Buitenspeler

‘Younes kan Napoli in januari alweer verlaten voor nieuw avontuur’

Bron: www.voetbalzone.nl

Amin Younes staat sinds afgelopen zomer onder contract bij Napoli, maar de van Ajax overgekomen buitenspeler speelde nog geen enkele wedstrijd voor i Partenopei. De vijfvoudig Duits international wordt in december terugverwacht van zijn achillespeeskwetsuur en zou nu volgens de laatste berichten uit Italië een maand later weleens de deur van het Stadio San Paolo achter zich dicht kunnen trekken.

Cerny: “Als je daar geen vertrouwen in hebt, moet je stoppen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Vaclav Cerny is weer bijna helemaal terug. De jonge Tsjech maakt zijn minuten bij Jong Ajax en zit weer dichtbij op Ajax 1.

Erik ten Hag deed nog geen beroep op hem in de competitie of in Europees verband, maar hij gelooft nog altijd in zijn kansen: “Als je daar geen vertrouwen in hebt, moet je stoppen of ergens anders heen gaan”, stelt hij bij Inside Ajax.

‘Deense vleugelspeler Robert Skov in beeld bij zowel Ajax als PSV’

Bron: ajaxfanzone.nl

De Deense vleugelspeler Robert Skov staat volgens het Italiaanse Corriere dello Sport in de nadrikkelijke belangstelling van zowel Ajax als PSV. De 22-jarige Skov maakte afgelopen januari de overstap van Silkeborg IF naar Kopenhagen voor 1 miljoen euro en is aan een uitstekend seizoen bezig bij Kopenhagen. In 16 competitiewedstrijden is de 22-jarige aanvaller al goed voor 9 doelpunten en 4 assists. Skov, die een fantastisch linkerbeen heeft, speelt het liefste op de rechtsbuitenpositie. FC Kopenhagen zelf is ook nog actief in de Europa League, daarin scoorde Skov ook al.

Pages

Subscribe to Buitenspeler