Ronald Koeman

Fans VfL Wolfsburg zijn Wout Weghorst en Micky van de Ven nog niet vergeten

Bron: www.ad.nl

Het Nederlands elftal heeft onder luid applaus van zo’n 1500 Duitsers de tweede training in Wolfsburg voor het EK afgewerkt. Het EK-lied ‘Larger Than Life’ van Armin van Buuren en Chef’Special galmde door het stadion toen bondscoach Ronald Koeman en zijn 25 internationals het speelveld van het AOK Stadion betraden. Veel toeschouwers wapperden met oranje vlaggen, met daarop het logo van de KNVB.

Ronald Koeman vreest na Frenkie de Jong ook voor Teun Koopmeiners: ‘Ziet er niet goed uit’

Bron: www.ad.nl

Ronald Koeman vermoedt dat Teun Koopmeiners ook niet inzetbaar is voor het Nederlands elftal op het EK. De middenvelder van Atalanta liep een liesblessure op in de warming-up van het oefenduel met IJsland (4-0). ,,Het ziet er niet goed uit”, zei de bondscoach van Oranje. ,,Maar misschien zit het een keer mee. We gaan wat testen doen en dan zal het wel duidelijk worden.”

Na Frenkie de Jong haakt ook Teun Koopmeiners af voor EK met Oranje, Ronald Koeman roept geen vervanger op

Bron: www.ad.nl

Het Nederlands elftal moet het op het Europees kampioenschap voetbal in Duitsland naast Frenkie de Jong ook doen zonder Teun Koopmeiners. De middenvelder van Atalanta blesseerde zich maandag tijdens de warming-up voor het oefenduel met IJsland (4-0) aan zijn lies. Onderzoek heeft uitgewezen dat Koopmeiners voorlopig niet kan voetballen.Voor Koopmeiners komt er geen speler bij, zodat de EK-selectie van Oranje nu uit 25 spelers bestaat.

Frivool Oranje vermaakt volle Kuip met zege op IJsland, maar treurt om nieuws Frenkie de Jong

Bron: www.ad.nl

Met opnieuw een comfortabele zege reist het Nederlands elftal dinsdag vol vertrouwen af naar standplaats Wolfsburg. De ruime 4-0 zege op IJsland onderstreepte wederom dat Ronald Koeman volop keus heeft binnen zijn selectie, sterker nog: de bondscoach heeft er inmiddels volop luxeproblemen bij al is het nieuws rond Frenkie de Jong, die niet meegaat met Oranje, een fikse domper.

LIVE Nederlands elftal | Opstelling Oranje bekend: negen wijzigingen tegen IJsland

Bron: www.ad.nl

Het Nederlands elftal tankte donderdag vertrouwen voor het EK door overtuigend af te rekenen met Canada. Vanavond staat tegen IJsland het laatste oefenduel op het programma. Bondscoach Ronald Koeman kiest in de laatste test voor het EK voor liefst negen andere namen. Wat doet Oranje in de uitzwaaiwedstrijd voor het richting Duitsland vertrekt? Om 20.45 uur wordt de bal aan het rollen gebracht in de Kuip, volg alle ontwikkelingen in ons liveblog.

Pages

Subscribe to Ronald Koeman