Penalty

Ajax Onder 19 in Youth League hard onderuit tegen Dortmund: 1-5

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax Onder-19 is dinsdagmiddag in de Youth League hard onderuitgegaan tegen de leeftijdgenoten van Borussia Dortmund. Hoewel de Amsterdammers zich voetballend leken te kunnen meten, bleek BVB met name in de counter razend effectief: 1-5. Ajax Onder-19 heeft na drie wedstrijden vier punten verzameld in de groep en staat derde achter Dortmund en Sporting Portugal. Dinsdagavond om 21.00 uur speelt het eerste van Ajax in de Champions League tegen Dortmund.

Ajax laat in Enschede dure punten liggen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Traditioneel lastig potje

Traditioneel zijn de wedstrijden tegen Twente (uit) altijd lastig. Vandaag stond er een nieuwe editie in een goed gevuld Grolsch Veste op het programma. Scheidsrechter van dienst was Dennis Higler. Bij Ajax was er in de basis niet veranderd. Erik ten Hag koos weer voor Mazraoui als rechtsachter en Steven Berghuis stond weer als rechtsbuiten geposteerd. Wat wel nieuw was, was het opnemen van Anthony in de selectie. De Braziliaan was euforisch vanuit de Olympische Spelen teruggekomen met zijn gouden medaille.

Antony met Brazilië naar finale Olympische Spelen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Antony heeft met Brazilië dinsdag de finale bereikt op de Olympische Spelen. Dat deed het door Mexico te verslaan na strafschoppen.

De aanvaller van Ajax leeft op dit moment zijn droom in Japan. Ajax wilde hem aanvankelijk niet afstaan, omdat de Olympische Spelen in het voetbal een jeugdtoernooi zijn en voor Ajax het seizoen ook alweer start. Antony heeft de hele voorbereiding gemist en zal na de Spelen ook nog vakantie nodig hebben. Uiteindelijk liet de club hem toch gaan en dat levert nu dus mooie momenten op.

Álvarez met Mexico naar finale Gold Cup

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax moet nog even geduld hebben voordat het weer kan rekenen op Edson Alvarez. De middenvelder heeft zich met Mexico geplaatst voor de finale van de Gold Cup.

Dat deed het na een bloedstollend duel met Canada. Vlak voor rust kwam Mexico op voorsprong uit een penalty, maar met een uur op de klok werd het weer gelijk. Het duel leek in de reguliere speeltijd niet mee beslist te worden, maar op de valreep gebeurde dat alsnog. Héctor Herrera schoot Mexico in de negende minuut van de blessuretijd naar de finale.

Pages

Subscribe to Penalty