Manchester City

Ajax en Manchester City lijken naast vijftienjarig toptalent te grijpen

Bron: www.voetbalzone.nl

Rayane Bounida zit met zijn hoofd bij Anderlecht, zo schrijft Het Laatste Nieuws vrijdag. Volgens het Belgische dagblad verlopen de gesprekken tussen het management van de vijftienjarige aanvallende middenvelder en de Brusselse club over een professioneel contract ‘constructief’ en is het allerminst een uitgemaakte zaak dat de tiener op korte termijn de overstap naar Ajax, Manchester City of een andere

Nigel de Jong over terugkeer: “Ik ben nog beschikbaar”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Sommigen zijn hem wellicht al vergeten, maar Nigel de Jong is nog altijd actief als voetballer. Van 2002 tot 2006 speelde hij voor Ajax en daarna kwam hij uit voor onder andere HSV, Manchester City en AC Milan. Sinds 2018 speelt de 36-jarige middenvelder in Qatar.

In de officiële podcast van Ajax geeft hij aan dat een terugkeer naar Ajax een paar keer een optie is geweest: “Er zijn een paar momenten geweest dat ik heel dicht bij was. Om verschillende redenen is dat nooit gebeurd.”

Ajax in top vijf Europa met torenhoge makelaarskosten

Bron: source

Ajax staat als het gaat om makelaarskosten in een fraai rijtje Europese topclubs. De Amsterdammers gaven tijdens seizoen 2019/20 een kleine 34 miljoen euro uit aan zaakwaarnemers van vertrekkende en nieuwe spelers. Alleen Chelsea, Borussia Dortmund, Manchester City en Manchester United staan op deze ranglijst boven de landskampioen van Nederland.

Pages

Subscribe to Manchester City