A.S. Roma

Maarten Stekelenburg verlengt contract tot medio 2022

Bron: ajaxfanzone.nl

Maarten Stekelenburg en Ajax verlengen hun samenwerking tot juli 2022, zo weet Ajax te melden. De 39-jarige goalie speelde 301 officiële wedstrijden voor het eerste elftal en werd met Ajax vier keer landskampioen. Daarnaast won hij met Ajax vier maal de Johan Cruijff Schaal en vier maal de KNVB Beker. De sluitpost speelde onder ander voor AS Roma, Fulham, Monaco, Southampton en Everton maar bij Ajax blijven is waar hij nu vol op inzet.

Ten Hag verdedigt Gravenberch: "Zijn status is veranderd"

Bron: source

Ryan Gravenberch wist donderdagavond zijn stempel op de Europa League-wedstrijd tussen AS Roma en Ajax (1-1) niet te drukken. Volgens analist Henk Spaan had de achttienjarige middenvelder zelfs in de rust gewisseld moeten worden. Erik ten Hag neemt het op voor Gravenberch, die volgens de trainer vanwege zijn nieuwe status beter in de gaten worden gehouden door tegenstanders.

Vermoedelijke opstelling Ajax tegen Vitesse

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Na de onnodige uitschakeling tegen AS Roma moet de knop om voor de bekerfinale van aankomende zondag. Ajax gaat er alles aan doen om, na deze tegenvaller, de dubbel naar Amsterdam te brengen. Het kampioenschap kan bijna niet meer fout gaan, en zondag is het tijd voor de eerste finale van het seizoen. De ploeg van Erik ten Hag neemt het om 18.00u op tegen Vitesse, in De Kuip.

Pages

Subscribe to A.S. Roma