Pol van Boekel

Live Go Ahead Eagles – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax begint zondag aan de tweede competitiehelft en doet dat met een uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je dit weekend wederom een tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Live RKC Waalwijk – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Zaterdagavond om 18:45 uur speelt Ajax de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je dit weekend wederom een tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Live De Klassieker: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt zondagmiddag om 14:30 uur de Klassieker tegen Feyenoord en daarin zal gewonnen moeten worden om de beschamende twaalfde plek op de ranglijst te verlaten. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je twee tekeningen winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Doe mee met het spel rond het WK vrouwenvoetbal en win prachtige prijzen

Bron: www.ad.nl

Het wereldkampioenschap voetbal voor vrouwen begint donderdag in Nieuw-Zeeland en Australië. Het mondiale toernooi duurt tot en met 20 augustus. Nederland heeft zich gekwalificeerd. De ploeg van bondscoach Andries Jonker treft Portugal, titelverdediger Verenigde Staten en Vietnam. Ook de Nederlandse scheidsrechters Franca Overtoom en Pol van Boekel komen ook in actie tijdens het toernooi. Doe mee met ons WK-spel en win schitterende prijzen.

Pages

Subscribe to Pol van Boekel