Liverpool

‘Bologna aast op Schuurs; Liverpool op Antony’

Bron: ajaxfanzone.nl

Het Italiaanse Bologna heeft interesse om Perr Schuurs(foto) los te weken bij Ajax, zo schrijft althans de Italiaanse journalist Nicolò Schira op zijn Twitter-account. Volgens de journalist is de nieuwe technisch directeur van Bologna; Giovanni Sartori, helemaal weg van Schuurs en probeerde hij twee jaar geleden al , toen Sartorinog technisch directeur was bij Atalanta Bergamo, naar Italië te halen. 

Manchester United gaat vol voor Antony met bod van 46,5 miljoen euro

Bron: ajaxfanzone.nl

Manchester United gaat er alles aan doen om Antony in te lijven, zo meldt ESPN. Bronnen rond de nieuwszender melden dat de club van Erik ten Hag 40 miljoen pond (46,5 miljoen euro) over heeft voor de buitenspeler. Antony wordt al langer in verband gebracht met een overgang naar de Premier League-gigant. Ook ploeggenoten Jurriën Timber en Lisandro Martínez staan naar verluidt op het wensenlijstje van Ten Hag.

Van Dijk vond Oranje op alle fronten goed: ‘Op naar meer, zou ik zeggen’

Bron: www.ad.nl

Aanvoerder Virgil van Dijk vond dat Oranje in Brussel tegen België op alle fronten goed heeft gespeeld. Dat zei hij na de 1-4 overwinning van het Nederlands elftal. ,,Dit was voor ons een goede start van de Nations League”, aldus de verdediger van Liverpool bij de NOS. ,,We hebben ons plan heel goed uitgevoerd. Vaak veroverden we de bal op gevaarlijke plekken. Daardoor zijn ook doelpunten gevallen.”

Pages

Subscribe to Liverpool