Buitenspeler

Lang verwijt Ten Hag vertrek bij Ajax: "Hij was zo boos"

Bron: source

Erik ten Hag is de reden dat Noa Lang definitief is verkocht aan Club Brugge afgelopen zomer. Volgens de buitenspeler wilde de directie van de Amsterdammers Lang liever verhuren in plaats van verkopen, maar drukte de oefenmeester zijn zin door. "Ik wilde worden verhuurd, maar Ten Hag was zo boos dat hij me wilde verkopen. De directie niet, maar de trainer heeft zijn zin gekregen."

Invaller Huntelaar schiet Ajax toch langs Twente

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft donderdagavond gewonnen van FC Twente. In Enschede hield Ajax de tegenstander lang in leven, omdat een genadeklap in de vorm van een tweede goal lang uitbleef. De thuisploeg rook daardoor bloed, scoorde in de slotfase en leek daarmee een punt te pakken. Klaas-Jan Huntelaar bleek echter een absurd slotoffensief in petto te hebben. De invaller scoorde twee keer in een tijdsbestek van een paar minuten, waardoor de Amsterdammers toch nog drie punten pakten. 

Van Hanegem looft Antony: 'Hij heeft werkelijk alles'

Bron: source

Willem van Hanegem heeft tijdens de kraker in de Johan Cruijff ArenA genoten van buitenspeler Antony. De Braziliaan maakte de tweede goal van Ajax tegen PSV en De Kromme vond hem sowieso een sterke wedstrijd spelen, al was onder andere trainer Erik ten Hag kritisch op diens optreden. 'Feyenoord moet zondag naar de Arena en ik vraag me af hoe ze die gozer aan banden gaan leggen.'

Antony over CL-niveau: "Daar was ik nog niet klaar voor"

Bron: source

Ajax-aanvaller Antony is tevreden met de eerste seizoenshelft die hij speelde in Amsterdam, maar denkt dat hij nog veel meer kan brengen. Na een hele goede eerste fase, had de buitenspeler een dipje. Die heeft hij achter zich gelaten en jaagt op meer: "Ik ben er blij mee, hoor, dat de fans van Ajax van mijn spel genieten. Maar ze hebben nog lang niet de beste Antony gezien."

Pages

Subscribe to Buitenspeler