Blessure

Daniëlle van de Donk op tijd hersteld van zware blessure voor Champions League-finale

Bron: www.ad.nl

Daniëlle van de Donk keert voor de finale van de Champions League terug in de selectie van Olympique Lyon. De international van Oranje liep eind vorig jaar een zware blessure aan haar rechterbeen op. Van de Donk is na een maandenlange revalidatie weer fit en maakt deel uit van de selectie van trainster Sonia Bompastor voor de Europese finale van zaterdag in Turijn tegen FC Barcelona.

AD: ‘Danilo maakt transfervrije overstap naar Feyenoord’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Volgens het Algemeen Dagblad gaat Danilo een gevoelige overstap maken. Naar verluidt gaat de Braziliaanse spits een vierjarig contract bij aartsrivaal Feyenoord tekenen. Danilo beschikt over een aflopend contract waardoor Feyenoord geen transfersom voor hem hoeft te betalen. Waar vorig jaar Steven Berghuis de overstap van Feyenoord naar Ajax aandurfde, doet Danilo nu dus het omgekeerde.

Douvikas maakt FC Utrecht én FC Twente blij: wordt Utrecht nog zesde?

Bron: www.ad.nl

Ver, heel ver in blessuretijd schoot de Griekse spits Tasos Douvikas zijn ploeg FC Utrecht woensdag naast AZ (2-2). FC Twente werd daardoor definitief vierde en gaat dus Europa in, waarna donderdag een krat bier bij Stadion Galgenwaard werd afgeleverd en er zelfs Twente-fans waren die hun shirt bedrukten met ‘Douvikas’ en ‘90+4’. Voor FC Utrecht bleef door het doelpunt de hoop op de zesde plek levend.

TV-tip: Zo kijk je de kampioenswedstrijd Ajax – sc Heerenveen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Afgelopen zondag leek het in Alkmaar even helemaal mis te gaan voor Ajax, maar werd het uiteindelijk nog 2-2. En het werd een nog mooiere dag toen PSV diep in blessuretijd ook tegen een gelijkspel aan liep. Daardoor kan Ajax vanavond in de Johan Cruijff Arena tegen sc Heerenveen kampioen worden.

Het stadion is uitverkocht en ook in de kroegen in Amsterdam zal het druk zijn, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om gewoon lekker thuis te kijken.

Vermoedelijke opstelling Ajax tegen sc Heerenveen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Vanavond is het zover! Ajax kan in de Johan Cruijf ArenA tegen sc Heerenveen de 36e landtitel binnenhalen. De Amsterdammers moeten dan echter wel winnen van de club uit Friesland. Alleen dan kan PSV Ajax niet meer achterhalen in puntenaantal. Gelukkig lijkt Heerenveen voor Ajax altijd een perfecte tegenstander. In de afgelopen twee seizoenen wist Ajax immers telkens te winnen van Heerenveen.

Pages

Subscribe to Blessure