FC Volendam

Opmars FC Volendam leidt niet alleen tot lachende gezichten: ‘Dit is teleurstellend, ik snap hier niks van’

Bron: www.ad.nl

Terwijl de spelers een bijna zeker lijkende degradatie aan het afwenden zijn, broeit het bij FC Volendam op bestuurlijk vlak. De aanstelling van Keje Molenaar als vice-voorzitter van de club is geblokkeerd. De invloed van ‘Team Jonk’ zou te groot worden. Trainer Wim Jonk is verbaasd: ,,Dit is teleurstellend. Ik snap hier niks van.”

AZ morst punten tegen 10 man Volendam en loopt koppositie eredivisie mis

Bron: www.ad.nl

AZ heeft opnieuw averij opgelopen in de eredivisie. Na de spectaculaire 5-5 van vorige week tegen FC Utrecht werd er nu gelijkgespeeld tegen de opgeleefde laagvlieger FC Volendam (1-1). Daarmee verspeelden de door vele blessures gehavende Alkmaarders andermaal de kans om de koppositie voor tenminste een halve dag over te nemen van Feyenoord. Jens Odgaard redde vlak voor tijd nog een punt voor de Alkmaarders nadat Volendammer Gaetano Oristiano met rood van het veld was gestuurd.

Heitinga begon wedstrijdbespreking met foto van de ranglijst

Bron: source

Door het gelijkspel in De Klassieker tegen Feyenoord vond Ajax zich vorige week terug op de vijfde plek. Daar kwam door de blamage tegen FC Volendam geen verandering in. Het puntenverlies tegen de promovendus kostte Alfred Schreuder de kop. John Heitinga neemt de taken voorlopig over van de ontslagen Schreuder. De oud-speler van Ajax begon de bespreking voor de ontmoeting met Excelsior met een afbeelding van de ranglijst.

Pages

Subscribe to FC Volendam