Danny Makkelie

Bizar moment tussen Makkelie en Kraay: "Dat bespreken we buiten de camera"

Bron: source

Danny Makkelie heeft verklaard waarom hij Quilindschy Hartman geen rode kaart gaf in de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord. Hartman kreeg vroeg in de wedstrijd een gele kaart en ontsnapte aan een tweede, na een overtreding op Mohammed Kudus. Kort daarna werd Hartman door Arne Slot naar de kant gehaald. Makkelie wilde niet spreken over een mogelijke rode kaart die Oussama Idrissi had kunnen krijgen. 

Scheidsrechter Danny Makkelie staat achter keuze in Klassieker: ‘Overtreding Hartman op Kudus was geen kaart’

Bron: www.ad.nl

Scheidsrechter Danny Makkelie staat ook na het bestuderen van de televisiebeelden achter zijn beslissing om Feyenoorder Quilindschy Hartman geen tweede gele kaart te geven in het uitduel met Ajax (2-3). ,,Het was geen onbesuisde overtreding”, zei hij bij ESPN. ,,Hij steekt slechts zijn been uit. Het was een onvoorzichtige overtreding.”

Ajax verliest Klassieker na slechte tweede helft (Incl foto’s)

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft zondagmiddag de Klassieker met 2-3 verloren en daardoor een behoorlijke dreun ontvangen in de strijd om de landstitel. Het verschil tussen Feyenoord en Ajax is daardoor opgelopen tot zes punten, met nog acht wedstrijden te gaan. In de eerste helft pakte Ajax nog een 2-1 voorsprong maar in een slechte tweede helft wist Feyenoord in de slotfase de volle winst te pakken. 

Live De Klassieker: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt zondagmiddag om 14:30 uur de Klassieker tegen Feyenoord en daarin zal gewonnen moeten worden om de koppositie te pakken in de Eredivisie. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Makkelie aangesteld als arbiter bij Klassieker

Bron: ajaxfanzone.nl

Danny Makkelie is door de KNVB aangesteld als arbiter bij de Klassieker van aanstaande zondag tussen Ajax en Feyenoord. De veertigjarige arbiter wordt in de Johan Cruijff Arena geassisteerd door grensrechters Hessel Steegstra en Jan de Vries. Edwin van de Graaf is de vierde official en Rob Dieperink is de videoscheidsrechter met Charles Schaap als assistent. Ajax – Feyenoord begint zondag om 14:30 uur.

Bron: KNVB

Pages

Subscribe to Danny Makkelie