Buitenspeler

Ajax legt recordbedrag neer voor Antony

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De geruchten gingen al een tijdje, maar nu is er witte rook: Ajax neemt Antony over van São Paulo.

De Amsterdammers zouden het Braziliaanse talent al maar liefst 3 jaar volgen en nu komt het dan tot een overstap. Ajax telt een recordbedrag neer voor Antony. De 19-jarige aanvaller wordt in één klap de duurste Ajacied ooit. Dat heeft er niet alleen mee te maken dat Anthony wordt gezien als een extreem groot talent. Ook David Neres is betrokken in de deal.

De mogelijke opvolgers van Ziyech

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Deze week werden de fans van Ajax op een harde maar duidelijke manier eraan herinnerd dat Ajax nog altijd een opleidingsclub is. Ziyech kiest er voor om na dit seizoen naar Chelsea te vertrekken. De aanvallende middenvelder was langer dan verwacht te bewonderen in Amsterdam, maar toch moet de club na deze mooie jaren verder kijken. Wat zijn de opties voor Overmars om Ziyech te vervangen?

De Sa vertrekt naar Zweden

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Lesly de Sa vertrekt per direct richting Zweden, waar hij voor AFC Eskilstuna gaat spelen. De buitenspeler tekent daar een driejarig contract.

De Sa is zeer tevreden over zijn transfer. “De coach was erg enthousiast en wil aanvallend voetbal spelen in een 4-3-3 opstelling, dat past heel goed bij mij. De kou daar is nog wel een dingetje, dus ik moet maar snel wat maillots en thermo ondergoed gaan kopen, haha!”, vertelt hij aan Voetbalzone.

Chelsea met €175 miljoen transfermarkt op, Ziyech op lijstje

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Nu de transferban van Chelsea is opgeheven, lijkt de Londense club komende zomer flink te willen spenderen. Volgens The Evening Standard heeft Frank Lampard een budget van maar liefst €175 miljoen tot zijn beschikking om versterkingen naar de Engelse hoofdstad te halen.

Voor dat geld zou Lampard in ieder geval een nieuwe spits willen halen, maar ook vleugelspelers zijn gewild. Daar duikt opnieuw de naam van Ziyech op. De middenvelder annex buitenspeler werd al veelvuldig in verband gebracht met Chelsea.

Pages

Subscribe to Buitenspeler