Selectie

Speeldata oefenwedstrijden Ajax in De Lutte bekend

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Voor een aantal Ajacieden zit de vakantie er bijna op. Op 21 juni staat de eerste training op het programma, waarna de selectie op maandag naar De Lutte vertrekt.

Het was al bekend dat de Amsterdammers daar zouden gaan oefenen tegen Quick ’20 en Aalborg, maar Ajax heeft nu ook de speeldata bekendgemaakt op de clubsite. Op dinsdag 25 juni neemt Ajax het op tegen Quick’20 (19:00 uur) en op 29 juni (12:00 uur) spelen de Ajacieden tegen Aalborg. Beide duels worden afgewerkt op Sportpark Vondersweijde.

Terugblik Ajax Jeugd – Seizoen 2018/2019

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

In de jeugdopleiding van Ajax wordt de focus steeds meer gelegd op de individuele ontwikkeling van talenten in plaats van het winnen van prijzen. Zo speelden Ajax O19 en Ajax O17 dit seizoen met hele jonge ploegen. De ontwikkeling van een aantal van deze jonge spelers is echt geweldig. Hoe verging het de jeugdteams afgelopen seizoen en wie zullen er naar alle waarschijnlijkheid gaan doorstromen naar Jong Ajax?

Onana in definitieve Afrika Cup-selectie Kameroen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

André Onana zit zoals verwacht in de definitieve Afrika Cup-selectie van Kameroen. Clarence Seedorf maakte woensdag de 23-koppige selectie bekend.

De Afrika Cup start op 21 juni en wordt georganiseerd in Egypte. Kameroen zit in de groep bij Ghana, Benin en Guinee-Bissau.

Ziyech en Mazraoui

Er spelen nog twee andere Ajacieden tijdens het Afrikaanse toernooi: Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui zitten in de definitieve selectie van Hervé Renard. Marokko neemt het in de groepsfase op tegen Namibië, Zuid-Afrika en Ivoorkust.

 

Pages

Subscribe to Selectie