Liverpool

TV-tip: Zo kijk je Ajax – FC Midtjylland

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax kwam gelukkig goed uit de interlandperiode en kon afgelopen zondag al freewheelend naar een zege op Heracles Almelo. Toch waren er zorgen, want flink wat spelers vielen geblesseerd uit. Gelukkig lijkt vanavond tegen FC Midtjylland iedereen weer inzetbaar te zijn, op de langdurig geblesseerde Mohammed Kudus na uiteraard.

Live Ajax – FC Midtjylland: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt vanavond om 21:00 uur een thuiswedstrijd in de groepsfase van de Champions League en daarin is FC Midtjylland de tegenstander. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Ten Hag ziet Klaassen geblesseerd uitvallen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Bij de topclubs raken veel spelers geblesseerd door het drukke programma en zit bij sommige coaches zelf hun volledige verdediging in de ziekenboeg. Ook Erik ten Hag zag zondag weer een speler uitvallen. Davy Klaassen verliet zondagmiddag geblesseerd het veld en is daardoor een groot vraagteken voor Midtjylland thuis aankomende woensdagavond.

Branie: Verdient de 'nieuwe' Klaassen een plek in de Oranje-basis?

Bron: www.ajaxshowtime.com

Het voetbalweekend zit er weer op en de interlandperiode is aangebroken. Dat betekent dat het weer tijd is om te praten over de voorbije periode van Ajax. In een nieuwe aflevering van de podcast Branie gaan presentator Ronald Ockhuysen (hoofdredacteur Het Parool), Dick Sintentie (Ajax-watcher Het Parool) en onze adjunct-hoofdredacteur Jesse ter Haar in gesprek over de gang van zaken bij Ajax. Blok twee zit erop, dus tijd voor een terugblik én een blik op wat komen gaat.

Pages

Subscribe to Liverpool