Kampioen

Schreuder: "Ik probeerde hem mee te nemen naar Ajax, maar..."

Bron: source

Ajax kwam vorig jaar in de zoektocht naar een opvolger van Erik ten Hag uit bij Alfred Schreuder. De in Barneveld geboren oefenmeester was kort daarvoor kampioen geworden met Club Brugge, waar hij samenwerkte met Charles de Ketelaere. Als het aan Schreuder had gelegen, had De Ketelaere vorige zomer de overstap gemaakt naar Ajax. De Belg had echter een duidelijke voorkeur voor AC Milan.

Video: Kale en Kokkie vragen zich af: wordt Ajax nog kampioen?

Bron: ajaxfanzone.nl

Normaal gesproken zien we Kale en Kokkie ergens in een Ajax-café of bij de Toekomst, maar vandaag analyseren de heren Ajax vanaf de achterbank van een Oldsmobile uit Colorado. Een mooie klassieke oldtimer voor twee echte Ajax-oldtimers een betere combinatie is er niet. Vanaf de achterbank analyseren de mannen de afgelopen weken van Ajax, want er is genoeg gebeurd. Bijvoorbeeld de Klassieker verliezen, Gerry Hamstra die lijkt te vertrekken en de vormdip van meerdere Ajax-spelers.

Driessen en Derksen maken Ajax met de grond gelijk: "Lachwekkend"

Bron: source

Ajax beleeft een ronduit dramatisch seizoen. Na de kansloze uitschakeling in de Champions League werden de Amsterdammers vorige maand ook uit de Europa League geknikkerd en na de nederlaag tegen Feyenoord lijken ze de landstitel eveneens te kunnen vergeten. Het is niet de vraag of, maar wanneer er koppen gaan rollen. Dat zou snel kunnen gaan gebeuren, want met Julian Ward is de nieuwe technisch directeur al onderweg. Valentijn Driessen begrijpt niks van die keuze.

Kale en Kokkie: De Podcast

Bron: ajaxfanzone.nl

Op de zevende sterfdag van Johan Cruijff maken Kale en Kokkie samen de balans op in deze speciale uitzending. Ajax speelt dit weekeinde niet vanwege twee interlands, en over de kater van de wedstrijd tegen Feyenoord zwijgen ze verder. Er is namelijk werk aan de winkel. Een jaar geen kampioen worden kan, maar er moet van alles gebeuren. Van scouting tot trainers, het bestuur en de selectie. Wat zou Cruijff doen?. ‘Laat nou eindelijk eens de talentvolle jeugd doorstromen’.

 

Pages

Subscribe to Kampioen