Buitenspeler

‘Real Madrid legt contact en gaat voor winterse transfer Ziyech’

Bron: ajaxfanzone.nl

Hakim Ziyech heeft zich nadrukkelijk in de kijker gespeeld bij Real Madrid, zo weet het Spaanse Sport te melden. Ziyech zou net als Donny van de Beek hoog op het lijstje staan bij de Spaanse grootmacht. Het liefst wil de Koninklijke in januari al zakendoen met Ajax, maar het lijkt onwaarschijnlijk dat Ajax hier aan gaat meewerken. Van de Beek liet eerder al weten dat hij het seizoen hoe dan ook afmaakt bij Ajax.

Promes snapt niet waar kritiek vandaan komt: ‘Ik er ook benieuwd naar’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Quincy Promes speelde vorig jaar bij Sevilla een wisselvallig seizoen en kende ook een moeilijke start bij Ajax, maar heeft zich in de afgelopen tijd in de basis geknokt. Toch blijft de 27-jarige aanvaller bij een bepaalde groep mensen altijd het mikpunt van kritiek. Promes hoopt de criticasters in de huidige interlandperiode met Oranje de mond te snoeren.

Ook Overmars en Van der Sar profiteren van topseizoen Ajax

Bron: source

De goede prestaties van Ajax in het afgelopen seizoen heeft ook directeur voetbalzaken Marc Overmars geen windeieren gelegd. De voormalig buitenspeler verdiende liefst 2,3 miljoen euro (!) na het sterke seizoen van de Amsterdammers, bijna tweemaal zoveel als zijn collega Edwin van der Sar. In zijn contract zijn enkele bonussen opgenomen, die werden geactiveerd door de goede (financiële) resultaten.

Pages

Subscribe to Buitenspeler