A.S. Roma

De Ligt on final shortlist for Golden Boy Award

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Matthijs de Ligt has made the final shortlist for the Golden Boy Award, the prize by the Italian Tuttosport, which is handed to the biggest talent each year.

Besides De Ligt, Justin Kluivert (AS Roma), Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Vinicius Jr.(Real Madrid) and Italy’s Patrick Cutrone (AC Milan) still have a chance to win the prestigious prize as well.

On 17 December the winner will be announced at a gala event in Turin.

AS Roma gaat op ‘missione olandese’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het is inmiddels geen nieuws meer dat AS Roma spelers van Ajax nauwlettend in de gaten houdt. Justin Kluivert ging afgelopen zomer die kant op en ook Hakim Ziyech en David Neres konden naar de Italiaanse hoofdstad.

Maar nu begint Roma aan de ‘missiven olandese’, aldus Gazetta dello Sport. De komst van Donny van de Beek zou de prioriteit hebben, maar Ziyech, Neres en De Ligt zouden nog altijd begeerd worden door de Italianen.

AS Roma zou volgens de Italiaanse sportkrant zelfs al in januari voor Van de Beek willen gaan.

Sfeerverslag: Heerlijk nieuwsrijke AVA

Bron: www.ajaxshowtime.com

Wie dacht dat het vrijdag 16 november een rustige Algemene Vergadering voor Aandeelhouders (AVA) zou worden, kwam toch ietwat 'bedrogen' uit. Zo werd bekendgemaakt dat Noussair Mazraoui een nieuwe contractaanbieding heeft gekregen, dat Ajax en clubarts Don de Winter uit elkaar zijn gegaan, dat Leo van Wijk is opgestapt als voorzitter van de Raad van Commissarissen (RvC) en bovendien gaf directeur spelersbeleid Marc Overmars een update over het selectiebeleid met het oog op volgend seizoen. Een sfeerverslag.

Neres rejected offers from AS Roma and Borussia Dortmund

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

David Neres rejected offers from AS Roma and Bourssia Dortmund last summer, the winger admits to UOL.

“I rejected proposals from Roma and Borussia Dortmund. I think I still have to grow a lot and win some titles here at Ajax. It was not the right time, I spoke with my family and my agent. Certainly these clubs play in competitions better than the Dutch league, but when I make the big jump, I want to be 100% ready.”

AS Roma houdt Van de Beek in de gaten

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Noem een willekeurige Ajax-speler en je bent er al bijna zeker van dat ‘ie op de radar is van AS Roma. Afgelopen zomer maakte Justin Kluivert de overstap naar de Italiaanse hoofdstad en ook Hakim Ziyech vertrok bijna die kant op.

Maar de Romeinen lijken nog lang niet uit geshopt in Amsterdam en zouden nu hun oog hebben laten vallen op Donny van de Beek, aldus Corriere dello Sport. De Romeinen zouden een plan smeden om Van de Beek los te weken uit Amsterdam, ondanks dat hij in januari nog zijn contract verlengde.

De Vergeten Voetballer #4: Chivu

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De vergeten voetballer is een speler, die in dienst van Ajax is geweest en die op ons als supporters een onuitwisbare indruk heeft gemaakt. Of een Ajax-voetballer waar wij goede en warme herinneringen aan hebben beleefd, een voetballer die bekend is geworden door een incident of gewoon om zijn verdiensten voor onze mooie club. In deel 4 van deze rubriek richten wij onze aandacht op Cristian Chivu. De voetballer die vele harten voor altijd heeft gestolen.

‘Denk dat ik één van de jongens ben die toekomst Oranje moeten vormen’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Justin Kluivert speelt dinsdagavond met Jong Oranje het EK-kwalificatieduel tegen Jong Oekraïne. De aanvaller van AS Roma hoopt zich zo snel mogelijk in de kijker te spelen bij bondscoach van het Nederlands elftal van Ronald Koeman.

“Je ziet dat Oranje aan het terugkomen is, dat is mooi om te zien”, zegt Kluivert in De Telegraaf. “Daarvan deel kunnen uitmaken, is een mooi vooruitzicht. Dit keer zit ik er dan niet bij, maar ik denk dat ik onder anderen één van de jongens ben die de toekomst zouden moeten vormen.”

Pages

Subscribe to A.S. Roma