André Ooijer

Quiz: van Rijkaard tot Blind, welke Ajacieden keerden terug?

Bron: www.ajaxlife.nl

Deze foto is gemaakt op de dag dat Daley debuteerde. © Pro Shots

Alleen het papierwerk moet nog worden afgerond. Zodra dat is gebeurd, maakt Daley Blind weer deel uit van de selectie van Ajax. Het kind van de club keert terug en we zijn er erg enthousiast over. Zo enthousiast dat we een quizje hebben gemaakt.

Het quizje gaat niet zozeer over Blind, maar wel over andere Ajacieden die terugkeerden op het oude nest. Er zitten enkele bekende namen tussen. Verkijk je alleen niet, het kan zomaar zijn dat je ook een rentree hier of daar bent vergeten.

Blessuregolf bij Ajax: training of toeval?

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De afgelopen weken lijken de spelers van Ajax met bosjes om te vallen. Binnen korte tijd moesten maar liefst zeven Ajacieden worden afgevoerd naar de ziekenboeg. Vooral in de verdediging wordt het voor Marcel Keizer een steeds grotere puzzel om fitte spelers op te stellen. De vraag is dus: Ligt dit aan de manier van trainen of is de blessuregolf puur gebaseerd op toeval?

Onze Trots: 'Wees blij met die onrust, maakt het zo leuk'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bekende Nederlanders en Ajax. Waarom zijn ze fan geworden van de Amsterdamse club en hoe beleven zij de wedstrijden van hun grote liefde? Komen ze vaak in het stadion of kijken ze de wedstrijden liever thuis of in de kroeg? En wat vinden ze eigenlijk van het huidige Ajax? In de rubriek ‘Onze Trots’ gaan we op zoek naar de liefde voor Ajax van de BN’ers. In deel 11: Danny Froger, zanger en deelnemer van Expeditie Robinson 2017.

Pages

Subscribe to André Ooijer