Penalty

PSV krijgt te weinig tegen Ajax na topper met intense slotfase

Bron: source

PSV heeft zichzelf zondagmiddag een slechte dienst bewezen door met 1-1 gelijk te spelen tegen Ajax. In een intense topper tussen twee vermoeid ogende ploegen hadden de Eindhovenaren lange tijd een 1-0 voorsprong in handen. De thuisploeg leek kort voor tijd zelfs op 2-0 komen, maar Yorbe Vertessen gebruikte kort zijn hand bij het maken van die goal. Vervolgens kreeg Ajax op het scheiden van de markt nog een penalty, die door Dusan Tadic feilloos werd benut: 1-1.

Dusan Tadic belaagd door psv-supporters

Bron: ajaxfanzone.nl

Dusan Tadic werd tijdens de voorbereiding van de penalty die de gelijkmaker bracht, flink gehinderd door drie psv-ers waaronder Dumfries. De heren vonden het nodig om te proberen te intimideren door de penaltystip te beschadigen en met opmerkingen Dusan uit zijn concentratie te brengen. Onze captain bleef koelbloedig en nam de penalty vlekkeloos maar direct daarna sprak hij woorden van gelijke strekking richting de aanvoerder van psv. De beide aanvoerders moesten door teamgenoten uit elkaar worden gehouden. 

Ajax Vrouwen winnen halve finale Eredivisie Cup van SC Heerenveen

Bron: ajaxfanzone.nl

De Ajax Vrouwen hebben zondag de halve finale van de Eredivisie Cup met 1-3 gewonnen van de vrouwen van SC  Heerenveen. Liza van der Most, Marjolijn van den Bighelaar en Lucie Voňková maakten in Friesland de doelpunten voor de ploeg van coach Danny Schenkel. De Ajax Vrouwen spelen in de finale tegen bekerhouder FC Twente. De club uit Enschede won na strafschoppen van PSV (1-1 na 90 minuten).

Pages

Subscribe to Penalty