Buitenspeler

Analyse AS Roma, waar liggen de kansen voor Ajax?

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Donderdag is het weer zover! Na een interlandbreak en een overwinning op SC Heerenveen mag de ploeg van Erik ten Hag weer Europees aan de bak. AS Roma is de tegenstander en het eerste duel wordt in Amsterdam gespeeld. Kan Ajax een grote stap zetten naar de halve finale van de Europa League? Dat zien we donderdag, we kunnen wel alvast kijken naar hoe de tegenstander speelt en wat we kunnen verwachten.

Gakpo droomt na glansrol van EK met ‘groot’ Oranje: ‘Daar doe je het allemaal voor’

Bron: www.ad.nl

Cody Gakpo plaatste zich vanavond met Jong Oranje voor de kwartfinales van het EK. Na zijn goede optreden in de laatste groepswedstrijd tegen Jong Hongarije (6-1) lijkt het echter nog maar de vraag of de buitenspeler van PSV er eind mei weer bij is. Bondscoach Frank de Boer heeft al vaker aangegeven groot fan te zijn van Gakpo en hij zal na dit EK vermoedelijk nog meer overtuigd van hem zijn.

Tissoudali doet boekje open over transfersoap: ‘Nooit iets van Ajax gehoord’

Bron: www.voetbalzone.nl

Tarik Tissoudali wist in Nederland nooit echt door te breken, al heeft de inmiddels 27-jarige vleugelaanvaller daar niet altijd zelf schuld aan gehad. In een uitgebreid interview met Het Laatste Nieuws blikt de buitenspeler van AA Gent terug op zijn beginjaren als voetballer, toen de voorzitter van amateurvereniging Young Boys hem een transfer richting FC Groningen door de neus boorde.

Duel met Ajax om twee redenen bijzonder voor Sulejmani

Bron: source

Young Boys-aanvaller Miralem Sulejmani (32, op archiefbeeld) kijkt uit naar de ontmoeting met zijn oude club Ajax. De buitenspeler was ooit de duurste aankoop uit de historie van de Amsterdammers ooit, maar kwam in de Johan Cruijff ArenA desondanks nooit echt uit de verf. Toch kijkt hij enkele jaren erg uit naar de ontmoeting met zijn oude werkgever in de achtste finale van de Europa League. "Het is een speciale wedstrijd voor mij."

Analyse Young Boys: Waar liggen de kansen voor Ajax?

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Donderdag is het zover, het eerste duel tegen Young Boys voor een plekje bij de laatste acht. Het avontuur begint in de Johan Cruijff ArenA en Ajax kan gelijk een grote stap zetten naar de volgende ronde. Waar liggen de kansen voor de Amsterdammers en wat zijn de sterktste punten van Zwitserse koploper, die eerder al het Bayer Leverkusen van Peter Bosz uitschakelde?

Formatie

Pages

Subscribe to Buitenspeler