Penalty

Rafael van der Vaart en Dick Jol begrijpen niets van bizar handsbal-incident: ‘Laf van Pol van Boekel’

Bron: www.ad.nl

Scheidsrechter Glenn Nyberg gaf géén strafschop aan Bayern München na bizar hands van Arsenal-verdediger Gabriel. Bewust, zei hij volgens de Duitsers na de eerste kwartfinale van de Champions League (2-2). Hij vond het duel te belangrijk om te fluiten voor een onhandige fout. Verdient Nyberg een standbeeld voor zijn nobele manier van ‘in de geest van de wedstrijd fluiten’?

Ajax O17 bereikt finale Future Cup na penaltywinst op Paris Saint-Germain

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax O17 heeft de finale bereikt van de Future Cup! In een zinderend spannende wedstrijd tegen Paris Saint-Germain kwamen beide ploegen, onder het toeziend oog van o.a. de selectiespelers Rensch, Hato en Taylor, niet tot scoren. Uiteindelijk moesten penalty’s de beslissing brengen. Ajax doelman Aymean El Hani werd de held van de wedstrijd door twee penalty’s te stoppen. Omdat de Ajacieden allemaal wel raak schoten staat Ajax in de finale.

Ajax moddert voort en pakt op valreep punt tegen Sparta

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft op bezoek bij Sparta nog een punt gepakt en daar is ook echt alles mee gezegd. Ajax stond met 2-0 achter in Rotterdam na twee doelpunten van Arno Verschuren. Via Akpom en een treffer van Bergwijn in de slotfase werd het alsnog gelijk. Brian Brobbey viel uit na een hamstringblessure en Steven Bergwijn maakte net als Mika Godts (foto) weer zijn rentree na een blessure. Ahmetcan Kaplan pakte in de blessuretijd een rode kaart.

Panenka | ‘Memphis Depay heeft de uitstraling van een NBA-ster’

Bron: www.ad.nl

In Panenka wordt wekelijks door Hidde van Warmerdam en Sjoerd Mossou een voetballer of trainer geportretteerd. Vandaag zoomen beiden in op Memphis Depay, woensdagavond voor Atlético Madrid nog van grote waarde tijdens het Champions League-duel met Internazionale en morgen ongetwijfeld weer terug in de definitieve Oranje-selectie van Ronald Koeman. ,,Hij heeft de uitstraling van een NBA-ster.”

Pages

Subscribe to Penalty