PEC Zwolle

Ajax in Enschede op bezoek bij gedeeld koploper FC Twente

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax was tijdens het afgelopen interlandweekeinde de nummer 11 van de ranglijst in de Eredivisie en gaat direct daarna op bezoek bij FC Twente, dat in de competitie nog geen punt verspeelde en derde staat. In Europees verband ging het de Amsterdammers wel beter af dan de Tukkers. En zo speelt Ajax dit najaar in de UEFA Europa League, terwijl FC Twente zich volledig op de Eredivisie kan richten.

Bizarre slotfase met tijdelijke staking én twee goals: Almere City grijpt tegen PEC Zwolle naast historisch punt

Bron: www.ad.nl

Almere City FC heeft op knotsgekke wijze naast het eerste punt uit de clubgeschiedenis in de eredivisie gegrepen. Voor eigen publiek tegen PEC Zwolle, een andere promovendus, maakte de ploeg van trainer Alex Pastoor diep in blessuretijd de gelijkmaker, maar amper een minuut later viel toch nog de 1-2. Na die goal werd de wedstrijd tijdelijk gestaakt omdat vanaf de tribunes een beker op het veld belandde.

Salah-Eddine ziet overstap naar PEC Zwolle niet zitten

Bron: ajaxfanzone.nl

Anass Salah-Eddine heeft een overstap naar PEC Zwolle geweigerd, zo meldt De Telegraaf vrijdagmiddag. Of Zwolle de linksback/linkermiddenvelder voor tijdelijk of permanente wilde overnemen is niet bekend.  Ajax verraste eerder op de dag door met Borna Sosa voor tien miljoen euro over te nemen van VfB Stuttgart, weer een linksachter te halen. Eerder deze zomer haalde Ajax Gaston Ávila al.

TransferTalk | Feyenoord denkt aan doelman van City, technisch directeur weg bij PEC Zwolle

Bron: www.ad.nl

De internationale transfercarrousel draait nog tot donderdagavond op volle toeren. Dat betekent nog dagenlang spanning, in Nederland en de rest van Europa: wat zijn potentiële transfers, welke geruchten steken nog de kop op en welke transfers worden vandaag of morgen bevestigd? Volg de laatste ontwikkelingen in onze rubriek TransferTalk. Bekijk hier de transfers van de laatste weken. Check hier alle afgeronde zomertransfers in de eredivisie!

Pages

Subscribe to PEC Zwolle