Blessure

Ziyech mist door blessure CL-duel tegen AEK Athene

Bron: source

Hakim Ziyech heeft een verrekking aan de binnenband van zijn rechterknie opgelopen. Dat meldt zijn club Ajax via de clubkanalen. De Marokkaans international liep de blessure op in het duel tegen Kameroen, waarin hij twee keer scoorde. Hij kan daardoor niet in actie komen tegen AEK Athene, waar Ajax zich kan plaatsen voor de volgende ronde van de Champions League.

Ajax 2 weken zonder Ziyech

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Hakim Ziyech heeft een verrekking aan de binnenband van zijn rechterknie opgelopen. Onderzoek in Amsterdam wees dat maandag uit, zo meldt Ajax.

Ziyech liep de blessure op in duel met Kameroen. Hij scoorde in dat duel 2 keer, waarvan 1 keer op zeer fraaie wijze.

De verwachting is dat hij 2 weken aan de kant staat en dus sowieso de duels met NAC Breda, AEK en ADO Den Haag mist.

Sfeerverslag: Heerlijk nieuwsrijke AVA

Bron: www.ajaxshowtime.com

Wie dacht dat het vrijdag 16 november een rustige Algemene Vergadering voor Aandeelhouders (AVA) zou worden, kwam toch ietwat 'bedrogen' uit. Zo werd bekendgemaakt dat Noussair Mazraoui een nieuwe contractaanbieding heeft gekregen, dat Ajax en clubarts Don de Winter uit elkaar zijn gegaan, dat Leo van Wijk is opgestapt als voorzitter van de Raad van Commissarissen (RvC) en bovendien gaf directeur spelersbeleid Marc Overmars een update over het selectiebeleid met het oog op volgend seizoen. Een sfeerverslag.

Van der Vaart toegezongen door Spurs-fans

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Vorige week kondigde Rafael van der Vaart aan dat hij per direct stopt met voetballen. Hij liep bij Esbjerg een blessure op en zag het niet zitten om te moeten revalideren en voorlopig niet te kunnen spelen.

Na Ajax speelde Van der Vaart onder andere bij HSV, Real Madrid, Tottenham Hotspur. Vooral bij de Engelse club heeft hij indruk gemaakt. Een week nadat hij stopte als profvoetballer, wordt hij nog altijd toegezongen door de supporters van Spurs.

Pages

Subscribe to Blessure