Manchester City

Ajax heeft grootste kans om Chelsea te treffen in CL

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Maandagmiddag om 12:00 uur staat de Champions League-loting voor de achtste finales op het programma. Ajax krijgt dan te horen welke Europese topclub de volgende tegenstander is. Het is altijd moeilijk om te hopen op een bepaalde tegenstander. Wil je juist een zo’n minst sterke tegenstander treffen? Of wil je je gelijk meten met beste van Europa en een topclub loten?

Van Hooijdonk zou Haller tegen topclubs niet opstellen

Bron: source

Mocht Ajax in de knock-outfase van de Champions League een topclub als Liverpool of Manchester City tegenkomen, dan zou Pierre van Hooijdonk ervoor kiezen om met Dusan Tadic in plaats van Sébastien Haller als diepste aanvaller te spelen. De 52-jarige Van Hooijdonk denkt dat de Amsterdammers in zulke wedstrijden gebaat zijn bij meer snelheid voorin. Rafael van der Vaart zou Haller daarentegen 'gewoon' blijven opstellen.

Ruud Gullit ziet overeenkomst tussen Ajax en Europese topclubs

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Oud-topvoetballer Ruud Gullit ziet gelijkenissen tussen Ajax en andere Europese topclubs. In De Telegraaf stelt Gullit dat hij ziet hoe Ajax successen boekt in een 4-3-3 systeem. Ook andere Europese grootmachten maken dit Champions League seizoen gebruik van deze opstelling. Zo spelen Bayern München, Liverpool en Manchester City spelen regelmatig via deze tactiek. “Toch opvallend dat dit systeem, waarvan de Hollandse School de basis is, zo succesvol is op het hoogste niveau”, laat Gullit optekenen.

Man Utd – Man City: Voorspelling & Vermoedelijke Opstelling – Premier League 6-11-2021

Bron: www.nieuwslog.nl

Op zaterdag 6 november staan Manchester United en Manchester City tegenover elkaar in de stadsderby van Manchester. De wedstrijd in de Premier League begint om 13:30 Nederlandse tijd. In deze uitgebreide voorbeschouwing lees je de voorspellingen voor de wedstrijd en de verwachte opstelling. Nu de positie van Ole Gunnar Solskjaer als Manchester United-coach nog steeds […]

Manchester City – Club Brugge Voorspellingen & Vermoedelijke Opstelling – Champions League 3 november 2021

Bron: www.nieuwslog.nl

Manchester City speelt op woensdag 3 november thuis tegen Club Brugge. De wedstrijd is de vierde speelronde in de Champions League groep A. Bij de eerste wedstrijd tussen Club Brugge en Man City werd het maar liefst 1-5. In deze voorbeschouwing lees je de voorspellingen en vermoedelijke opstellingen. In de andere wedstrijd in groep A […]

Pages

Subscribe to Manchester City