Geruchten

Ajax contracteert Belgisch talent Idumbo (15)

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft de 15-jarige Stanis Idumbo vastgelegd. Het Belgische talent deelt op Instagram een foto van zijn contractondertekening.

De geruchten wat Ajax Idumbo naar Amsterdam wilde halen, waren er al een tijdje. Eind april meldde Ajax vervolgens zijn komst, maar er moesten nog wat formaliteiten afgehandeld worden voordat de handtekeningen worden gezet.

De verbluffende statistieken van Ten Hag bij Ajax

Bron: source

Erik ten Hag heeft zijn krabbel gezet onder een contract dat hem tot de zomer van 2023 aan Ajax bindt. Daarmee maakt hij een einde aan een maandenlange geruchtenstroom rond zijn persoon. Voor de Amsterdammers zal het een enorme opluchting zijn dat Ten hag heeft bijgetekend, want geen coach was de laatste jaren zó succesvol als Ten Hag. De meest indrukwekkende cijfers van drie jaar Ten Hag op een rij.

Ook verlenging Overmars aanstaande: ‘Voor mij is het niet zo heel spannend’

Bron: ajaxfanzone.nl

Erik ten Hag blijft bij Ajax, zo maakte de club vrijdag bekend. Vermoedelijk geldt voor directeur voetbalzaken Marc Overmars hetzelfde, want eerder deze maand sprak hij van ‘een soort commitment’ met de trainer: als de één blijft, dan blijft de ander ook. Na de bekendmaking van de contractverlenging van Ten Hag wordt Overmars door Ajax TV dan ook gevraagd naar die afspraak. “Ik heb de komende weken ook de nodige gesprekken met de club.

Pages

Subscribe to Geruchten