FC Twente

Fortuna-trainer Ultee woedend op Ciss na salto in blessuretijd

Bron: www.ad.nl

Fortuna Sittard-trainer Sjors Ultee heeft met verontwaardiging gekeken naar het juichen van zijn aanvaller Amadou Ciss, nadat de Senegalees de Limburgers in de wedstrijd tegen FC Twente in blessuretijd had teruggebracht tot 2-3. In plaats van gauw terug naar zijn eigen helft te gaan, om de jacht in te zetten op de 3-3, vierde Ciss zijn eerste goal in de eredivisie op acrobatische wijze.

Ajax Vrouwen winnen uitwedstrijd tegen PEC Zwolle: 2-4

Bron: ajaxfanzone.nl

De Ajax Vrouwen hebben goede zaken gedaan in de competitie door de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle met 2-4 te winnen. PEC Zwolle kwam nog wel op voorsprong maar Van den Bighelaar en Jansen zorgden voor een 1-2 voorsprong. Uiteindelijk gingen beide elftallen rusten met een 2-3 voorsprong voor Ajax want PEC Zwolle-speelster Rebecca Doejaaren en Ajacied Iina Salmi wisten opnieuw te scoren. Na de thee scoorde Vanity Lewerissa de 2-4 en daar bleef het uiteindelijk ook bij. De Ajax Vrouwen hebben met de overwinning de koppositie gepakt al spelen PSV en FC Twente zondag nog tegen elkaar.

Gametalk Ajax – SC Heerenveen: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Voor Ajax staat zaterdagavond de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen  op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. Ajax – SC Heerenveen begint zaterdag om 18:30 uur.

Sfeerverslag: 'Van onze lichting brak haast niemand door'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Het is zaterdagmiddag als het rondom de hoofdingang van de Johan Cruijff ArenA steeds drukker wordt. Enkele toeristen, die zojuist een shirtje in de fanshop hebben gekocht of die een rondleiding door het stadion hebben gedaan, kijken verbaasd om zich heen. Wie zijn al die oudere mensen? Zijn het oud-spelers van Ajax? Nou, inderdaad, dat zijn ze. Jeugdspelers die tussen 1969 en 1979 in de jeugdopleiding van Ajax hebben gespeeld verzamelen zich in de Johan Cruijff ArenA voor een reünie. Het betreft de tweede editie, de vorige was vijf jaar geleden.

Pages

Subscribe to FC Twente