Blessure

B-keuze Ajax verliest bij debuut Magallan en rentree Veltman

Bron: source

Ajax heeft donderdagnacht (Nederlandse tijd) in de Verenigde Staten een oefennederlaag geleden tegen Flamengo. Het duel om de Florida Cup eindigde in reguliere speeltijd onbeslist (2-2), maar de Brazilianen toonden zich scherper in de strafschoppenreeks. Hoogtepunten waren de eerste minuten van aanwinsten Lisandro Magallan en Lassina Traoré. Maar ook de rentree van Joël Veltman. De verdediger, die in april 2018 ernstig geblesseerd raakte, maakte tijdens het eerste oefenduel van het nieuwe jaar de gehele tweede helft vol.

Ajax verliest van Flamengo na penalty’s

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft op de Florida Cup na strafschoppen verloren van Flamengo, na een 2-2 eindstand. Erik ten Hag stuurde zijn tweede keus het veld in. Lisandro Magallán maakte zijn officieuze debuut voor Ajax. De verdediger, overgekomen van Boca Juniors, had een basisplaats in het duel om de Florida Cup en miste net als Joël Veltman een penalty in de uiteindelijk beslissende strafschoppenreeks: 4-3. Laatstgenoemde maakte na rust na lang blessureleed voor het eerst zijn opwachting, terwijl Lassina Traoré in de tweede helft eveneens zijn officieuze debuut maakte.

B-keuze Ajax verliest na penalty's van Flamengo

Bron: source

Ajax heeft donderdagavond (lokale tijd) in de Verenigde Staten een oefennederlaag geleden tegen Flamengo. In het kader van de Florida Cup namen de Amsterdammers het op tegen de Brazilianen, wat leidde tot een vermakelijke eerste helft met veel goals en een wat mindere tweede helft met vooral veel wissels. Doordat het een toernooi betrof moesten penalty's na een 2-2 eindstand uitsluitsel geven. Ajax nam de strafschoppen slechter en dus mocht Flamengo zich winnaar van het duel noemen.

Pages

Subscribe to Blessure