Kampioen

FC Den Bosch voor meer dan de helft in Amerikaanse handen

Bron: www.ad.nl

FC Den Bosch komt deels in Amerikaanse handen. De club uit de Keuken Kampioen Divisie bereikte vrijdag een akkoord met investeerders van Pacific Media Group, Partners Path Capital, Randy Frankel, Chien Lee en Krishen Sud. Zij hebben meer dan 50 procent van de aandelen van de club. De al bestaande aandeelhouders zijn Forza FC Den Bosch en de Stichting Behoud Betaald Voetbal ‘s- Hertogenbosch.

Berghuis raakte op EK overtuigd van Ajax-transfer

Bron: source

Steven Berghuis zette maandagmiddag zijn langverwachte handtekening bij Ajax. De 29-jarige aanvaller rondde daarmee zij uiterst pikante transfer van Feyenoord naar de aartsrivaal af. De linkspoot wilde eigenlijk pas na het Europees kampioenschap plannen maken over zijn toekomst, maar raakte in het trainingskamp met Oranje overtuigd.

'Is het voor Ajax verantwoord nóg meer geld te weigeren?'

Bron: source

Ajax beleeft vooralsnog een relatief rustige transferzomer. De Amsterdammers namen weliswaar afscheid van enkele spelers, maar het kampioenselftal is nog bijeen. Tel daarbij op dat Steven Berghuis werd aangetrokken en er kan rustig geconcludeerd worden dat trainer Erik ten Hag in luxe baadt. Bovendien is er volgens De Telegraaf nog vijftien miljoen euro over voor nieuwe aankopen.

Nederlandse beachhandbalcoach snapt niets van bikinibroekjesgate: ‘Moeten ze ervoor kiezen niet mee te doen’

Bron: www.ad.nl

Consternatie in beachhandballand: de Noorse dames hebben een flinke geldboete gekregen nadat ze niet in korte bikinibroekjes speelden, maar in normale korte broekjes tijdens het Europees kampioenschap in Bulgarije. De Nederlandse bondscoach Peter Portengen begrijpt het besluit van de Europese Handbal Federatie (EHF), hoewel hij de regels zelf ook vreemd vindt.

Pages

Subscribe to Kampioen