A.S. Roma

Ten Hag verdedigt Gravenberch: "Zijn status is veranderd"

Bron: source

Ryan Gravenberch wist donderdagavond zijn stempel op de Europa League-wedstrijd tussen AS Roma en Ajax (1-1) niet te drukken. Volgens analist Henk Spaan had de achttienjarige middenvelder zelfs in de rust gewisseld moeten worden. Erik ten Hag neemt het op voor Gravenberch, die volgens de trainer vanwege zijn nieuwe status beter in de gaten worden gehouden door tegenstanders.

Vermoedelijke opstelling Ajax tegen Vitesse

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Na de onnodige uitschakeling tegen AS Roma moet de knop om voor de bekerfinale van aankomende zondag. Ajax gaat er alles aan doen om, na deze tegenvaller, de dubbel naar Amsterdam te brengen. Het kampioenschap kan bijna niet meer fout gaan, en zondag is het tijd voor de eerste finale van het seizoen. De ploeg van Erik ten Hag neemt het om 18.00u op tegen Vitesse, in De Kuip.

TV-tip: Zo kijk je Ajax – Vitesse

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Na de ongelukkig Europese uitschakeling tegen AS Roma donderdag, staat aankomende zondag alweer het volgende belangrijke duel op het programma; de bekerfinale tegen Vitesse. De knop moet om en er moet gewonnen worden om de dubbel naar Amsterdam te brengen. De wedstrijd begint om 18.00u.

Pages

Subscribe to A.S. Roma