Oefenwedstrijd

Ajax oefent op 29 juni tegen Aalborg

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax kwam vorige week al met wat informatie over de voorbereiding op het seizoen 2019/2020. Nu is ook het eerste oefenduel bekend!

Aalborg BK meldt namelijk dat het een trainingskamp in Nederland belegt en tijdens dat trainingskamp oefent tegen Ajax.

Het duel staat op zaterdag 29 juni om 12.00 op het programma in Oldenzaal. Het zal voor Ajax de afsluiting zijn van het trainingskamp in De Lutte. Meer informatie volgt ongetwijfeld snel.

Huis familie Nouri wordt verbouwd zodat hij thuis verzorgt kan worden

Bron: ajaxfanzone.nl

Twee jaar nadat Abdelhak Nouri  in elkaar zakte tijdens een oefenwedstrijd tegen Werder Bremen in Oostenrijk ligt hij nog altijd in het ziekenhuis. Het is de bedoeling dat hij binnenkort terugkeert naar zijn ouderlijk huis. “Ze zijn nu het huis aan het verbouwen, omdat ze hem thuis willen verplegen”, zo meldt journalist Willem Vissers, die in contact staat met de familie Nouri.

Ajax maakt info over voorbereiding en trainingskampen bekend

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft de planning voor de voorbereiding op het seizoen 2019/2020 bekend gemaakt. De spelers die geen interlandverplichtingnen hebben gespeeld, melden zich op 21 juni weer op de club.

Van 24 tot en met 29 juni gaat Ajax weer op trainingskamp naar De Lutte. Helaas zullen er geen open trainingen zijn. Er zullen 2 oefenduels gespeeld worden die wel toegankelijk zijn voor publiek. Meer informatie daarover volgt later.

Lang en Scherpen voor het eerst opgeroepen voor Jong Oranje

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Voor Jong Oranje staat vrijdag 31 mei een oefenduel met Mexico op het programma. In de selectie voor dat duel 4 Ajacieden: Dani de Wit, Perr Schuurs, Noa Lang en Kjell Scherpen. Voor Lang en Scherpen is het de eerste keer dat ze zijn opgeroepen voor het beloftenelftal van Oranje.

Naast de 4 Ajacieden vinden we ook de verhuurde Kaj Sierhuis terug in de selectie, net als oud-Ajacieden Justin Kluivert, Deyovaisio Zeefuik en Donyell Malen.

Ajax legt Martinez voor vier jaar vast met optie voor vijfde jaar

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft met Defensa y Justicia en Lisandro Martinez overeenstemming bereikt over de transfer van de 21-jarige verdediger naar Ajax. Martinez arriveerde maandag op Schiphol en onderging een medische keuring. De verdediger tekent een contract dat per 1 juli 2019 ingaat en een looptijd heeft van 4 jaar, tot en met 30 juni 2023. In de verbintenis is een optie opgenomen voor een vijfde seizoen. Martínez werd op 18 januari 1998 geboren in Gualeguay, Argentinië.

Pages

Subscribe to Oefenwedstrijd