Danny Makkelie

LIVE EK 2024 | Duitsland is nog lang niet klaar met stug Hongarije

Bron: www.ad.nl

In het openingsduel van het EK in eigen land maakte Duitsland meteen veel indruk. Tegen Schotland werd er maar liefst vijf keer gescoord, dus met het vertrouwen zit het bij het thuisland wel goed. Moet ook Hongarije, na de nederlaag tegen Zwitserland op zoek naar een broodnodig resultaat, er vanavond aan geloven? Het duel, dat om 18.00 uur is begonnen in Stuttgart, staat onder leiding van Danny Makkelie en volg je in dit liveblog!

Bergwijn schiet Ajax met een hattrick langs Almere City en naar de Europa League

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft de thuiswedstrijd tegen Almer City gewonnen met 3-0. Steven Bergwijn scoorde 3x binnen 10 minuten in de eerste helft en mocht dus een hattrick bijschrijven. Met deze overwinning is Ajax zeker van de vijfde plek en dus (minimaal) de voorronde van de Europa League volgend jaar. De komende weken zullen resultaten in andere landen moeten bepalen of Ajax mogelijk direct de Europa League in mag.

Bizarre taferelen na degradatiekraker Excelsior-Volendam: VAR-ingreep en tweemaal rood na laatste fluitsignaal

Bron: www.ad.nl

Excelsior kan opgelucht ademhalen na een galavoorstelling op eigen veld. De ploeg van Marinus Dijkhuizen overrompelde een apathisch FC Volendam en staat in ieder geval voor bijna een etmaal op plek 15 in de eredivisie: 4-0. Het duel werd na afloop ontsierd door een opstootje, waardoor de VAR na het laatste fluitsignaal ingreep en scheidsrechter Danny Makkelie tweemaal rood trok.

Pages

Subscribe to Danny Makkelie