Johan Cruijff

Gemengde gevoelens bij Ajax over publiek op 1,5 meter

Bron: source

Ajax hoopt dat een stadion met publiek op anderhalve meter een snelle eerste aanzet is naar een volledig gevuld stadion. De Amsterdammers zijn uiteraard blij met de versoepeling, maar zien een kwart gevulde Johan Cruijff Arena eigenlijk niet zitten. Zowel de club als supporters zien het stadion vol of leeg, maar daarin lijkt eigenlijk geen middenweg.

De Telegraaf: ‘Ajax toont interesse in Jahanbakhsh’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax richt zijn pijlen in de zoektocht naar aanvallende versterkingen op Alireza Jahanbakhsh, zo meldt De Telegraaf vrijdagavond. De interesse van Ajax bevindt zich volgens de krant nog in de oriënterende fase: Ajax heeft zich volgens het dagblad nog niet gemeld bij het management (hetzelfde management als doelman Maarten Stekelenburg) van de 26-jarige vleugelspits, en ook niet bij diens werkgever Brighton & Hove Albion.

Publiek weer toegestaan in het stadion, maar zingen mag niet

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Vanaf 1 juli zijn voetbalwedstrijden weer toegestaan en is er ook publiek welkom bij die wedstrijden, zo maakte premier Rutte woensdagavond bekend tijdens een persconferentie.

De anderhalve meter regel blijft wel overeind, dus het wordt de komende tijd passen en meten hoeveel mensen er in de Johan Cruijff Arena zullen passen. En daarnaast is nog er nog een belangrijke voorwaarde: er mag niet gezongen worden in het stadion. Hoe we dat in de praktijk voor ons moeten zien, is nog even de vraag.

Pages

Subscribe to Johan Cruijff