Johan Cruijff

AS FanTV: 'Als Ajacied hoor je Ziyech nooit uit te fluiten'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Na afloop van het duel tussen Ajax en VVV-Venlo (4-1) ging het voornamelijk over Hakim Ziyech. De spelmaker van de Amsterdammers werd door een klein deel van de supporters uitgefloten - er klonk zelfs 'Ziyech rot op' - maar het overgrote deel staat nog altijd achter de creatieveling. AS FanTV sprak na afloop met fans buiten de Johan Cruijff ArenA.Ook wordt er gesproken over het teleurstellende seizoen. Hoe moeilijk is het drama rond Abdelhak Nouri geweest voor de spelersgroep.

De surrealistische avond van Ajax - VVV in beeld gevangen

Bron: www.ajaxlife.nl

Het wordt een avond waarop weer van alles gebeurt rondom Ziyech. © Pro Shots

En zo wordt Ajax - VVV een wedstrijd zoals er niet veel zijn gespeeld in de Johan Cruijff Arena. De Ajacieden winnen met 4-1, maar de wedstrijd wordt beheerst door randzaken. En onvrede, over van alles en nog wat.

Het is voor Ajax zaak om de tweede plaats veilig te stellen en zodra dat is gebeurd doen we het licht uit, dan zit seizoen 2017/2018 erop. We zijn er allemaal al klaar mee, en goed ook, maar we moeten nog even door. Tot het er echt op zit.

Strijdvaardige VDSar: 'Niet aan de orde om op te stappen'

Bron: www.ajaxlife.nl

Sar wil zijn zaakjes komend seizoen snel op orde hebben. © Pro Shots

Drie trainers in anderhalf jaar, een Ajaxonwaardige snelle Europese eliminatie en bovenal het opnieuw missen van de landstitel. Algemeen directeur Edwin van der Sar ligt zwaar onder vuur, maar is te strijdvaardig om de handdoek te werpen. “Ik ben eindverantwoordelijk. Daarvoor loop ik zeker niet weg, maar het is niet aan de orde om op te stappen.”

Door Sander Zeldenrijk

Opstellingen Ajax – VVV Venlo

Bron: ajaxfanzone.nl

Vandaag om 20:45 uur speelt Ajax in de eigen Johan Cruijff ArenA de competitiewedstrijd tegen VVV Venlo. Wellicht weet Ajax na de afgang van vorige wedstrijd er nu een hele mooie wedstrijd uit te persen. In ieder geval zullen we moeten winnen om tweede te worden en daarmee recht te hebben op de tweede voorronde van de Champions League. Door de schorsing van Nico Tagliafico en Siem de Jong moet coach Erik ten Hag wederom puzzelen met zijn opstelling en hij kiest vandaag voor een 3-4-3 opstelling.

Pages

Subscribe to Johan Cruijff