Selectie

Pierie wacht nog op Ajax-debuut: "Ik voel me sterker"

Bron: source

Kik Pierie (19) wacht na een half jaar nog steeds op zijn officiële debuut voor Ajax. De van sc Heerenveen overgekomen verdediger zat ook slechts twee van de achttien competitiewedstrijden bij de wedstrijdselectie. Hij moet het dan ook doen met speel minuten in de Eerste Divisie. "De buitenwereld en de media zien het anders dan hoe het voor mij is", vindt Pierie.

Marin mag deze winter niet vertrekken bij Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Razvan Marin mag deze winter niet vertrekken bij Ajax. Dat heeft Erik ten Hag bevestigd op de persconferentie voorafgaand aan het duel met Sparta.

Marin kwam afgelopen zomer over van Standard Luik, maar kwam in Amsterdam nog weinig aan spelen toe. Bovendien wist hij niet te overtuigen in de duels dat hij wél speeltijd kreeg. “We hebben een selectie waarmee we strijden op 3 fronten. We hebben een breed kader nodig”, aldus Ten Hag.

Ten Hag wil Marin behouden; Lang mag wel verhuurd worden

Bron: ajaxfanzone.nl

Razvan Marin staat in de nadrukkelijke belangstelling van Club Brugge. De Belgische club wil de Roemeen graag huren. Ajax wees een voorstel tot huur van de hand en leek alleen over verkoop van Marin te willen praten maar Erik ten Hag heeft aangegeven Marin, ondanks dat hij nauwelijks speelt,  te willen behouden voor Ajax in de tweede seizoenshelft. ‘We hebben een selectie waarmee we strijden op drie fronten. We hebben een breed kader nodig, we hebben iedereen nodig.

Pages

Subscribe to Selectie