Salaris

‘Ajax-delegatie naar Engeland; Henderson misschien al beschikbaar tegen RKC’

Bron: ajaxfanzone.nl

De transfer van Jordan Henderson krijgt steeds meer gestalte. De Telegraaf meldt dat er woensdagmiddag hoofdscout Kelving de Lang en advocate Barbara Stork naar Manchester afreizen, om daar de laatste plooien glad te strijken met Hendersons zaakwaarnemer Tyler Alexander-Arnold en de Nederlandse tussenpersoon Nathan van Kooperen. Als dat gebeurt, reist de middenvelder donderdag naar Amsterdam voor de medische keuring. Mogelijk speelt hij dit weekend zelfs al tegen RKC Waalwijk.

Romano: ‘Henderson moet nog voor het weekend speler van Ajax worden’

Bron: ajaxfanzone.nl

Jordan Henderson moet nog voor het weekend speler van Ajax worden, zo meldt transfermarktexpert Fabrizio Romano via X. Volgens de Italiaanse journalist hoopt Ajax woensdag een definitief akkoord te bereiken met de 33-jarige Engelsman, die er met Al-Ettifaq reeds uit is over een contractbeëindiging. Ajax zou alvast bezig zijn met het voorbereiden van de medische keuring. De club is in afwachting van de laatste details en hoopt dat het nodige papierwerk woensdag is afgerond.

Ajax nog niet persoonlijk akkoord met Henderson; Al-Ettifaq weigert vooralsnog vraagprijs te noemen

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft nog steeds goede hoop Jordan Henderson (33) in te lijven. Maar berichten dat er al al persoonlijk overeenstemming met de Engelsman is, zijn voorbarig, zo meldt De Telegraaf deze zondag aan het eind van de middag. Voorlopig zit Ajax in de wachtkamer, omdat Hendersons huidige club Al-Ettifaq uit Saoedi-Arabië tot dusver weigert de vraagprijs te noemen, aldus De Telegraaf.

Pages

Subscribe to Salaris