Penalty

Peter Bosz wil dat PSV lef toont tegen Arsenal en blikt terug op ‘gênant’ penaltymoment

Bron: www.ad.nl

Of Noa Lang mee kan doen tegen Arsenal? PSV-trainer Peter Bosz houdt zijn kaarten nog enigszins tegen de borst. Dinsdagavond traint PSV in het Emirates Stadium, daar is Lang in elk geval wel van de partij. ,,Ik hoop dat hij daar goed uit komt. En als dat zo is, zal ik daarna een beslissing nemen”, zegt Bosz in aanloop naar het Champions League-duel.

Panenka | ‘Als Wout Weghorst een hele normale jongen was geweest, had hij het natuurlijk nooit gered’

Bron: www.ad.nl

Het Nederlands elftal heeft door overwinningen op Griekenland (3-0) en Ierland (1-2) een flinke stap gezet richting het EK. In Panenka praat Sjoerd Mossou vanuit een Iers hotel met Hidde van Warmerdam over de houding van Wout Weghorst, de onzekerheid bij Mark Flekken en legt uit waarom we Ronald Koeman ook Ronnie Flex mogen noemen. En hoe gaat deze show heten als Louis van Gaal echt bondscoach van Duitsland wordt? Bekijk de hele aflevering hierboven!

LIVE EK-kwalificatie | Weghorst zet Oranje op voorsprong in Ierland na uitstekend werk Dumfries

Bron: www.ad.nl

Een slordig spelend Oranje had het voor rust knap lastig met het energieke Ierland in het Aviva Stadium in Dublin. Adam Idah en Cody Gakpo scoorden uit een strafschop. Na de teleurstellende eerste helft schakelde Ronald Koeman terug op 4-3-3, met Tijjani Reijnders en Wout Weghorst als invallers. Weghorst maakte tien minuten na rust de 1-2 na goed werk van Frenkie de Jong en Denzel Dumfries. Volg hier ons liveblog!

Pages

Subscribe to Penalty