De Toekomst

‘Ajax denkt aan duo als tijdelijke vervangers voor ontslagen Mislintat’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax gaat voorlopig geen opvolger voor de lange termijn aanstellen voor de ontslagen technisch directeur Sven Mislintat. De club kiest er voor gedurende de komende winterse transferperiode vermoedelijk te gaan werken met een ‘plakbandconstructie’, aldus het Algemeen Dagblad. Ajax kijkt naar een tijdelijke interne oplossing, met mogelijk een rol voor technisch manager Klaas-Jan Huntelaar en hoofdscout Kelvin de Lang.

Ajax-fans protesteren met spandoek: ‘Wij willen Ajax-DNA aan de top, rvc rot op’

Bron: www.ad.nl

Ajax-fans hebben voor het Europa League-duel met Olympique Marseille al van zich laten horen over de onrust bij de club. ,,Wij willen Ajax-DNA aan de top! Rvc rot op”, is te lezen op een spandoek bij de parkeerplaats van trainingscomplex de Toekomst. Rvc staat voor de raad van commissarissen van de club, die verantwoordelijk wordt gehouden voor de crisis in Amsterdam.

Steijn baalt van onrust rond Mislintat in aanloop van duel tegen Marseille

Bron: ajaxfanzone.nl

Maurice Steijn vindt dat de onrust rondom directeur voetbalzaken Sven Mislintat afleidt van hetgeen waar Ajax mee bezig is: de voorbereiding op het Europa League-duel met Olympique Marseille. De trainer van Ajax heeft het nieuws over de directeur logischerwijs meegekregen, zo laat hij weten tijdens de persconferentie in aanloop van het duel tegen de Franse club. Inhoudelijk kan en wil hij er niet veel over zeggen.

Pages

Subscribe to De Toekomst