A.S. Roma

Welke keepers heeft Ajax onder contract staan?

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax1.nl heeft alle keepers die op dit moment bij Ajax onder contract staan voor je op een rijtje gezet.

Maarten StekelenburgGeboortejaar: 1983Team: Ajax 1Contract tot: 1 juli 2022

De doelman speelde in het verleden ook al jaren voor Ajax, voordat hij de stap naar het buitenland maakte. Na avonturen bij onder andere AS Roma en Everton is hij nu weer terug in Amsterdam. De routinier speelde de afgelopen jaren niet tot nauwelijks wedstrijden, maar laat bij Ajax zien dat hij nog altijd kan keepen.

Brighton nadert akkoord met Ajax over Kjell Scherpen, transfersom van vijf miljoen genoemd

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax lijkt definitief afscheid te gaan nemen van Kjell Scherpen en volgens De Telegraaf is er zo goed als zeker een akkoord bereikt met Brighton & Hove Albion. De werkgever van Joël Veltman zou vijf miljoen willen betalen voor de doelman die in 2019 voor 1,5 miljoen overkwam van FC Emmen. Scherpen maakte dit seizoen zijn debuut in het eerste elftal van Ajax maar met name in de thuiswedstrijd tegen AS Roma maakte hij geen sterke indruk. Ook een aantal Nederlandse clubs hadden interesse in de doelman maar pas als de transfer naar Engeland afketst, komen zij weer in beeld.

Reiziger tekent voor 3 jaar bij Vitesse

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Daan Reiziger heeft voor 3 jaar getekend bij Vitesse. Bij Ajax had de doelman een aflopend contract, waardoor de Arnhemmers hem transfervrij kunnen overnemen.

De 19-jarige doelman speelde sinds 2016 bij Ajax. Een paar maanden geleden maakte hij zijn debuut in het betaald voetbal en zat hij voor het eerst bij de selectie van Ajax 1. Zo was hij tegen AS Roma onderdeel van de selectie en tijdens de kampioenswedstrijd.

AS Roma en Napoli jagen op 17-jarige Ajacied Milovanovic

Bron: ajaxfanzone.nl

AS Roma en Napoli hebben beiden hun zinnen gezet op Metja Milovanovic, zo meldt de Italiaanse sportkrant Gazetta dello Sport. Milovanovic is een 17-jarige linker centraleverdediger met Servische roots en een Nederlands paspoort en de aanvoerder van Oranje Onder 17.  De linkspoot werd geboren in Vlaardingen en speelde in de jeugd eerder voor Feyenoord en Sparta. Afgelopen seizoen speelde hij voor Ajax onder-17.

‘Ajax verhuurt Scherpen aan PEC Zwolle’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Volgens ESPN wordt Kjell Scherpen komend seizoen door Ajax verhuurd aan PEC Zwolle.

De doelman verruilde FC Emmen in 2019 voor Ajax. In zijn eerste seizoen keepte hij vooral in Jong Ajax. Mede door de schorsing van Andre Onana zat Scherpen dit seizoen vaker bij de selectie van Ajax 1 en kwam hij ook tot 4 wedstrijden: 2 in de Eredivisie, 1 in de KNVB-beker en 1 in de Europa League: de kwartfinale tegen AS Roma.

Maarten Stekelenburg verlengt contract tot medio 2022

Bron: ajaxfanzone.nl

Maarten Stekelenburg en Ajax verlengen hun samenwerking tot juli 2022, zo weet Ajax te melden. De 39-jarige goalie speelde 301 officiële wedstrijden voor het eerste elftal en werd met Ajax vier keer landskampioen. Daarnaast won hij met Ajax vier maal de Johan Cruijff Schaal en vier maal de KNVB Beker. De sluitpost speelde onder ander voor AS Roma, Fulham, Monaco, Southampton en Everton maar bij Ajax blijven is waar hij nu vol op inzet.

Pages

Subscribe to A.S. Roma