Ronald Koeman

Het Ajax-busje van Dennis, Nous en James

Bron: www.ajaxshowtime.com

Enkele weken geleden liet Noussair Mazraoui de naam van buschauffeur Dennis vallen in het online programma ‘Bij Andy in de auto’. De rechtsback van Ajax was lovend. In het busje was het altijd een dolle boel en daarnaast werden de spelers in het busje af en toe verwend met koek, chips en snoep. Wij spraken met buschauffeur Dennis en voormalig Ajax-jeugdspeler - en vaste passagier in het busje - James Fofana over een bijzondere tijd.

Nederland pakt groepswinst na spectaculaire slotfase

Bron: www.ajaxshowtime.com

Het Nederlands elftal heeft maandagavond na een spectaculaire slotfase de groepswinst van Groep 1 van de Nations League weten te pakken. Waar de manschappen van Ronald Koeman afgelopen vrijdag tegen Frankrijk nog uitstekend spel op de mat legden, was daar in Gelsenkirchen weinig van over. Namens Ajax stonden Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt en Daley Blind de hele wedstrijd in de basis.

De vergeten voetballer #6: Felix Gasselich

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De vergeten voetballer is een speler, die in dienst van Ajax is geweest en die op ons als supporters een onuitwisbare indruk heeft gemaakt. Of een Ajax-voetballer waar wij goede en warme herinneringen aan hebben beleefd, een voetballer die bekend is geworden door een incident of gewoon om zijn verdiensten voor onze mooie club. In deel 6 van deze rubriek richten wij onze aandacht op Felix Gasselich. De voetballer die een ongelofelijke techniek bezat, maar het helaas bij Ajax nooit waar kon maken.

Pages

Subscribe to Ronald Koeman