Ronald Koeman

Ajax en PSV in evenwicht: 1:1

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft zaterdagavond een punt overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen PSV. In een enerverende topper kwam Ajax via Steven Berghuis al vroeg op voorsprong, waarna Luuk de Jong kort voor rust de gelijkmaker binnenkopte. In de tweede helft was de boomlange spits met een bal op de kruising dicht bij een tweede treffer, maar uiteindelijk bleef de wedstrijd steken op een 1-1 gelijkspel.

Voetbalpodcast | ‘Misschien heeft Ronald Koeman in 2024 wel weer een gouden Jodocus’

Bron: www.ad.nl

Oranje plaatste zich in 2023 voor het EK voetbal in Duitsland. Al ging dat niet zonder slag of stoot. De terugkeer van Ronald Koeman als bondscoach kende een valse start tegen Frankrijk. Kan dit Oranje komende zomer Europees kampioen worden? Er zijn genoeg twijfels, constateren Mikos Gouka, Sjoerd Mossou, Maarten Wijffels en Etienne Verhoeff in deze AD Voetbalpodcast.

Voetbalpodcast | ‘Misschien heeft Koeman in 2024 wel weer een gouden Jodocus’

Bron: www.ad.nl

Nederland plaatste zich in 2023 voor het EK voetbal in Duitsland. Al ging dat niet zonder slag of stoot. De terugkeer van Ronald Koeman als bondscoach kende een valse start tegen Frankrijk. Kan dit Oranje in Duitsland Europees kampioen worden? Er zijn genoeg twijfels, constateren Mikos Gouka, Sjoerd Mossou, Maarten Wijffels en Etienne Verhoeff in deze AD Voetbalpodcast.

Column Hugo Borst | Als Ronald Koeman Wout Weghorst één keer in de basis zet op het EK neemt niemand hem nog serieus

Bron: www.ad.nl

Columnist Hugo Borst vindt dat feiten enorm saai zijn en dat het in de voetbalwereld slechts gaat om meningen. Zo vindt hij dat Max Huiberts de schuldige is dat AZ zowel in Europa als tegen PSV voor aap stond, Ron Jans een volstrekt overschatte trainer is en dat Peter Bosz op zijn achterhoofd is gevallen als hij André Ramalho nog één keer opstelt.

Pages

Subscribe to Ronald Koeman