Johan Cruijff

Maarten Stekelenburg verlengt contract tot medio 2022

Bron: ajaxfanzone.nl

Maarten Stekelenburg en Ajax verlengen hun samenwerking tot juli 2022, zo weet Ajax te melden. De 39-jarige goalie speelde 301 officiële wedstrijden voor het eerste elftal en werd met Ajax vier keer landskampioen. Daarnaast won hij met Ajax vier maal de Johan Cruijff Schaal en vier maal de KNVB Beker. De sluitpost speelde onder ander voor AS Roma, Fulham, Monaco, Southampton en Everton maar bij Ajax blijven is waar hij nu vol op inzet.

Ten Hag geeft toe dat er dingen verkeerd zijn gegaan bij viering

Bron: source

Erik ten Hag geeft toe dat er dingen verkeerd zijn gegaan tijdens de viering van de landstitel van Ajax. Volgens de 51-jarige oefenmeester moeten alle partijen die betrokken waren bij de huldiging goed in de spiegel kijken. Ondanks dat de gemeente Amsterdam een noodverordening had gesteld voor het Leidseplein en de nabije omgeving, verzamelden zich zondag duizenden supporters rond de Johan Cruijff ArenA.

FC Utrecht haalt Timber-broer Quinten op bij Ajax

Bron: source

FC Utrecht heeft Ajax-talent Quinten Timber (19) transfervrij vastgelegd. De middenvelder komt over vanuit Amsterdam waar hij een aflopende verbintenis had en tekent een contract voor drie seizoenen in de Domstad. Zodoende komt er anders dan voor zijn broertje Jurriën Timber dus geen doorbaak voor hem in de Johan Cruijff Arena.

Erik ten Hag: ‘Er zijn ongetwijfeld dingen verkeerd gegaan bij de viering’

Bron: www.voetbalzone.nl

Erik ten Hag erkent dat er 'ongetwijfeld dingen verkeerd zijn gegaan' rond de viering van het landskampioenschap van Ajax. De gemeente Amsterdam had tijdens de kampioenswedstrijd tegen FC Emmen fans opgeroepen niet naar het stadion te komen, maar de spelers en trainers lieten zich vanaf een parkeerdek van de Johan Cruijff Arena wel toejuichen door circa twaalfduizend supporters.

De Jonge teleurgesteld na titelfeestje Ajax

Bron: source

Hugo de Jonge, minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, heeft met pijn in het hart gekeken naar de festiviteiten nadat Ajax zondag de 35ste landstitel in de clubgeschiedenis veroverde. Rond de 12.000 fans verzamelden zich bij de Johan Cruijff Arena om het kampioenschap te vieren, zonder aan de coronamaatregelen te denken. 

Pages

Subscribe to Johan Cruijff