RVC

Verweij lacht om nieuwe man bij Ajax: 'Daar heeft hij wél verstand van...'

Bron: source

De entree van Pier Eringa als nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen (RvC) bij Ajax is niet onopgemerkt voorbijgegaan. Eringa schoof vorige week woensdag nog aan bij het programma Op1. De Telegraaf-verslaggever Mike Verweij, tevens clubwachter van Ajax, was er op Twitter als de kippen bij om kritiek te leveren op de nieuwe man bij de Amsterdammers. In de podcast Kick-off vertelt Verweij meer over de start van Eringa.

Blind zag rampscenario voltrekken bij Ajax: "Ik heb het altijd tegen Overmars gezegd"

Bron: source

Ajax is nog altijd bezig met de zoektocht naar twee belangrijke openstaande functies in de bestuurskamer. Danny Blind vertrok in augustus 2021 uit de Raad van Commissarissen, terwijl directeur voetbalzaken Marc Overmars een half jaartje later afscheid nam wegens grensoverschrijdend gedrag. Blind vertelt aan Trouw dat het 'niet zo makkelijk is' om deze functies te vervangen, terwijl hij Overmars al eerder had gewaarschuwd voor dit scenario.

Sydney van Hooijdonk snapt dat vader Pierre vanavond niet voor hem juicht: ‘Hij wil dat NAC wint’

Bron: www.ad.nl

Sydney van Hooijdonk voetbalt vanavond in het toernooi om de TOTO KNVB Beker met SC Heerenveen tegen NAC, de club waar hij in de jeugdopleiding speelde en drie jaar deel uitmaakte van de hoofdselectie. In Breda treft hij zijn vader, voormalig international Pierre van Hooijdonk, die momenteel als lid van de raad van commissarissen het technisch beleid bewaakt bij de eerstedivisionist.

Pages

Subscribe to RVC