RVC

Video: Kale en Kokkie zien Ajax naar de kloten gaan

Bron: ajaxfanzone.nl

Ja, het was een mokerslag, van het veld worden geveegd in de Kuip. Kale en Kokkie zijn er inmiddels van overtuigd dat het dit seizoen voor Ajax niet veel beter meer wordt. Waar het volgens het duo nu om gaat: kappen met list en bedrog, met modder gooien, straatjes schoonvegen en de vriendjespolitiek. De hele club is van links naar rechts toe aan een nieuw begin. “Je kan Van Praag en de hele Raad van Commissarissen gewoon niet meer serieus nemen. Ze brengen de hele club naar de kloten.” En oh ja: zondag wacht de confrontatie met Twente nog.

‘RvC staat voor duivels dilemma; niemand weet hoe Ajax zich uit organisatorische lasagne moet bevrijden’

Bron: ajaxfanzone.nl

De raad van commissarissen van Ajax staat voor een ‘duivels dilemma’ met betrekking tot de situatie rondom Alex Kroes, aldus Trouw. Dat heeft alles te maken met het standpunt van de bestuursraad van Ajax, die achter algemeen directeur Kroes staat. ‘De RvC kan alleen al uit moreel oogpunt iemand die een strafbaar feit pleegde (handelen met voorkennis, red.) niet handhaven’, valt er te lezen.

Leden vragen bestuursraad in brief om excuses Van Praag richting Kroes

Bron: ajaxfanzone.nl

De leden van Ajax verzoeken de bestuursraad van de club in een brief vriendelijk, doch dringend, om RvC-voorzitter Michael van Praag ter verantwoording te roepen. Men is van mening dat Van Praag vorige week met voorbedachten rade karaktermoord heeft gepleegd op Alex Kroes (foto). Laatstgenoemde, de algemeen directeur van Ajax, werd vorige week door de Raad van Commissarissen geschorst omdat hij zou hebben gehandeld met voorwetenschap.

VEB is totaal ontstemd en wijst Ajax op grote fouten in onderzoek naar Mislintat

Bron: www.voetbalzone.nl

De Vereniging van Effectenbezitters (VEB) is totaal niet te spreken over het onderzoek dat KPMG in dienst van Ajax heeft uitgevoerd naar Sven Mislintat. Maandag bracht de Raad van Commissarissen via een aangekondigde Buitengewone Algemene Vergadering Aandeelhouders de conclusies van het rapport alvast naar buiten, maar volgens Gerben Everts, directeur van de VEB, heeft de RvC ‘zélf de conclusies geformuleerd’.

Pages

Subscribe to RVC