RVC

PSV heeft voormalig AZ-speler Grétar Steinsson op de radar als opvolger voor John de Jong

Bron: www.ad.nl

PSV kijkt momenteel naar interne en externe kandidaten om de vrijgevallen positie van technisch directeur weer in te vullen. Volgens betrokkenen zijn nog geen definitieve stappen gezet. Deze week vergadert de directie van PSV met de raad van commissarissen, waarbij vermoedelijk ook de jaarcijfers van de club besproken worden. Deze worden volgende week gepresenteerd, zo verzekerden bronnen recent.

PSV heeft tegen Feyenoord op het veld een overtuigender verhaal nodig dan de uitleg van Marcel Brands

Bron: www.ad.nl

PSV speelt zondagmiddag (14.30 uur) in het eigen Philips Stadion tegen Feyenoord terwijl in de directiekamers sprake is van een bestuurlijke crisis. Bij de club huilde de raad van commissarissen deze maand niet om de in augustus verspilde Champions League-melk, maar er is hard ingegrepen. John de Jong kreeg eerder deze maand een motie van wantrouwen aan zijn broek en is daarop vertrokken.

Crisis bij PSV neemt toe na opstappen John de Jong: 'Er is onrust in de club’

Bron: www.ad.nl

Algemeen directeur Marcel Brands van PSV sprak zaterdagmorgen tijdens een ingelaste persconferentie met meerdere media uitgebreid over de crisissituatie bij de Eindhovense club. Vrijdag nam hij afscheid van zijn technisch directeur John de Jong, die niet meer het vertrouwen van de raad van commissarissen genoot. ,,Ik was zelf ook weggegaan als ik John was geweest, daar ben ik eerlijk in”, zegt Brands, die zichtbaar aangedaan was.

PSV en technisch directeur John de Jong per direct uit elkaar vanwege ‘vertrouwensbreuk’

Bron: www.ad.nl

PSV en John de Jong hebben de doorlopende arbeidsovereenkomst per direct ontbonden, zo maakt de club vanavond bekend. De Eindhovenaren melden dat er bij de Raad van Commissarissen ,,onvoldoende basis was ontstaan voor continuering van de samenwerking” met de technisch directeur. De 45-jarige De Jong verlengde in mei vorig jaar zijn contract nog tot de zomer van 2024.

Pages

Subscribe to RVC