Buitenspeler

‘Denk dat ik één van de jongens ben die toekomst Oranje moeten vormen’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Justin Kluivert speelt dinsdagavond met Jong Oranje het EK-kwalificatieduel tegen Jong Oekraïne. De aanvaller van AS Roma hoopt zich zo snel mogelijk in de kijker te spelen bij bondscoach van het Nederlands elftal van Ronald Koeman.

“Je ziet dat Oranje aan het terugkomen is, dat is mooi om te zien”, zegt Kluivert in De Telegraaf. “Daarvan deel kunnen uitmaken, is een mooi vooruitzicht. Dit keer zit ik er dan niet bij, maar ik denk dat ik onder anderen één van de jongens ben die de toekomst zouden moeten vormen.”

‘Koeman moet hem zéker een aantal speelminuten geven tegen Duitsland'

Bron: www.voetbalzone.nl

Bondscoach Ronald Koeman doet er volgens Valentijn Driessen, chef sport van De Telegraaf, goed aan om Arnaut Danjuma Groeneveld te laten debuteren in Oranje tegen Duitsland. De buitenspeler van Club Brugge heeft een Nigeriaanse moeder en kan derhalve nog kiezen voor de nationale ploeg van Nigeria zolang hij geen officiële wedstrijd voor het Nederlands elftal heeft gespeeld.

Dilrosun: “Geen idee waarom ik geen contract kreeg”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Javairo Dilrosun was pas 16 toen hij Ajax verliet voor Manchester City. Er lag in Amsterdam nog geen contract voor hem klaar en hij besloot daar ook niet op te wachten. “Waarom ik geen contract kreeg bij Ajax? Ik heb echt geen idee. Vervolgens werd ik uitgenodigd door Chelsea en Manchester City. Die waren meteen concreet. Toen ik bij de laatste club op bezoek was, wist ik het meteen: daar wilde ik heen”, vertelt hij aan het Algemeen Dagblad.

Lang: “Veel mensen hebben een verkeerd beeld van mij”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Noa Lang is dit seizoen vooral te vinden bij Jong Ajax. Maar hij deed met Ajax O19 ook mee in de Youth League én debuteerde in het bekerduel met Te Werve in Ajax 1. “Bij welk team ik ook speel, ik probeer beslissend te zijn. Ik moet zorgen dat ik de beste ben op het veld, zodat ze niet meer om mij heen kunnen en ik naar het eerste elftal ga”, vertelt hij aan Ajax Life.

Pages

Subscribe to Buitenspeler