Onze Trots: 'Wees blij met die onrust, maakt het zo leuk'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bekende Nederlanders en Ajax. Waarom zijn ze fan geworden van de Amsterdamse club en hoe beleven zij de wedstrijden van hun grote liefde? Komen ze vaak in het stadion of kijken ze de wedstrijden liever thuis of in de kroeg? En wat vinden ze eigenlijk van het huidige Ajax? In de rubriek ‘Onze Trots’ gaan we op zoek naar de liefde voor Ajax van de BN’ers. In deel 11: Danny Froger, zanger en deelnemer van Expeditie Robinson 2017.

Danny Froger komt uit een ware muzikantenfamilie. Zijn opa was volkszanger Bolle Jan en zijn vader is René Froger. Zelf bracht hij in 2010 samen met zijn vader en twee halfbroers de single Zo Heppie! uit en dit nummer bereikte de 24e plaats in de Nederlandse Top 40. Ook bracht hij inmiddels enkele solosingles uit, waaronder Vandaag, Kleine Jongens Worden Groot, Helemaal en Harder. Daarnaast is Danny ook nog eens fanatiek Ajax-supporter en dus spraken wij af in een café tegenover de thuisbasis van Ajax: de Johan Cruijff ArenA.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/108507/onze-trots-wees-blij-met-die-onrust-maakt-het-zo-leuk