Oefenwedstrijd

Pasveer hangt voetbalschoenen na dit seizoen aan de wilgen; Ook vertrek Rulli en Gorter aannemelijk

Bron: ajaxfanzone.nl

Remko Pasveer hangt zijn keepershandschoenen vermoedelijk na dit seizoen aan de wilgen, zo schrijft Voetbal International deze woensdag. De veertigjarige routinier loopt in de zomer uit zijn contract bij Ajax en is waarschijnlijk bezig aan zijn laatste maanden als profvoetballer. Pasveer vertrekt sowieso in de zomer. Zijn aflopende verbintenis gaat niet verlengd te worden.

LIVE Oranje | Ronald Koeman en Matthijs de Ligt kijken vooruit naar Klassieker tegen Duitsland

Bron: www.ad.nl

Na de zege op Schotland - het werd vrijdag in Amsterdam 4-0 - stuit het Nederlands elftal dinsdagavond in een oefenwedstrijd op Duitsland, gastland van het komende EK. Ronald Koeman en Bayern München-verdediger Matthijs de Ligt kijken vanaf 18.15 uur vooruit naar de kraker in het Deutsche Bank Park van Frankfurt am Main. Volg de persconferentie hierboven live en hieronder in een liveblog.

In een Oranje zonder automatismen blinkt Tijjani Reijnders nog steeds uit terwijl anderen worstelen

Bron: www.ad.nl

De eerste oefenwedstrijd van Oranje voor het EK leverde tegen Schotland een hoop waardevolle indrukken op. En meteen ook een duidelijke conclusie: Ronald Koeman zoekt spelers die er meteen staan in een niet-ingespeeld elftal zonder veel automatismen. Dat is voor een onbevangen voetballer als Tijjani Reijnders een stuk makkelijker dan voor spelers als Xavi Simons of Mats Wieffer die worstelen in hun hoofd.

Pages

Subscribe to Oefenwedstrijd