Blessure

Lamprou ook komend seizoen een van de Ajaxdoelmannen

Bron: www.ajaxlife.nl

Lamprou keepte tot dusver twee wedstrijden voor Ajax. © Pro Shots

Kostas Lamprou maakt ook komend seizoen deel uit van de selectie van Ajax. De derde doelman verlengt zijn aflopende contract met een jaartje, tot de zomer van 2019. Het kan niet anders of dit wordt spoedig bekend.

Lamprou maakte woensdag zijn opwachting tijdens de eerste echte veldtraining. Alsof dit nog geen concrete aanwijzing was, bevestigde Erik ten Hag naderhand nog maar eens dat de Griek ook komend seizoen van de partij is.

Diverse blessurezorgen in eerste week van voorbereiding

Bron: www.ajaxlife.nl

Beide De Jongs zitten in de lappenmand. © Pro Shots

De selectie is half juni nog altijd behoorlijk intact, maar diverse spelers zijn nog verre van topfit. Aan de ene kant is dat logisch omdat alles nu pas weer begint, aan de andere kant had je ook gehoopt dat enkele blessures tot het verleden behoorden.

Het was goed om Vaclav Cerny en Daley Sinkgraven weer op het trainingsveld te zien, maar Cerny is voorlopig nog niet inzetbaar. Erik ten Hag had het zelfs over ‘het najaar’ voordat hij Cerny weer in actie verwacht.

Herstel Veltman volgens plan: "Mik op tweede seizoenshelft"

Bron:

Terwijl voor de meeste voetballers de vakantie is aangebroken, werkt Joël Veltman nog altijd hard aan zijn herstel. De verdediger ligt naar eigen zeggen op schema en verwacht begin 2019 weer zijn eerste minuten te kunnen maken. "Ik mik op de tweede seizoenshelft. Alles wat daarvoor al komt, is mooi meegenomen. Maar ik ga geen haast maken. Beter een maand langer aan de kant en dat het dan ook echt goed is, dan een week te vroeg terug."

Pages

Subscribe to Blessure