PEC Zwolle

Ajax Vrouwen winnen uitwedstrijd tegen PEC Zwolle: 2-4

Bron: ajaxfanzone.nl

De Ajax Vrouwen hebben goede zaken gedaan in de competitie door de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle met 2-4 te winnen. PEC Zwolle kwam nog wel op voorsprong maar Van den Bighelaar en Jansen zorgden voor een 1-2 voorsprong. Uiteindelijk gingen beide elftallen rusten met een 2-3 voorsprong voor Ajax want PEC Zwolle-speelster Rebecca Doejaaren en Ajacied Iina Salmi wisten opnieuw te scoren. Na de thee scoorde Vanity Lewerissa de 2-4 en daar bleef het uiteindelijk ook bij. De Ajax Vrouwen hebben met de overwinning de koppositie gepakt al spelen PSV en FC Twente zondag nog tegen elkaar.

Ajax Vrouwen verslaan PEC Zwolle in doelpuntrijk duel

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax ging in de derde ronde van de competitie op bezoek in Zwolle voor de wedstrijd tegen PEC Zwolle. Deze wedstrijd was vooral voor de Zwolse dames pikant, omdat vier maanden geleden de bekerfinale ook tussen deze twee ploegen ging. Toen was het Ajax dat in de dying seconds van de bekerfinale toesloeg via buitenspeelster Lewerissa. De verslagenheid was toen enorm bij de dames uit Zwolle. De Zwolse dames zinden dus op wraak. De Ajax vrouwen waren dus gewaarschuwd voor een tot op het bot gemotiveerd PEC Zwolle.

Ajax Vrouwen spelen teleurstellend gelijk tegen Heerenveen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De Ajax Vrouwen hebben zondag in de tweede speelronde van de Eredivisie teleurstellend gelijk gespeeld tegen sc Heerenveen. Op sportpark De Toekomst bleef het 0-0.

Ajax ging op zoek naar de aanval, maar dit verzandde voornamelijk in het rondspelen van de bal achterin. Trainer Danny Schenkel gaf tegenover de NOS dan ook toe dat zijn team ‘geen reclame was gemaakt voor het vrouwenvoetbal’.

Ajax bezet momenteel de derde plek in de competitie, met vier punten uit twee wedstrijden. Aanstaande vrijdag gaan de vrouwen op bezoek bij PEC Zwolle.

 

Opnieuw wijzigingen in speelschema: Twee duels Ajax van zaterdag naar vrijdag

Bron: ajaxfanzone.nl

De KNVB heeft opnieuw twee wedstrijden van Ajax verplaatst. PEC Zwolle – Ajax verhuist van zaterdag 2 naar vrijdag 1 november. Ajax-Willem II verhuist van zaterdag 7 naar vrijdag 6 december. Ook het duel tussen Ajax en sc Heerenveen op zaterdag 14 september wordt vervroegd naar 18:30 uur. Duels in de Eredivisie kunnen op verzoek van alle clubs die aan Europees voetbal deelnemen, worden verplaatst naar een ander tijdstip of datum. Zo kunnen de spelers meer rust krijgen richting andere belangrijke wedstrijden.

Transfermarkt gesloten: Tijd om de balans op te maken

Bron: ajaxfanzone.nl

Afgelopen nacht is de Nederlandse transfermarkt gesloten. Tijd dus om de balans op te maken. Bij Ajax geen transfers meer op de slotdag. De Nederlandse clubs hebben in de zomerse transferwindow een nieuw record gevestigd. In totaal maakten 670 spelers een transfer van, naar of binnen Nederland; dat zijn er 22 meer dan in het voormalige recordjaar, 2017 (648). De meerderheid van de transfers in deze zomer bestaat uit binnenlandse transfers (260). 177 spelers verruilden Nederland voor een buitenlands avontuur en 233 spelers bewandelden de omgekeerde weg.

Pages

Subscribe to PEC Zwolle