Fotoverslag Ajax

Voorafgaand aan dit duel hebben we ons steentje bijgedragen aan de actie van 410Wedstrijd dag:Het resultaat mag er zijn!Op Noord een tijdlijn + veel vlaggen door NUAHelaas werkt de wind niet mee...Let's go!410 speelt 90 minuten lang een bijna foutloze wedstrijdEen snelle gelijkmaker, na een snelle achterstand! Viergever!Niet veel later mogen we alweer juichen, 2-1!Een flitsende startOndertussen stromen de foto's binnen dat de actie van 410 ook lekker op tv wasNeill, ook namens de South Crew, veel sterkte!De tweede helft begint twente een stuk feller en komt terug tot 2-2..Maar dan zijn wij weer aan de beurt, 3-2! Kishna!Wederom Kishna, de 4-2!Tevens het 5000e doelpunt van Ajax in de competitieEen prachtig gebaar op Zuid1. Neill, Sjaan en fam.sterkte!