Johan Cruijff

Driessen zou Suárez niet terughalen: ''Je hebt toch Brobbey?''

Bron: source

Er staat komende zomer het een en ander te gebeuren bij Ajax. Niet alleen trekken meerdere spelers de deur van de Johan Cruijff ArenA achter zich dicht. Ook hopen de Amsterdammers zich serieus te gaan versterken. Dat Brian Brobbey, Steven Bergwijn en Owen Wijndal hoog op het verlanglijstje staan, is een publiek geheim. Maar gaat de landskampioen ook werk maken van de terugkeer van Luis Suárez of Christian Eriksen? 

Mooie beelden: (oud-)Ajacieden nemen afscheid van Ten Hag

Bron: source

Erik ten Hag stond zondagmiddag voorlopig voor de laatste keer langs de lijn als hoofdtrainer van Ajax. De Tukker heeft het met ingang van het nieuwe seizoen voor het zeggen bij Manchester United. Ten Hag vertrekt met drie landstitels, twee KNVB Bekers en één Johan Cruijff Schaal op zak. Maar belangrijker nog: hij heeft Ajax met goed voetbal terug op de (Europese) kaart gezet. Dat vraagt natuurlijk om mooie woorden, die verschillende (oud-)Ajacieden dan ook voor hem in petto hebben. 

Ten Hag laat zich uit over gewilde Antony en toekomst Timber

Bron: source

Het is niet de vraag of er deze zomer spelers vertrekken bij Ajax, maar wie allemaal. Andre Onana maakt transfervrij de overstap naar Inter Milan, Noussair Mazraoui kiest voor Bayern München en ook Ryan Gravenberch hoopt op korte termijn zijn krabbel te zetten onder een contract bij de landskampioen van Duitsland. Oók Antony lijkt de deur van de Johan Cruijff ArenA achter zich dicht te trekken. 

'Ajax ziet toekomst in Gorter en wil hem na dit seizoen verhuren'

Bron: source

Jay Gorter (21) staat zondagmiddag voor het eerst in de basis bij Ajax in een Eredivisiewedstrijd. De keeper krijgt de voorkeur boven Maarten Stekelenburg, vermoedelijk omdat het de laatste wedstrijd is van het reeds besliste Eredivisieseizoen. Daarmee benadrukken de Amsterdammers dat ze toekomst zien in de sluitpost, al ligt zijn nabije toekomst vermoedelijk buiten de Johan Cruijff Arena.

Klaassen reageert op treuzelende Onana: ''Zat nog in de emotie''

Bron: source

Hoewel er woensdagavond uitgebreid werd gefeest in de Johan Cruijff ArenA, klonk er ook één keer een striemend fluitconcert. Dat was op het moment dat Andre Onana zijn opwachting maakte voor de huldiging op het veld. De doelman heeft zijn krediet bij het Amsterdamse publiek al lang en breed verspeeld. Zijn houding na de gewonnen thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam op zaterdag 9 april maakte het er niet beter op. Ook Davy Klaassen ergerde zich toen aan de doelman. 

Pages

Subscribe to Johan Cruijff