Bron: source

De toekomst van Edwin van der Sar als algemeen directeur van Ajax staat flink onder druk. Na het ontslag van hoofdtrainer Alfred Schreuder zijn enkele Ajax-supporters van mening dat de positie van Van der Sar onhoudbaar is geworden en wordt er flink over een vertrek van de topman gespeculeerd. In het programma Vandaag Inside doet ook Johan Derksen een duit in het zakje en komt hij met een hilarische anekdote over de voormalig doelman op de proppen.

Álvarez blijft positief gestemd: "Tweede helft een stuk beter"

Bron: source

Na de nederlaag van PSV bij FC Emmen en het gelijkspel van FC Twente tegen Vitesse kan Ajax donderdagavond een paar plekken stijgen op de ranglijst. Dan moet er donderdagavond wel worden gewonnen van FC Volendam. Normaal gesproken een kat in 't bakkie voor de Amsterdammers, maar dit seizoen is alles anders. Ajax heeft al zes competitieduels op rij niet gewonnen en het vertoonde spel in die wedstrijden was ondermaats. Edson Álvarez ziet de toekomst desondanks rooskleurig tegemoet.

Pages

Subscribe to De Toekomst