Blessure

Tien coronagevallen en zes blessures: zelfs assistent Verhaegh als wissel op de bank bij FC Den Bosch

Bron: www.ad.nl

FC Den Bosch is vlak voor het einde van het seizoen getroffen door een zware corona-uitbraak in de selectie. Tien spelers zijn voorafgaand aan de uitwedstrijd tegen MVV van vanavond positief getest. Met ook nog eens zes geblesseerden en de schorsing van Paco van Moorsel (vijfde gele kaart) mist FC Den Bosch daardoor zeventien spelers in Maastricht.

Herstel Blind voorloopt voorspoedig

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het herstel van Daley Blind verloopt voorspoedig, zo liet Frank de Boer zondag weten bij Goedemorgen Eredivisie.

Blind raakte in maart geblesseerd in een interland tegen Gibraltar. Al snel was duidelijk dat het seizoen met Ajax voor hem voorbij was, maar Blind gaf ook al meteen aan te hopen op het EK.

Dat lijkt dus een realistisch doel. “Hij loopt zelfs voor op schema. Als alles goed gaat, dan zou hij op 28 mei kunnen aansluiten”, zo gaf Frank de Boer aan.

Ajax probleemloos langs feyenoord: 0-3

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft een opvallende editie van de Klassieker tegen Feyenoord naar zich toegetrokken. In Rotterdam won de landskampioen met 0-3, ondanks een rode kaart voor Edson Álvarez in de slotfase van de eerste helft. Feyenoord miste bij een 0-1 achterstand een strafschop, kwam na de rust zelf ook met tien man te staan en zag de schade daarna alleen maar toenemen. De nederlaag was onder meer te wijten aan eigen doelpunten van de feyenoorders Marcos Senesi en Ridgeciano Haps.

Pages

Subscribe to Blessure