Vak 410

Het Verhaal Achter: Donny van de Beek

Bron: www.ajaxshowtime.com

LET OP: Dit is een verhaal uit 2016

Iedereen heeft wel een favoriete Ajacied. De één houdt van die ene speler met een fijne steekpass, de ander kan genieten van een verdediger die al zijn duels wint. Het verhaal achter die populaire voetbalnamen is echter lang niet altijd bekend. In de rubriek 'Het Verhaal Achter' gaan we op zoek naar de achtergrond van jouw favoriet. In deel 7: Donny van de Beek, Ajax-supporter met een rugzak vol bagage.

Stijging voetbalomzet Ajax mede door commercieel succes

Bron: www.ajaxshowtime.com

De voetbalomzet bij Ajax is in het afgelopen halfjaar met 1,7 miljoen euro gestegen naar 73,7 miljoen euro. Deze stijging is mede het gevolg van het commerciële succes dat Ajax in de afgelopen periode heeft geboekt.

Op het gebied van partnerships - vroeger vaak sponsoring genoemd - bleek de omzet 17,4 miljoen euro, een stijging van 0,4 miljoen euro. Deze stijging is het gevolg van nieuwe partnerships met onder meer Iconix, Makita en MyHeritage en de verbeterde contracten met onder meer Adidas en Bud. Ook de opbrengsten vanuit eSports bleken hoger.

Onze Trots: 'In Madrid wilden ze met ons op de foto'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bekende Nederlanders en Ajax. Waarom zijn ze fan geworden van de Amsterdamse club en hoe beleven zij de wedstrijden van hun grote liefde? Komen ze vaak in het stadion of kijken ze de wedstrijden liever thuis of in de kroeg? En wat vinden ze eigenlijk van het huidige Ajax? In de rubriek ‘Onze Trots’ gaan we op zoek naar de liefde voor Ajax van de BN’ers. In deel 24 spreken wij met Ron Blaauw, chef-kok – ook bij Ajax – en tv-persoonlijkheid.

'Kon Ajax geen betere burgemeester wensen'

Bron: www.ajaxshowtime.com

In het tweeluik ‘Van Stadion tot Stopera’ spreekt Ajax Showtime met twee Amsterdamse politici die naast hun werkzaamheden in de lokale politiek een groot Ajax-hart hebben. In het eerste deel spraken we met Reinier van Dantzig, de lijsttrekker van de Amsterdamse D66. Dit tweede deel is een interview met Sander Huisman, de nummer dertien van ChristenUnie Amsterdam.Sander Huisman (38) is vooral bekend als de woordvoerder van de AFCA Supportersclub. Maar naast fanatieke supporter is hij ook al meer dan vijftien jaar actief bij de ChristenUnie.

'Kon voor Ajax geen betere burgemeester wensen'

Bron: www.ajaxshowtime.com

In het tweeluik ‘Van Stadion tot Stopera’ spreekt Ajax Showtime met twee Amsterdamse politici die naast hun werkzaamheden in de lokale politiek een groot Ajax-hart hebben. In het eerste deel spraken we met Reinier van Dantzig, de lijsttrekker van de Amsterdamse D66. Dit tweede deel is een interview met Sander Huisman, de nummer dertien van ChristenUnie Amsterdam.Sander Huisman (38) is vooral bekend is als de woordvoerder van de AFCA Supportersclub. Maar naast fanatieke supporter is hij ook al meer dan vijftien jaar actief bij de ChristenUnie.

25 jaar SV Ajax: structuur aanbrengen in sfeerteam

Bron: www.ajaxlife.nl

Een choreo tijdens De Klassieker in 2009 © Pro Shots

De Supportersvereniging Ajax bestaat dit seizoen 25 jaar. Een mooi moment op terug te blikken op onze eigen levensloop. Deze keer: het sfeerteam brengt structuur in de sfeeracties.

Het magazijn bij SV Ajax vormt naast de opslag van praktische zaken als enveloppen, postzakken en blikjes fris, ook een heel klein museum. Althans, voor wie het wil zien. Over de planken verspreid liggen aandenkens aan sfeeracties die we als supportersvereniging mede hebben georganiseerd.

Onze Trots: 'Kans om spelers nog één keer te zien'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bekende Nederlanders en Ajax. Waarom zijn ze fan geworden van de Amsterdamse club en hoe beleven zij de wedstrijden van hun grote liefde? Komen ze vaak in het stadion of kijken ze de wedstrijden liever thuis of in de kroeg? En wat vinden ze eigenlijk van het huidige Ajax? In de rubriek ‘Onze Trots’ gaan we op zoek naar de liefde voor Ajax van de BN’ers. In deze speciale eindejaarseditie: cabaretier, presentator en acteur, Roué Verveer.

Onze Trots: 'Wees blij met die onrust, maakt het zo leuk'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bekende Nederlanders en Ajax. Waarom zijn ze fan geworden van de Amsterdamse club en hoe beleven zij de wedstrijden van hun grote liefde? Komen ze vaak in het stadion of kijken ze de wedstrijden liever thuis of in de kroeg? En wat vinden ze eigenlijk van het huidige Ajax? In de rubriek ‘Onze Trots’ gaan we op zoek naar de liefde voor Ajax van de BN’ers. In deel 11: Danny Froger, zanger en deelnemer van Expeditie Robinson 2017.

Johan Cruijff Arena krijgt Andreaskruisen op de tribunes

Bron: ajaxfanzone.nl

De Johan Cruijff Arena kleurt steeds meer rood en dat doet elke Ajacied goed. Nadat bijna het hele stadion is voorzien van rode stoeltjes, met uitzondering van de hoofdtribune wat later gepland staat, komen er in de hoeken van het stadion Andreaskruisen die zijn verwerkt in de stoeltjes. Ajaxlife mocht even kijken hoe dat staat en de eerste foto op hun twitteraccount laat zien dat men in het oude vak 410 is begonnen met de kruisen te plaatsen. Hiermee krijgt het stadion nog meer uitstraling met een Amsterdams tintje, en zo hoort het ook te zijn.

Eerste Andreaskruisen zichtbaar op stoeltjes JC Arena

Bron: www.ajaxlife.nl

Er worden deze dagen diverse rode stoeltjes vervangen voor een ander kleurtje. © Ajax Life

De Johan Cruijff Arena is bijna volledig rood gekleurd. Dit betekent dat het tijd wordt voor de puntjes op de i en de streepjes door de t. Ook daarmee is inmiddels een begin gemaakt. We spotten de eerste Andreaskruisen op de tribunes.

Terwijl de laatste reguliere rode stoeltjes worden vervangen, de hoofdtribune volgt op een later moment, wordt in het uitvak en op de oude stek van Vak410 gewerkt aan het vervangen van nieuwe rode stoeltjes.

Pages

Subscribe to Vak 410