Oefenwedstrijd

Ajax oefent ook tegen FC Utrecht

Bron: ajaxfanzone.nl

Nadat eerder bekend was geworden dat Ajax op zaterdag 8 augustus een oefenwedstrijd speelt tegen RKC Waalwijk is er ook een tweede duel toegevoegd. Op donderdag 13 augustus komt FC Utrecht naar de Johan Cruijff Arena en ook deze wedstrijd begint om 18:45 uur. Over het toelaten van publiek is nog niks concreets bekend, maar feit is wel dat beide wedstrijden zijn te volgen op Fox Sports. 

FC Utrecht tweede oefentegenstander van Ajax

Bron: www.ajaxshowtime.com

De tweede tegenstander van Ajax in de voorbereiding op het nieuwe seizoen is bekend. De Amsterdammers oefenen op donderdag 13 augustus in de Johan Cruijff ArenA tegen FC Utrecht.

Het nieuws wordt vrijdagmiddag bevestigd door Ajax en FOX Sports. Enkele dagen voor dit duel speelt Ajax - op zaterdag 8 augustus - in eigen huis tegen RKC Waalwijk. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen oefenen clubs uit de Eredivisie tegen elkaar.

KNVB protocol: Zoveel mogelijk publiek, veel hygiëne voorschriften en geen uitsupporters

Bron: ajaxfanzone.nl

De KNVB heeft donderdag het protocol gepresenteerd. De bond gaat voor het spelen van wedstrijden met zoveel mogelijk publiek binnen de anderhalve-meter-regelgeving, zo meldt de nationale voetbalbond via de officiële kanalen. ‘Het goede nieuws is wel dat het spelen met een beperkt publiek – vijftien tot 35 procent op weg naar het spelen met volle stadions’, aldus de bond.

Ajax speelt op 8 augustus oefenwedstrijd tegen RKC Waalwijk

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax zal in de aanloop naar het nieuwe seizoen op zaterdag 8 augustus een oefenwedstrijd spelen tegen RKC Waalwijk. De wedstrijd in de Johan Cruijff Arena begint om 18:45 uur, maar het is nog onduidelijk of er toeschouwers aanwezig mogen zijn. Ajax onderzoekt de mogelijkheden en zal zodra er meer duidelijkheid is naar buiten treden met de nodige informatie. Ook Jong Ajax start met een oefenwedstrijd en speelt op woensdag 12 augustus tegen Jong FC Utrecht.

‘Ik ben hier niet de broer van Appie, maar onderdeel van het team’

Bron: www.voetbalzone.nl

Mohammed Nouri wilde nooit meer voetballen nadat zijn broertje Abdelhak precies drie jaar geleden na een hartstilstand blijvende hersenschade opliep tijdens een oefenwedstrijd van Ajax tegen Werder Bremen in Oostenrijk. Na aandringen van Ajacied Donny van de Beek heeft de 26-jarige broer van Appie zijn voetbalschoenen weer aangetrokken en speelt hij bij Veensche Boys in Nijkerkerveen.

Pages

Subscribe to Oefenwedstrijd