Oefenwedstrijd

Blind blikt terug: "Wat me is overkomen is niet niks"

Bron: source

De schrik zat er goed in toen Daley Blind in augustus tijdens een oefenwedstrijd tegen Hertha BSC naar de grond ging zonder dat er een tegenstander in de buurt was. Het ICD-kastje van de Ajacied, een soort defibrillator, ging plots af. "Dat doet natuurlijk iets met je, fysiek en mentaal. En het doet iets in de beeldvorming", blikt Blind terug op de gebeurtenis in een interview met het Algemeen Dagblad.

Heerenveen-trainer Jansen: ‘Het voelde als de kleine jongens tegen de grote mannen’

Bron: www.ad.nl

Heerenveen gaat als nummer 8 van de Eredivisie de winterstop in, een positie waar trainer Johnny Jansen voorafgaand aan het seizoen direct voor getekend zou hebben. De Friese club verloor in de voorbereiding namelijk alle oefenwedstrijden. Het vertrouwen was broos bij de start van de competitie. ,,Daarom heb ik nu een heel dubbel gevoel", zei Jansen in De Kuip.

Live Liverpool – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt dinsdagavond in de groepsfase van de Champions League de uitwedstrijd tegen Liverpool. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

KNVB-directeur Van der Zee luidt noodklok: ‘Het is 2 voor 12 voor het amateurvoetbal’

Bron: www.ad.nl

KNVB-directeur amateurvoetbal Jan Dirk van der Zee heeft teleurgesteld gereageerd op de lichte versoepeling van de coronamaatregelen door het kabinet. Er mag weer gezamenlijk op 1,5 meter van elkaar door vier personen worden gesport, in plaats van twee, maar het verbod op trainen in een groter groepsverband en ook het spelen van onderlinge oefenwedstrijden blijft voor volwassenen nog altijd van kracht.

Pages

Subscribe to Oefenwedstrijd