Liverpool

Live Ajax – FK Bodø/Glimt: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax vervolgt haar Europese weg donderdagavond in de Conference League tegen FK Bodø/Glimt. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je wederom een tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Ajax en PSV in evenwicht: 1:1

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft zaterdagavond een punt overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen PSV. In een enerverende topper kwam Ajax via Steven Berghuis al vroeg op voorsprong, waarna Luuk de Jong kort voor rust de gelijkmaker binnenkopte. In de tweede helft was de boomlange spits met een bal op de kruising dicht bij een tweede treffer, maar uiteindelijk bleef de wedstrijd steken op een 1-1 gelijkspel.

Voetbalpodcast | ‘Het gaat een relatief rustige transferdag worden in Engeland’

Bron: www.ad.nl

Wie gaat waar heen? Welke speler maakt nog een mooie transfer? De Engelse markt lijkt vooral rustig deze winter. In tegenstelling tot de Nederlandse topclubs. Hoe kan dat? En hoe gaat het bij Liverpool daags na het aangekondigde vertrek van Jürgen Klopp aan het einde van het seizoen? Etienne Verhoeff bespreekt het met Geert Langendorff vanuit Engeland en met PSV-watcher Rik Elfrink.

Voetbalpodcast | ‘Bij Barcelona en Liverpool verwacht ik Arne Slot niet op het lijstje’

Bron: www.ad.nl

De trainerscarrousel gaat draaien. Liverpool, FC Barcelona en Ajax zoeken allemaal nog een trainer voor volgend seizoen. Feyenoord liet zondag punten liggen tegen FC Twente. De openheid van Joseph Oosting over transfers. De strijd om plek 3 die weer open is en de laatste dagen van de winterse transferperiode. Etienne Verhoeff bespreekt het in de AD Voetbalpodcast met Mikos Gouka.

Pages

Subscribe to Liverpool