Danny Makkelie

Alvarez voor 1 duel geschorst

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Edson Alvarez heeft van de KNVB een schorsing voor 1 wedstrijd opgelegd gekregen.

De Mexicaan maakte zondag tegen Feyenoord hands in het strafschopgebied. Scheidsrechter Makkelie stuurde hem vervolgens met direct rood van het veld af en legde de bal op de stip. Na afloop was er veel discussie of Alvarez wel daadwerkelijk hands had gemaakt, of dat de bal op zijn borst en schouder terecht kwam.

Ajax probleemloos langs feyenoord: 0-3

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft een opvallende editie van de Klassieker tegen Feyenoord naar zich toegetrokken. In Rotterdam won de landskampioen met 0-3, ondanks een rode kaart voor Edson Álvarez in de slotfase van de eerste helft. Feyenoord miste bij een 0-1 achterstand een strafschop, kwam na de rust zelf ook met tien man te staan en zag de schade daarna alleen maar toenemen. De nederlaag was onder meer te wijten aan eigen doelpunten van de feyenoorders Marcos Senesi en Ridgeciano Haps.

Opstellingen feyenoord – Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Al zijn we al kampioen van Nederland, voetballen zullen we. Zeker als het tegen die gasten uit 010 is want niets is zo lekker om die figuren van de mat te spelen. Het is te hopen dat Danny Makkelie de gastheren een beetje in toom houdt zodat we niet nog meer frustratieovertredingen tegen krijgen. Nico Tagliafico is geschorst omdat hij de vorige wedstrijd zijn vijfde gele kaart kreeg. Devyne Rensch neemt zijn plaats waar.

Makkelie fluit Klassieker, Higler Ajax – VVV Venlo

Bron: ajaxfanzone.nl

Danny Makkelie is door de KNVB aangesteld als arbiter bij de Klassieker van aanstaande zondag. Makkelie zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Steegstra en De Vries. Vierde official is Van der Eijk en Kamphuis zal fungeren als VAR. Feyenoord – Ajax begint zondag om 14;30 uur. Ook voor de wedstrijd op Hemelvaartsdag tussen Ajax en VVV Venlo is de arbitrage bekend. Dennis Higler zal de fluit hanteren in de Johan Cruijff Arena. Diks en Dobre treden op als assistent-arbiters, Pérez als vierde official en Blank is aangesteld als VAR.

Pages

Subscribe to Danny Makkelie