Selectie

‘Ajax en ‘Superboeren’ voeren moeizame gesprekken over linksback’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De Graafschap en Ajax onderhandelen momenteel over de overgang van Leeroy Owusu. De gesprekken lopen echter moeizaam, zo meldt de Omroep Gelderland.

De 21-jarige linksback van Ajax speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor Almere City, waar hij een goede ndruk achterliet. Zo was hij onder meer belangrijk in de finale van de play-offs om promotie tegen ‘de Superboeren’.

Nog altijd veel onbegrip in Putten over B-garnituur van Ajax

Bron: www.ajaxlife.nl

Even checken wie er nu precies het veld betreden namens Ajax... © De Brouwer

Het chagrijn in Putten is er na een nachtje slaap niet minder om. Ajax trad tijdens het 'pezen in de provincie' tegen FC Nordsjælland (1-3) aan met een B-elftal en dat is voer voor discussie. Ajax stelt dat bekend was dat de grote namen niet meededen, de voorzitter van SDC Putten heeft gemengde gevoelens.

Huntelaar: “Stond buiten kijf dat ik wilde blijven”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Klaas Jan Huntelaar is blij met zijn contractverlenging bij Ajax. Het hing al geruime tijd in de lucht dat de spits bij Ajax zou gaan blijven, maar vrijdag werd zijn contract officieel verlengd. “Voor mij stond buiten kijf dat ik wilde blijven en dat heb ik ook aangeven. Ajax toen ook en het enige wat nog moest gebeuren was alles op papier zetten. En dat hebben we nu gedaan”, laat hij weten in gesprek met Ajax TV.

Sturm Graz wint oefenpotjes, maar verliest topscorer

Bron: www.ajaxlife.nl

Alar scoort dit seizoen niet meer voor Sturm Graz. © Pro Shots

Ajax zit middenin de belangrijkste periode van de zomer. Er wordt een fundament gelegd qua conditie en enkele serieuze oefenpotjes zitten eraan te komen. Opponent Sturm Graz is al iets verder en wint regelmatig, maar raakt ook zijn topschutter kwijt.

Voor de Ajacieden gaat een serie oefenduels nu pas echt van start, tegen serieuze clubs in plaats van diverse laagvliegers uit de derde Bundesliga. Hier staat tegenover dat Sturm Graz al diverse oefenwedstrijden heeft gespeeld.

Pages

Subscribe to Selectie