Geruchten

Ten Hag weet niks van vertrekwens Frenkie en De Ligt

Bron: www.ajaxlife.nl

Ajax hoopt beweging rondom zijn toppers te kunnen beperken. © Pro Shots

Alle geruchten ten spijt heeft Ajax goede hoop om het seizoen 'gewoon' te beginnen met Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Beide grote talenten voetbalden zich in de kijker bij grote clubs, maar Ajax is niet van plan om zijn pareltjes zomaar af te staan.

Frenkie wordt zo’n beetje dagelijks door Spaanse sportkranten gelinkt aan FC Barcelona, terwijl De Ligt in de belangstelling staat van zo’n bijna alle Europese topclubs. Hun beider contract loopt nog wel een tijdje door, dus Ajax kan hoog in de boom zitten.

Transfergeruchten: Paris Saint-Germain is bereid € 275 miljoen te betalen voor Cristiano Ronaldo

Bron: www.nieuwslog.nl

Volgens de laatste geruchten zou Paris Saint-Germain een officieel bod uitgebracht hebben op Real Madrid ster Cristiano Ronaldo. De Fransen zouden een mega bod neergelegd hebben van € 275 miljoen. De 33-jarige aanvaller speelt tot nu toe een prima WK voor Portugal en scoorden bij de openingswedstrijd direct een hattrick. Volgens Mundo Deportivo zouden de […]

De Jong niet bezig met interesse: “In principe blijf ik gewoon”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Frenkie de Jong werd de afgelopen weken vaak in verband gebracht met FC Barcelona. Vooral in de Spaanse media verscheen bijna elke dag wel een nieuw gerucht over de creatieve middenvelder van Ajax. “Ik lees de Spaanse kranten niet, natuurlijk. Maar ik krijg het wel doorgestuurd en ik vind het leuk om te zien, maar voor de rest houd ik me er niet veel mee bezig”, zegt hij in gesprek met AT5.

Pages

Subscribe to Geruchten