Geruchten

Geruchten over terugkeer Eriksen naar Ajax laaien weer op na geslaagde medische keuring

Bron: ajaxfanzone.nl

De geruchten over een terugkeer van Christian Eriksen naar Ajax zijn weer opgelaaid. Journalist Kery maakt via zijn Twitter-kanaal melding van een hereniging in de Johan Cruijff ArenA. Volgens de journalist heeft Eriksen de medische tests bij Internazionale met goed gevolg doorstaan waardoor de Deense spelmaker dus goedkeuring heeft om weer te voetballen, maar wel met behoud van een defibrillator.

Overmars: ‘Alvarez en Antony blijven bij Ajax’

Bron: ajaxfanzone.nl

De laatste weken verschenen er aardig wat geruchten in de media omtrent Edson Alvarez en Antony. Beide spelers zouden in de belangstelling staan van andere clubs waarbij Alvarez werd gelinkt aan Stade Rennes en Antony aan Bayern München. Marc Overmars heeft dinsdag echter laten weten dat een transfer onbespreekbaar is en dat beide spelers niet mogen vertrekken bij Ajax.

Verdacht stil rond Neres en Tagliafico; Bergwijn weer genoemd en kan Ajax Alvarez wel behouden?

Bron: ajaxfanzone.nl

Nu Ajax definitief is afgehaakt voor Kamaldeen Sulemana verschijnen er weer geruchten dat Steven Bergwijn weer in de belangstelling komt van Ajax, zo meldt althans De Telegraaf.  “Mocht directeur voetbalzaken Marc Overmars daadwerkelijk willen doorschakelen naar Steven Bergwijn, dan zal er op de transfermarkt nog meer geld moeten worden verdiend”, aldus Ajax-watcher Mike Verweij van de ochtendkrant.

Ajax en Adidas presenteren thuistenue 2021/2022: oude logo terug

Bron: ajaxfanzone.nl

De geruchten waren sterk aanwezig en onlangs wist Footy Headlines al te melden dat het oude logo dit seizoen zou terugkeren op het nieuwe thuisshirt van Ajax. Vandaag maakt onze club het officieel bekend en naast het historische logo is ook eenmalig de kleur rood aangepast en de rode baan smaller gemaakt, om de directe verwijzing naar shirts uit het verleden van Ajax te voltooien. Net als bij sommige eerdere shirts, is het Ajax-logo deels op de rode baan en deels op de witte baan geplaatst.

Pages

Subscribe to Geruchten