Ronald Koeman

Oranje verliest finale Nations League van Portugal

Bron: ajaxfanzone.nl

Nederland is er zondagavond niet in geslaagd om de eerste editie van de Nations League te winnen. De ploeg van bondscoach Ronald Koeman ging met 1-0 onderuit in de finale tegen Portugal. Gonçalo Guedes besliste in de tweede helft de wedstrijd met een hard schot. Nederland zette in de slotfase wel aan, maar wist de gelijkmaker niet te produceren. Bij Oranje stonden de Ajacieden De Ligt, De Jong en Blind in de basis. Donny van de Beek viel in de tweede helft in.

Media bewieroken De Ligt en De Jong na 3-1 zege Oranje op Engeland

Bron: ajaxfanzone.nl

Oranje won donderdagavond de halve finale van de Nations League tegen Engeland. De formatie van bondscoach Ronald Koeman was na verlenging met 3-1 te sterk voor Engeland. Na afloop was iedereen; zowel Nederlandse als Engelse kranten, maar ook alle analisten en zelfs bondscoach Ronald Koeman lyrisch over vooral twee spelers: Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong. Frenkie de Jong was superb, terwijl Engeland weer eens tekort kwam”, zo meldt de Guardian. Ook van The Independent klinken lovende woorden voor de middenvelder. “Sommige individuen waren van een andere categorie.

Speelt Donny van de Beek vanavond, en zo ja voor wie?

Bron: www.ad.nl

Donny van de Beek kende een weergaloze tweede seizoenshelft. De 22-jarige middenvelder van Ajax veroverde harten met zijn energieke spel, was beslissend in grote Champions League-wedstrijden en staat in de belangstelling van Europese topclubs. Hij is echter (nog) geen vaste waarde in de basiself van bondscoach Ronald Koeman. Komt daar vanavond verandering in?

Pages

Subscribe to Ronald Koeman