Johan Cruijff

AZ haalt met Bergsma derde speler Jong Ajax naar Alkmaar

Bron: ajaxfanzone.nl

AZ heeft donderdag centrale verdediger Léon Bergsma vastgelegd, zo meldt de club uit Alkmaar via de officiële kanalen. De 21-jarige Amsterdammer komt over van Ajax en tekent bij AZ een contract tot medio 2022. Het afgelopen seizoen was Bergsma aanvoerder van Jong Ajax dat kampioen werd van de Jupiler League. Na Vince Gino Dekker en Mauro Savastano is Bergsma het derde talent dat in korte tijd Ajax inruilt voor AZ.

Informatie losse kaartverkoop Ajax - Sturm Graz

Bron: www.ajaxlife.nl

Hopelijk krijgt Ajax de steun van een volle Johan Cruijff Arena! © Sjoerd Tullenaar

De loting is geweest, de speeltijd is vastgesteld en de kaartverkoop is hervat. Het is de hoogste tijd om jullie even bij te praten over de gang van zaken rondom Ajax - Sturm Graz.

Ajax verkocht dik 32.000 passe-partouts, dus het kan niet anders of we hebben allemaal weer zin in Europese avondjes. Of veel zin zelfs! We hebben Europees voetbal lange tijd moeten missen en ook nu moet Ajax zich er in feite nog voor zien te plaatsen.

Ten Hag weet niks van vertrekwens Frenkie en De Ligt

Bron: www.ajaxlife.nl

Ajax hoopt beweging rondom zijn toppers te kunnen beperken. © Pro Shots

Alle geruchten ten spijt heeft Ajax goede hoop om het seizoen 'gewoon' te beginnen met Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Beide grote talenten voetbalden zich in de kijker bij grote clubs, maar Ajax is niet van plan om zijn pareltjes zomaar af te staan.

Frenkie wordt zo’n beetje dagelijks door Spaanse sportkranten gelinkt aan FC Barcelona, terwijl De Ligt in de belangstelling staat van zo’n bijna alle Europese topclubs. Hun beider contract loopt nog wel een tijdje door, dus Ajax kan hoog in de boom zitten.

Nouri’s plek verhuist van kleedkamer naar Gallery of Fame

Bron: www.ajaxlife.nl

Er is een plek voor Nouri geserveerd in de Gallery of Fame. © Pro Shots

Er wordt niet langer een plek voor Abdelhak Nouri vrijgehouden in de kleedkamers van Ajax. Dit alles is in goed overleg gegaan tussen de technische staf, spelersgroep en familie van Nouri.

Door Kevin Van Nunen

Het is bijna een jaar geleden dat Nouri in elkaar zakte tijdens een oefenduel tussen Ajax en Werder Bremen. Hij zal helaas nooit meer schitteren in Ajaxshirt. De gedachten gingen en gaan nog regelmatig uit naar Nouri, zowel op de tribunes als tussen de lijnen.

SV Ajax organiseert busreis naar return in Graz!

Bron: www.ajaxlife.nl

Op naar een volle bus, op naar een groepsfase! © De Brouwer

We mogen weer, we mogen eindelijk weer! Ajax gaat Europa in om een ticket voor een groepsfase te bemachtigen en alle steun is daarbij welkom. De Ajacieden moeten zien te winnen van Sturm Graz en wij organiseren een busreis naar de return!

We weten nog geen exacte speeldata, maar zeker is wel alvast dat de ploeg van Erik ten Hag in eigen huis opent. Een week later, op 31 juli of 1 augustus, staat de return op het programma in de Merkur Arena.

Pages

Subscribe to Johan Cruijff