Selectie

Schreuder heeft duidelijke eis in zoektocht naar versterkingen

Bron: source

Ajax heeft een belabberde eerste seizoenshelft achter de rug. De Amsterdammers moeten in de Eredivisie Feyenoord voor zich dulden en waren in de Champions League kansloos tegen Liverpool en Napoli. Ajax moet dus vol aan de bak in de tweede seizoenshelft. Winterse versterking lijkt daarbij geen overbodige luxe te zijn. De club is in ieder geval van plan de selectie te gaan versterken, maar trainer Alfred Schreuder heeft wel een duidelijke eis.

Ajax voorkomt blamage tegen Volendam in oefenduel met krankzinnig scoreverloop

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft woensdagmiddag in een doelpuntrijk oefenduel ternauwernood gewonnen van FC Volendam: 5-4. Ajax keek na vijftig minuten spelen tegen een gênante 0-3 achterstand aan, maar wist de wedstrijd vervolgens wel om te draaien. Brian Brobbey werd twee minuten voor het eindsignaal de matchwinner met zijn tweede doelpunt van de wedstrijd. Ook Francisco Conceição was tweemaal trefzeker tegen de hekkensluiter van de Eredivisie, maar Alfred Schreuder zal niet tevreden zijn over het defensieve spel van zijn ploeg.

Nick Marsman traint mee bij Feyenoord

Bron: www.ad.nl

Eredivisie-koploper Feyenoord is maandag aan de voorbereiding op de tweede seizoenshelft begonnen met een oude bekende in de gelederen. Voormalig Feyenoord-doelman Nick Marsman, die tegenwoordig in de Verenigde Staten speelt, is aangesloten bij de selectie van trainer Arne Slot om zijn conditie op peil te houden.

Ajax oefent zaterdag tegen Blackburn Rovers

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Maandag is Ajax met een 27-koppige selectie afgereisd naar Marbella voor een trainingskamp. De selectie werkt daar, zonder de WK-gangers uiteraard, het eerste deel van de voorbereiding op de tweede seizoenshelft af.

Het is prima toeven in de Spaanse badplaats, met temperaturen van zo’n 17 graden. Prettige trainingsomstandigheden voor Ajax dus. De ploeg zal trainen op het Marbella Football Center.

Pages

Subscribe to Selectie