Manchester City

Is Steven Bergwijn het gokje waard?

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Steven Bergwijn is dé grote blikvanger van het nieuwe Eredivsie seizoen. De international van het Nederlands elftal maakte deze zomer voor een bedrag van 31,25 miljoen euro de overstap van Tottenham Hotspur naar Ajax. Een recordtransfer waarmee de kersverse Ajacied dit jaar alle ogen op zich gericht weet.

Dat Bergwijn de aandacht trekt blijkt wel uit het feit dat bij bookmaker TOTO een heuse Steven Bergwijn Eredivisie special in het leven is geroepen. Hierbij kan worden ingezet op:

 

Ten Hag legt uit waarom hij zoveel spelers in Nederland shopt

Bron: ajaxfanzone.nl

Vooralsnog haalde Manchester United deze transferperiode drie spelers naar de club: Tyrell Malacia, Christian Eriksen en Lisandro Martínez. Alle drie hebben een Eredivisie-verleden, terwijl zowel Malacia (Feyenoord) en Martínez (Ajax) rechtstreeks uit Nederland overkwam. Op het lijstje namen die naar the Red Devils moe(s)ten komen prijken bovendien Frenkie de Jong, Jurriën Timber en Antony – ook allemaal ex-pupillen van Ten Hag bij Ajax.

Ajax en Borussia Dortmund akkoord over transfer Haller

Bron: ajaxfanzone.nl

De transfer van Sébastien Haller naar Borussia Dortmund is afgerond. De spits stond nog tot en met 30 juni 2025 onder contract bij Ajax. Ajax ontvangt van de Duitse club een transfersom van 31 miljoen. Dat bedrag kan middels variabelen nog oplopen naar 34,5 miljoen. Ajax nam Haller anderhalf jaar geleden voor 22,5 miljoen euro over van West Ham United. Haller kwam bij Ajax tot 47 doelpunten in 66 officiële duels. Afgelopen seizoen was hij liefst elf keer trefzeker in de Champions League.

‘Ajax nadert akkoord met Dortmund over transfer Haller die vakantie onderbreekt voor medische keuring’

Bron: ajaxfanzone.nl

Sébastien Haller lijkt nu dan toch echt op weg naar Borussia Dortmund. De Duitsers zetten vaart achter de transfer en willen de spits van Ajax zo snel mogelijk medisch keuren, zo schrijft De Telegraaf dinsdagmiddag. Na een eerste bod van 33 miljoen euro te hebben afgeslagen, lijkt Ajax nu wel akkoord te gaan met 35 miljoen euro en een beetje. Verwacht wordt dat zich geen problemen zullen voordoen in de verdere onderhandelingen.

Borussia Dortmund zet vol in op Sébastien Haller: Ajax wimpelt eerste bod af

Bron: www.ad.nl

De kans is groot dat Sébastien Haller (27) Ajax al na anderhalf jaar inruilt voor Borussia Dortmund. De Duitse topclub heeft de pijlen vol gericht op de eredivisietopscorer en is inmiddels ook overtuigd dat Haller de opvolger wordt van de naar Manchester City vertrokken Erling Haaland. Ajax, dat een eerste bod afwees, kan het geld op haar beurt goed gebruiken voor de eigen transferdoelwitten.

Ajax heeft kans op gunstige potindeling Champions League

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax mag volgend seizoen hopen op een gunstige potindeling van de Champions League. Afgelopen weekend zijn alle grote competities tot hun einde gekomen. Hierdoor is het dus ook duidelijk geworden welke clubs in welke pot zitten tijdens de loting voor de Champions League-groepsfase. Ajax zit in elk geval in pot 1 of pot 2. De uitslag van de Champions League-finale van komende zaterdag, tussen Real Madrid en Liverpool, bepaalt in welke pot Ajax terechtkomt.

Pages

Subscribe to Manchester City