Liverpool

Zo kan Ajax in pot 2 terecht komen bij de Champions League 2021/2022

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De landstitel en dus plaatsing voor de Champions League kunnen Ajax inmiddels bijna niet meer ontgaan. Maar in welke pot Ajax komend seizoen terecht zal komen, is nog even de vraag. Afhankelijk van de ontwikkelingen in andere competities, de Champions League en de Europa League, zal dat pot 2 of pot 3 zijn. In pot 2 zitten ook grootmachten als FC Barcelona en Real Madrid, die Ajax graag zal willen ontlopen.

We leggen uit hoe Ajax in pot 2 terecht kan komen.

Klopp smeekt De Boer: ‘Virgil van Dijk naar het EK? Ik zie het niet voor me’

Bron: www.ad.nl

Trainer Jürgen Klopp heeft nogmaals laten weten dat Virgil van Dijk niet voor een rentree bij Liverpool staat. Ook hoopt de Duitse trainer dat Frank de Boer de aanvoerder van Oranje volgende maand thuislaat tijdens het EK, zo zegt hij vandaag in Daily Mail. ,,Laat ik voorop stellen dat hij op de goede weg is, maar hij duurt echt nog weken voor Virgil maar in de buurt is van een rentree.”

Michel Vorm: ‘Ik kreeg van Ajax-supporters kaarten aangeboden voor de finale’

Bron: www.voetbalzone.nl

Michel Vorm speelde met Oranje op het WK 2014 tegen Brazilië en stond met FC Utrecht op Anfield tegenover Liverpool, maar beleefde de meest krankzinnige wedstrijd uit zijn voetballoopbaan in de Johan Cruijff ArenA, waar hij als speler van Tottenham Hotspur van dichtbij getuige was van een Champions League-ontsnapping die zijn weerga niet kende. In gesprek met Voetbalzone blikt de

Ajax laat de winst liggen tegen Utrecht

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het doel was duidelijk. Ajax moest vandaag winnen om aanstaande zondag voor de 35e kampioen te worden. Daarvoor moest er wel vandaag gewonnen worden van FC Utrecht. Erik ten Hag had ten aanzien van de gewonnen bekerfinale tegen Vitesse gekozen voor twee wijzigingen: Klaassen en Anthony zaten op de bank en het was dit keer de beurt aan David Neres en Mohammed Kudus om vanaf het begin te starten. De Ghanees begon weergaloos aan het seizoen, totdat hij in de wedstrijd tegen Liverpool geblesseerd raakte. Na die blessure bereikte hij nooit meer dat niveau.

Pages

Subscribe to Liverpool