Oefenwedstrijd

Live Ajax – FC Utrecht: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Voor Ajax staat vanavond de inhaalwedstrijd tegen FC Utrecht op het programma. Deze wedstrijd werd op 7 februari afgelast wegens winterweer. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Live RKC Waalwijk – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax gaat zondagmiddag op bezoek bij RKC Waalwijk en de wedstrijd in het Mandemakers stadion begint om 16:45 uur. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Zuid-Amerikanen blijven tijdens interlandperiode in Amsterdam

Bron: ajaxfanzone.nl

Normaal gesproken heeft trainer Erik ten Hag tijdens een interlandperiode maar een smalle selectie om mee te trainen, maar door de coronacrisis is dat behoorlijk veranderd. Het Argentijnse elftal komt niet in actie vanwege alle maatregelen dus blijft Nico Tagliafico in Amsterdam. Daarnaast heeft Lisandro Martinez geen toestemming gekregen om met het Olympisch elftal twee oefenwedstrijden te spelen tegen Japan, en hebben David Neres en Antony ook geen interlandverplichtingen met Brazilië.

Pages

Subscribe to Oefenwedstrijd