A.S. Roma

‘Raiola klaar om op oorlogspad te gaan vanwege situatie Kluivert”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Justin Kluivert begon veelbelovend bij AS Roma met een assist bij zin debuut, maar niets is zo veranderlijk als de voetballerij. Tegen Real Madrid zat Kluivert niet eens op de bank, hij werd buiten de wedstrijdselectie gelaten.

Volgens Corriero dello Sport zou Kluivert ontevreden zijn met de hoeveelheid speeltijd die hij krijgt en zou Mino Raiola al klaar zijn om op oorlogspad te gaan. Kluivert maakte tot nu toe 73 minuten in de Serie A. Roma kent sowieso nog niet echt een lekkere start: het staat op 5 punten uit 4 duels.

Kluivert ziet Ajax CL halen: “Voelt een beetje gek, beetje dubbel”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Justin Kluivert vertrok afgelopen zomer naar AS Roma en zag vervolgens zijn oud-teamgenoten bij Ajax de Champions League halen. Toch heeft hij geen spijt van zijn transfer, zo zegt hij in Voetbal International.

“De eerste maanden zijn sportief goed verlopen voor mij”, blikt Kluivert terug op zijn eerste maanden in Italië. “Op de trainingen kan ik mezelf laten zien, en in de wedstrijden heb ik al de nodige minuten kunnen maken. Natuurlijk is een basisplaats het doel, daar ga ik dit seizoen voor.”

David Neres verlengt contract

Bron: ajaxfanzone.nl

Na al het goede nieuws over spelers die bij Ajax blijven, besloot David Neres zijn contract dat liep tot 2021 te verlengen tot 30 juni 2022. David zou dit seizoen zomaar naar AS Roma kunnen verdwijnen maar gelukkig heeft Ajax alles op alles gezet om hem in Amsterdam te houden. Tegen Ajax TV zei hij :’Ik ben echt heel blij. Mijn harde werken wordt gezien. Ik denk dat het goed gaat, maar ik kan nog beter. Ik moet nu niet stoppen en kan nog veel meer laten zien’. Neres maakte in de 56 duels die hij speelde 18 doelpunten en ‘loopt’ daarmee 1 op 3.

Dit is wat de oud-Ajacieden in de Serie A verdienen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Met Arek Milik, Justin Kluivert, Mitchell Dijks en Amin Younes, zijn er dit seizoen vier oud-Ajacieden actief in de Italiaanse competitie. La Gazetta dello Sport publiceerde de salarissen van alle spelers in de Serie A.

Arek Milik verdient bij Napoli met 2,5 miljoen euro per jaar verreweg het meeste van het viertal. Ploeggenoot Amin Younes, die tot dusver nog geen minuut speelde voor zijn nieuwe club, moet het met een miljoen minder doen.

Pages

Subscribe to A.S. Roma