Johan Cruijff

KPN test in Johan Cruijff Arena 5G netwerk

Bron: ajaxfanzone.nl

De JC Arena werd april vorig jaar al omgedoopt tot een zogeheten proeftuin voor Nederland wat betreft nieuwe draadloos internet mogelijkheden. KPN trekt de kar en plaatste in de buurt van het stadion antennes die geschikt zijn voor ontvangst van 5G. Vorig weekeinde is er flink getest. Zo zijn er door de JC Arena en KPN succesvolle 5G-testen gedaan rond het betalingsverkeer met mobiele pinapparaten en dat is positief voor bezoekers.

‘Real wil Ødegaard in sterkere competitie dan Eredivisie’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Real Madrid zou een stokje hebben gestoken voor de transfer van Martin Ødegaard naar Ajax, zo meldt De Telegraaf vrijdag.

De Noor staat nog altijd onder contract bij de Madrilenen en uiteindelijk hebben zij dus ook grotendeels zeggenschap over zijn toekomst. Real zou Ødegaard na een aantal jaren in de Eredivisie nu graag in een sterkere competitie zien, waardoor Ajax afviel als optie.

Ajax Open Dag vindt plaats op 25 juli

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De Open Dag van Ajax vindt dit jaar plaats op 25 juli, zo maakt de club bekend.

De open dag vindt dus 2 dagen voor de officiële seizoensopening plaats. Op 27 juli speelt Ajax namelijk tegen PSV om de Johan Cruijff Schaal.

Een primeur dit jaar: de Open Dag vindt dit jaar in het stadion plaats. Eerder vond de Open Dag vooral plaats rondom De Toekomst en de daaromheen gelegen parkeerplaatsen.

Kaartverkoop Johan Cruijffschaal vandaag gestart

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax opent op zaterdag 27 juli het nieuwe seizoen in de Johan Cruijff ArenA. Dan vindt om 18:00 uur het duel om de Johan Cruijff Schaal plaats. Hierin neemt Ajax het op tegen PSV. De verkoop is voor seizoenkaarthouders vandaag; dinsdag 18 juni om 12:00 uur, van start gegaan. Vanaf donderdag 20 juni kunnen leden van de supportersvereniging een kaartje kopen. Een dag later zijn de gewone clubcardhouders aan de beurt. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €26 en je kunt er maximaal vier bestellen. Seizoenkaarthouders op de F-side kunnen maar één kaartje per seizoenkaart kopen.

Kaartverkoop voor duel om Johan Cruijff Schaal start dinsdag

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Op 27 juli om 18.00 opent Ajax het seizoen officieel tegen PSV. Er wordt dan gestreden om de Johan Cruijff Schaal.

Inmiddels is er meer bekend over de kaartverkoop voor dat duel! Die start dinsdag 18 juni om 12.00 voor seizoenkaarthouders. Twee dagen later zijn leden van Ajax Life aan de beurt en vrijdag is het de beurt aan gewone Club Card-houders. Kaarten zijn beschikbaar vanaf €26 en je kunt er maximaal 4 per barcode kopen.

Heb je een seizoenkaart op de F-Side? Dan kun je 1 kaart kopen.

De top 3 van het seizoen 2018-2019

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

We blikken nog even terug op het afgelopen seizoen. Welke spelers blonken uit? Het was bijna niet te doen om een top 3 te maken in zo’n fantastisch seizoen als afgelopen seizoen. Er zijn dan ook vele variaties mogelijk en iedere supporter heeft zijn eigen voorkeur. Dit is mijn top 3 van afgelopen seizoen.

Eervolle vermelding

De spelers die de top 3 net niet hebben gehaald, maar zeker een eervolle vermelding verdienen zijn:

Against all odds, de monsterlijke Champions League-veldtocht die Ajax weer AJAX maakte

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Collega’s op mijn werk vroegen zich af of ik weer begonnen was met fitnessen. De contouren van mijn achterwerk begonnen zich namelijk duidelijk af te tekenen in mijn werkkloffie. Ik ontkende, maar vertelde ze dat ik het hele Champions League avontuur van Ajax met samengeknepen billen voor de t.v. heb zitten volgen. Blijkbaar een wondermiddel voor de gluteus maximus.

Pages

Subscribe to Johan Cruijff