FC Twente

Zondagavond om 20:30 uur op ESPN: Documentaire De Derde Ster

Bron: ajaxfanzone.nl

Vandaag is het 15 mei en precies tien jaar geleden greep Ajax de dertigste landstitel en de derde ster in de thuiswedstrijd tegen FC Twente. De Arena kolkte als nooit tevoren. ESPN blikt zondagavond terug op deze heugelijke dag en vanaf 20:30 uur begint de documentaire De Derde Ster. Een heerlijke afsluiter van het huidige seizoen waarin we rustig kunnen stellen dat het een vreemd seizoen was maar we ons wel weer wisten te kronen tot de beste van Nederland.

Ajax Vrouwen uitgeschakeld voor landstitel na verlies bij FC Twente

Bron: ajaxfanzone.nl

De Ajax Vrouwen gaan dit seizoen niet de kampioen worden van de Pure Energie Eredivisie want de uitwedstrijd tegen FC Twente werd vrijdagavond met 1-0 verloren. Met nog twee wedstrijden te gaan en een achterstand van zeven punten is de ploeg van trainer Schenkel uitgeschakeld. Afgelopen zondag werd de thuiswedstrijd tegen FC Twente met 1-2 verloren dus was er maar één optie vrijdagavond en dat was winnen. Dat gebeurde dus niet want het doelpunt van Renate Jansen in de eerste helft kon uiteindelijk niet worden weggewerkt door de Ajax Vrouwen.

LIVE | Degradatiestrijd nadert ontknoping, hekkensluiter ADO ontvangt Willem II

Bron: www.ad.nl

Ajax is al even kampioen, maar in de kelder van de eredivisie is het nog ongemeen spannend. Op de voorlaatste speeldag volgen we de hoogtepunten van de duels van de degradatiekandidaten, waarbij de nadruk ligt op de degradatiekraker ADO-Willem II. Tussenstanden: • Ajax-VVV 0-0 • Emmen-Heerenveen 0-0 • ADO-Willem II 0-0 • RKC-FC Twente 0-0 Stand: 14. RKC, 27 punten 15. Willem II, 25 punten 16. Emmen, 24 punten 17. VVV, 23 punten 18. ADO, 22 punten

LIVE | Degradatie bijna een feit voor ADO en VVV, RKC leidt tegen Twente na knotsgekke minuten

Bron: www.ad.nl

Ajax is al even kampioen, maar in de kelder van de eredivisie is het nog ongemeen spannend. Op de voorlaatste speeldag volgen we de hoogtepunten van de duels van de degradatiekandidaten, waarbij de nadruk ligt op de degradatiekraker ADO-Willem II. Tussenstanden: • Ajax-VVV 3-1 • Emmen-Heerenveen 2-0 • ADO-Willem II 1-4 • RKC-FC Twente 2-1 Virtuele stand: 14. RKC, 30 punten 15. Willem II, 28 punten -------------------------------- 16. Emmen, 27 punten -------------------------------- 17. VVV, 23 punten 18.

LIVE | ADO en VVV virtueel direct gedegradeerd, pingel en rood Schöne helpen Emmen

Bron: www.ad.nl

Ajax is al even kampioen, maar in de kelder van de eredivisie is het nog ongemeen spannend. Op de voorlaatste speeldag volgen we de hoogtepunten van de duels van de degradatiekandidaten, waarbij de nadruk ligt op de degradatiekraker ADO-Willem II. Tussenstanden: • Ajax-VVV 1-0 • Emmen-Heerenveen 1-0 • ADO-Willem II 0-3 • RKC-FC Twente 0-0 Virtuele stand: 14. RKC, 28 punten 15. Willem II, 28 punten -------------------------------- 16. Emmen, 27 punten -------------------------------- 17. VVV, 23 punten 18.

LIVE | Degradatiestrijd nadert ontknoping: ADO tegen Willem II, VVV vormt erehaag voor Ajax

Bron: www.ad.nl

Ajax is al even kampioen, maar in de kelder van de eredivisie is het nog ongemeen spannend. Op de voorlaatste speeldag volgen we de hoogtepunten van de duels van de degradatiekandidaten, waarbij de nadruk ligt op de degradatiekraker ADO-Willem II. Tussenstanden: • Ajax-VVV 0-0 • Emmen-Heerenveen 0-0 • ADO-Willem II 0-0 • RKC-FC Twente 0-0 Live Stand: 14. RKC, 27 punten 15. Willem II, 25 punten 16. Emmen, 24 punten 17. VVV, 23 punten 18. ADO, 22 punten

Ajax wil contract Ekkelenkamp verlengen

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax wil het contract van Jurgen Ekkelenkamp openbreken en verlengen, zo weet Ajaxshowtime te melden. De clubleiding is tevreden over de ontwikkeling van de middenvelder en gaat dat belonen met een meerjarig contract. Dit seizoen kwam de 21-jarige Ekkelenkamp tot veertien wedstrijden in de Eredivisie. Ook mocht hij in de Champions League vier keer invallen. Tevens werd  Ekkelenkamp een paar keer gelinkt aan FC Twente en de club uit Enschede ziet de speler nog steeds graag op huurbasis naar Enschede komen.

Ajax Vrouwen thuis onderuit tegen FC Twente: 1-2

Bron: ajaxfanzone.nl

De Ajax Vrouwen hebben zondagmiddag een gevoelige nederlaag geleden in de kampioenpoule. De vrouwen van FC Twente waren op sportpark de Toekomst met 1-2 te sterk. De landstitel is nog niet uit zicht maar inmiddels is de achterstand op FC Twente vier punten en zijn er nog drie wedstrijden te spelen. Alle doelpunten vielen in de eerste helft. FC Twente kwam op een 0-2 voorsprong door doelpunten van Kalma en Stolze. Vlak voor rust scoorde Bakker de 1-2 maar daar bleef het dus ook bij.

Arbiter Lindhout flink door het stof na VAR-flater in Twentse Derby: ‘We hadden de regels niet paraat’

Bron: www.ad.nl

Scheidsrechter Allard Lindhout is na afloop van de Twentse Derby (1-1 gelijkspel) diep door het stof gegaan. Op advies van de VAR had Lindhout een streep door een strafschop van FC Twente gezet, maar dat blijkt achteraf een onjuiste beslissing te zijn geweest. ,,Dit is niet goed gegaan. Dat is de conclusie die ik moet trekken", aldus Lindhout tegenover ESPN.

Pages

Subscribe to FC Twente